Xiaomi 13T kérdések, válaszok, megoldások
- rajen
- Adminisztrátor
- 10
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 19 alkalommal
- megköszönték: 57 alkalommal
-
Medálok
Xiaomi 13T kérdések, válaszok, megoldások
Szasztoki!
Ide jöhetnek a Xiaomi 13T telefonnal kapcsolatos kérdések!
Ide jöhetnek a Xiaomi 13T telefonnal kapcsolatos kérdések!
MIUI Magyarország Igazgató Úr SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
- MIUI látogató
- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Re: Xiaomi 13T kérdések, válaszok, megoldások
Sziasztok ! Xiaomi 13T-t tervezek venni. De csak akkor, ha tudok rajta Rom-ot cserélni, hogy menjen a hívásrögzítő, valamint a miui tárcsázó.
MI 10T-m van , arra a gyári indonéz romot raktam rá rögtön megvétel után (az eu-s rom valahogy nem hoz lázba). Lehet kicsit korai a kérdés, de a 13T-re fel lehet aplikálni a gyári indonéz fastboot romot, hogy menjenek a fenti dolgok? Mondjuk innen : https://miuirom.org/phones/xiaomi-13t#Indonesia
Köszönöm.
MI 10T-m van , arra a gyári indonéz romot raktam rá rögtön megvétel után (az eu-s rom valahogy nem hoz lázba). Lehet kicsit korai a kérdés, de a 13T-re fel lehet aplikálni a gyári indonéz fastboot romot, hogy menjenek a fenti dolgok? Mondjuk innen : https://miuirom.org/phones/xiaomi-13t#Indonesia
Köszönöm.
- 0Elek2
- V.I.P.
- 8
- Telefonom: Xiaomi 12T Pro
- megköszönte: 30 alkalommal
- megköszönték: 5 alkalommal
Medálok
Szia!
Minden olyan eddigi modell ami: Chipset Mediatek (Dimensity 8200 Ultra (4 nm)) jelent meg nem, vagy 1-1 egyéb Custom ROM jelent rá meg. Ilyen irányban nem foglalkoznak ezekkel a modellekkel.
Viszont gyári ROM csere lehetséges ennek ellenére, pl szervíz, pl Komáromi Attila, vagy magad csinálod, saját felelőségre Bl nyitás, más régiókódú gyári fastboot rom. ( Viszont olvastam telegramon, hogy nem lehet úgy nyitni ahogy eddig, meg nem is lehet, de feltételezem téves információ csere volt... érdekességképpen írtam ezt ide, MTK -ról nem tudok semmit)
De, ha csak a Hívás rögzítés miatt érdekelne a dolog, van pár app, a Play Store -ba, azt hiszem a közkedvelt True Phone Dialer & Contacts
(- Alap dialert lecseréli, erre az appra
- úgy működik, hogy hangfelismeréshez aktiválja a mikrofont, a hívót csak kihangosítva tudja felvenni)
utolsó ismert infórmációm szerint.
Minden olyan eddigi modell ami: Chipset Mediatek (Dimensity 8200 Ultra (4 nm)) jelent meg nem, vagy 1-1 egyéb Custom ROM jelent rá meg. Ilyen irányban nem foglalkoznak ezekkel a modellekkel.
Viszont gyári ROM csere lehetséges ennek ellenére, pl szervíz, pl Komáromi Attila, vagy magad csinálod, saját felelőségre Bl nyitás, más régiókódú gyári fastboot rom. ( Viszont olvastam telegramon, hogy nem lehet úgy nyitni ahogy eddig, meg nem is lehet, de feltételezem téves információ csere volt... érdekességképpen írtam ezt ide, MTK -ról nem tudok semmit)
De, ha csak a Hívás rögzítés miatt érdekelne a dolog, van pár app, a Play Store -ba, azt hiszem a közkedvelt True Phone Dialer & Contacts
(- Alap dialert lecseréli, erre az appra
- úgy működik, hogy hangfelismeréshez aktiválja a mikrofont, a hívót csak kihangosítva tudja felvenni)
utolsó ismert infórmációm szerint.
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
12T Pro - Xperience 24.06.05 A14 /
OnePlus 12 / Global stock
Xiaomi Watch S1 Global - V1.3.119
- rajen
- Adminisztrátor
- 10
-
Medálok
True Phone eddig nekem minden telón felvett mindent, nem kihangosítva. MTK-n még nem próbáltam, de itt az ideje. Majd jelzek.
-
- MIUI látogató
- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 10T Pro
A xiaomi.eu fórumán olvastam, hogy volt egy UK srác akinek nem ment a BL unlock, de mint kiderült azért mert nem volt jó a BL unlockhoz a feladatsorrend és valamiért az UK régióval problémája volt az unlockernek. A helyes sorrend elvégzése után és más régióra állítva indult nála is a 168 óra.
Érdekel engem is a 13T teló de nem tudom mennyire használható ez a Dimensity 8200 SoC, valamint a xiaomi.eu rom hiányában max az indonéz rom lenne a megoldás a romolásra. Bár nem tudom, ha azt felteszem és zárom a BL-t, akkor az eszköz tanúsított lesz-e és a wallet mizéra ellenére tudok-e nfc-vel fizetni.
- 0Elek2
- V.I.P.
- 8
- Telefonom: Xiaomi 12T Pro
- megköszönte: 30 alkalommal
- megköszönték: 5 alkalommal
Medálok
Zárt rendszeren nem lesz gond, csak nyitott rendszer alatt van gond, én így olvastam. (nyitott rendszer alatt, Magisk + PlayIntegrityFix modul, csak sajnos kb óránként vagy naponta kell frissíteni/cserélni jelenleg, különben nem akar jó lenni...)
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
-
- MIUI látogató
- 2
- Telefonom: Nincs
Üdv!
Az alábbi problémám lenne.Adott egy 13T telo (miu14)huawei okoskarkötő bluetoth kapcsolat alkalmazás bezárásakor megszakad.
Az alábbi problémám lenne.Adott egy 13T telo (miu14)huawei okoskarkötő bluetoth kapcsolat alkalmazás bezárásakor megszakad.
- rajen
- Adminisztrátor
- 10
-
Medálok
És nem jönnek meg az értesítések? Igen hamar lemerülne, ha állandó a kapcsolat.
-
- MIUI látogató
- 5
- Telefonom: Xiaomi Mi8
Sziasztok!
Tapasztalta már valaki ezt a problémát? 13T-én Taiwan (TW)ROM van. Telecom a szolgáltatóm. SIM kártya 5G-és,A mobilon a SIM beállításoknál/preferált hálózattípusban bent van az 5G is. Viszont még a teló soha net mutatta az 5G-s hálózatott, csak a "4G+".Pesten a LEFEDETTSÉGI TÉRKÉP szerint pedig lenni kéne 5G-nek.
Tapasztalta már valaki ezt a problémát? 13T-én Taiwan (TW)ROM van. Telecom a szolgáltatóm. SIM kártya 5G-és,A mobilon a SIM beállításoknál/preferált hálózattípusban bent van az 5G is. Viszont még a teló soha net mutatta az 5G-s hálózatott, csak a "4G+".Pesten a LEFEDETTSÉGI TÉRKÉP szerint pedig lenni kéne 5G-nek.
- szekelyelek
- MIUI őrült
- 8
- Telefonom: Poco F5
- megköszönte: 1 alkalommal
- megköszönték: 2 alkalommal
-
Medálok