Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Kérdések, válaszok, megoldások
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Durva, nekem is eltűnt. Meg a Xiunlei Letöltés vezérlő is. Ellenben, ha a verzióra nyomsz hatszor akkor bekapcsolja a hibakereső módot. Ezt nem tudom, mire jó
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- teo8028
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
De legalább most már tudom, hogy miért is fogyott el a három giga adatforgalmam ilyen gyorsan.
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
- teo8028
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
Nekem nagyon lassan tölt le. Ha a firefox-szal csinálom, tízszer jobb.
Sent from my Mi-4c
Sent from my Mi-4c
-
Paukazo
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Sziasztok!
Segítséget kérnék szépen! MI4c típusú telefonom van, MIUI7-el vettem, frissült 8-ra, és azóta is jött már ugye néhány frissítés, és eddig nem is volt semmi gond. A ma reggel jött frissítés, rendben fogadtam, mint mindig, volt "Recovery" képernyő menet közben, de a leállás után nem indul újra a telefon. Csak az MI logót mutatja néhány másodpercig, aztán eltűnik, majd újra MI logó...mint egy nagyon lassú villogás. Mit tudok tenni, hogy visszaálljon a rendszer? Nem érdekel különösebben semmilyen adat, nem sok kép volt a telefonon, telefonszámok jó része a cloud-ban... Kérnék szépen segítséget, ha ez egyszerűen megoldható. Értek a számítástechnikához felhasználói szinten, de NEM VAGYOK NAGY TELEFONGURU
Tehát most fogok ilyesmit csinálni először, ha kérhetem ezt vegyétek figyelembe a leírásnál. Köszi 
Segítséget kérnék szépen! MI4c típusú telefonom van, MIUI7-el vettem, frissült 8-ra, és azóta is jött már ugye néhány frissítés, és eddig nem is volt semmi gond. A ma reggel jött frissítés, rendben fogadtam, mint mindig, volt "Recovery" képernyő menet közben, de a leállás után nem indul újra a telefon. Csak az MI logót mutatja néhány másodpercig, aztán eltűnik, majd újra MI logó...mint egy nagyon lassú villogás. Mit tudok tenni, hogy visszaálljon a rendszer? Nem érdekel különösebben semmilyen adat, nem sok kép volt a telefonon, telefonszámok jó része a cloud-ban... Kérnék szépen segítséget, ha ez egyszerűen megoldható. Értek a számítástechnikához felhasználói szinten, de NEM VAGYOK NAGY TELEFONGURU
-
andras0soos
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Sziasztok! Témák app és a vele minden elérhető külcsín teljesen csájniz, hogyan-hol tudom áttenni angol verzióra?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Magyar, multi, global romban magyar az app, viszont a témák, mivel kínában készülnek, kínai nyelvűek. Nem állítható angolra.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
- 7even
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9 SE
Sokféle remek angol nyelvű téma van, nézz körül az en.miui.com-on.andras0soos » Ma, 00:47 írta:Sziasztok! Témák app és a vele minden elérhető külcsín teljesen csájniz, hogyan-hol tudom áttenni angol verzióra?
-
Kiborg
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a MI 4C-hez. Vettem egy ilyet, de nincs hozzá magyar nyelv, csak angol. És érdeklődnék, hogy tudtok-e valami egyszerű magyarosítást? Illetve tanácsot kérni, hogy tudnám megakadályozni, hogy ha illetéktelen kezekbe kerül a telefonom, akkor ne tudja újraindítani/kikapcsolni az illető, meg számítógépről se buherálni, valami védelemre gondolok. Tehát kivédeni a hard resetet meg hasonlókat. Azt tudom, hogy az aksit nem lehet kivenni. És a sim kártyát meg gondolkoztam, hogy beleragasztom valahogy, úgy sem veszem ki... És így rögtön be tudom mérni, ha gáz van. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni tippeket. És elnézést kérek ha valahol ezt már írtátok, de nincs időm sajnos olyan sokat keresgélni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Segítséget szeretnék kérni a MI 4C-hez. Vettem egy ilyet, de nincs hozzá magyar nyelv, csak angol. És érdeklődnék, hogy tudtok-e valami egyszerű magyarosítást? Illetve tanácsot kérni, hogy tudnám megakadályozni, hogy ha illetéktelen kezekbe kerül a telefonom, akkor ne tudja újraindítani/kikapcsolni az illető, meg számítógépről se buherálni, valami védelemre gondolok. Tehát kivédeni a hard resetet meg hasonlókat. Azt tudom, hogy az aksit nem lehet kivenni. És a sim kártyát meg gondolkoztam, hogy beleragasztom valahogy, úgy sem veszem ki... És így rögtön be tudom mérni, ha gáz van. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni tippeket. És elnézést kérek ha valahol ezt már írtátok, de nincs időm sajnos olyan sokat keresgélni.
Előre is köszönöm a segítséget!
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Sajna egyszerű nincs.
Ha zárva a bootloader, akkor nyitni kell: http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=99&t=2346
Ha nyitva van, akkor TWRP Recoveryt kell feltelepíteni: Multitool
Ha ezek megvannak, akkor Magyar romot felteszed TWRP segítségével: http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=99&t=1723
Ha ez mind megvan, lezárod a telefont PIN kóddal, mintával, vagy jelszóval. Regisztrálsz Mi fiókot, vagy ha megvan, hozzárendeled a fiókhoz a telefont és soha senki nem tudja használni rajtad kívül.
Ha zárva a bootloader, akkor nyitni kell: http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=99&t=2346
Ha nyitva van, akkor TWRP Recoveryt kell feltelepíteni: Multitool
Ha ezek megvannak, akkor Magyar romot felteszed TWRP segítségével: http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=99&t=1723
Ha ez mind megvan, lezárod a telefont PIN kóddal, mintával, vagy jelszóval. Regisztrálsz Mi fiókot, vagy ha megvan, hozzárendeled a fiókhoz a telefont és soha senki nem tudja használni rajtad kívül.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT