Viszlát MIUI, Hello HyperOS

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
kistukesz
MIUI látogató
MIUI látogató
6
Telefonom: Xiaomi Redmi 4X

Re: Viszlát MIUI, Hello HyperOS

Hozzászólás Szerző: kistukesz »

Tisztelt 0Elek2 nagyon köszönöm, hogy segíteni próbálsz!

A Play Integrity ellenőrzést megcsináltam, mindhárom zöld (bármit is jelent). Aztán töröltem a gyorsítótárat. Minden be van állítva (ujjlenyomat minta, még az arcom is és fizetés előtt fel szoktam oldani ujjlenyomattal, hogy lássam a kék pipát, bár van amikor közben is kéri, hogy igazoljam magam az ujjlenyomatommal.
Párszor fizetek semmi baja, majd egyszer csak kiírja, hogy a telefon nem alkalmas az érintés nélküli fizetésre. Ekkor megmakacsolja magát és csak egy telefon újraindítás segít. Akkor egy pár fizetésig megint jó. Ez van... Kezdek beletörődni és viszem a fizikai kártyámat magammal ezekre az esetekre számítva.
Kép

0Elek2
V.I.P.
V.I.P.
8
Telefonom: Xiaomi 12T Pro
 megköszönte: 30 alkalommal
 megköszönték: 5 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: 0Elek2 »

A kép alapján szofveresen a hiba nem nálad van, mert e szerint jó. NFC meghibásodásról nem nagyon hallottam még. Írod, hogy párszor jó, több helyen próbálsz fizetni vele, és adott helyen nem jó, vagy teljesen véletlenszerű helyen ?
Miui V14 alatt 10ből 10* jó volt ? Xiaominál mindig voltak meglepetések sajnos. Körbenéztem máshol, de egyedinek tűnik az eset :/
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?

12T Pro - Xperience 24.06.05 A14 /
OnePlus 12 / Global stock
Xiaomi Watch S1 Global - V1.3.119
Fulee
MIUI őrült
MIUI őrült
8
Telefonom: Redmi Note 10 Pro
 megköszönte: 11 alkalommal
 megköszönték: 12 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Fulee »

a nap első fizetésénél is csinálja , tudom hülye kérdés lehet , de nincs beállítva napi limit esetleg ?
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!

MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
kistukesz
MIUI látogató
MIUI látogató
6

Szerintem véletlenszerű, nem helyhez kötött. Pedig ezen jelenséget leszámítva meg vagyok elégedve a telefonnal. Amire nekem kell arra megfelelő! (Ja egyébként tényleg 12c.)
Volt, hogy az első fizetésnél, de később is előfordult. Mondtam is a boltosnak, hogy az előbb fizettem a másik boltban minden további nélkül.
0Elek2
V.I.P.
V.I.P.
8
Medálok

Miui14 alatt is ilyen volt, vagy sem, nem derült ki számomra.
Ha csak HyperOS alatt jött ez elő, akkor egy következő updat után írj, mit tapasztalasz, én habár kétlem, hogy ilyen irányba lenne a gond, de nem tudhatom biztosra. Arról hallottam, hogy bizonyos modellekel 1-1 terminál nem boldogul tök mindegy mit csinál vele az ember, aztán meg pár nap múlva, piszkálás nélkül érdekes mód ok minden. :/
Suta, sutább mozdulat is okozhat állítólag, de másodszori pontossabb érintés után jó szokott lenni, esetleg annak utána lehetne nézni az NFC csipsz hol lehet benne hátul...
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?

kistukesz
MIUI látogató
MIUI látogató
6

14 alatt nem tapasztaltam hibát, csak miután frissült HyperOS-re. Volt, hogy mielőtt elmentem a boltba elindítottam a wallet alkalmazást és kiírta a hibát. Azonban egy újraindítás után egy darabig megint jó volt.
kistukesz
MIUI látogató
MIUI látogató
6

Azt el is felejtettem, hogy olyan is előfordult, hogy reklamált, hogy nem alkamas a fizetésre a telefonom, de mégis tudtam vele fizetni.
Fulee
MIUI őrült
MIUI őrült
8
Telefonom: Redmi Note 10 Pro
 megköszönte: 11 alkalommal
 megköszönték: 12 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: Fulee »

Esetleg Miuiról Hyperre való váltás után csináltál-e egy gyári visszaállítást , hogy aránylag "tiszta"legyen a rendszer , mert lehet az frissítés kavar be
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!

MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
kistukesz
MIUI látogató
MIUI látogató
6

Fulee írta: 2024.09.25. 16:39 Esetleg Miuiról Hyperre való váltás után csináltál-e egy gyári visszaállítást , hogy aránylag "tiszta"legyen a rendszer , mert lehet az frissítés kavar be
Ezzel a kérdéssel most megfogtál! Nem emlékszem, de már annyit kevertem, hogy bármi is megtörténhetett. Azonban jobban belegondolva csináltam visszaállítást de akkor még a Miui 14 volt a rendszer. Azt már nem tudom, hogy annak idején mért csináltam.
Tovább gondolkodva eszembe jutott, hogy vissza akartam állítani a 14-re de nem volt hajlandó, maradt visszaállítás után a HyperOS, így aztán annyiban hagytam a dolgot.
0Elek2
V.I.P.
V.I.P.
8
Medálok

Vissza nem tudsz menni Miui14 -re, az alapod a HyperOS 1.0.5.0, legalábbis jelen formába. Én nem javaslom a mit hogyan kell dolgot hozzá, sok időt, energiádat elfogja venni + a szokásos kérdés, hogy az "adataimmal mi lesz, hogy lesz..." Várj, egyújabb frissítésre, és talán ott jó lesz. Vagy amit javasoltam, Google "cuccok" tárhely, gyorsítótár törlése, Wallet -be add hozzá újra a kártyád. Evvel csak az adott appokat pucolod ki, a teljes visszaállítás pedig komplekt rendszert "pucolja" ki, nyilván mindkettő megoldás járható. Amúgy a témának nincs már köze a topikhoz.

Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”