Tapasztalatok,Nehézségek,Megoldások
-
LJoco
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 11
Re: Tapasztalatok,Nehézségek,Megoldások
Sziasztok!
MIUIHU 5.1.9-en ma kaptam meg a második olyan sms-t, amit nem tud megnyitni a telefon, mert csak egy "A(z) Üzenetek alkalmazás sajnos leállt" üzenetet kapok. (Szóval már kettő olvasatlan üzim figyel a listában, a többit viszont megnyitja.)
Azon, hogy néha nem lehet sem hívni, sem fogadni hívásokat (minden olyan, mintha működne, fel is veszik, de én nem hallok semmit) fenn sem akadok, nyomok egy újraindítást, és már meg is gyógyul, de ez az olvashatatlan sms nem akar megoldódni...
Valaki tud-e vmi okosat javasolni?
MIUIHU 5.1.9-en ma kaptam meg a második olyan sms-t, amit nem tud megnyitni a telefon, mert csak egy "A(z) Üzenetek alkalmazás sajnos leállt" üzenetet kapok. (Szóval már kettő olvasatlan üzim figyel a listában, a többit viszont megnyitja.)
Azon, hogy néha nem lehet sem hívni, sem fogadni hívásokat (minden olyan, mintha működne, fel is veszik, de én nem hallok semmit) fenn sem akadok, nyomok egy újraindítást, és már meg is gyógyul, de ez az olvashatatlan sms nem akar megoldódni...
Valaki tud-e vmi okosat javasolni?
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Egy frissítés tiszta telepítéssel esetleg?
Vagy ha nem akarsz frissíteni akkor csinálj wipe-kat recoveryből.
Vagy ha nem akarsz frissíteni akkor csinálj wipe-kat recoveryből.
-
LJoco
- MIUI látogató

- 11
A közös a két olvashatatlan sms-ben az, hogy mindkettőt mobilszolgáltató küldte
Az egyiket a 1430, a másikat a 1750... talán ezek a telefonszámok verik ki a biztit?
Az egyiket a 1430, a másikat a 1750... talán ezek a telefonszámok verik ki a biztit?
-
LJoco
- MIUI látogató

- 11
Próbáljátok ki lécci, nálam akkor is megpusztul, ha új sms-t kezdek írni, és címzettnek a 1430-at (vagy bármilyen nem "+" jellel kezdődő számot) írok és megpróbálok továbblépni a szövegre...
- peanar
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Medálok

Tapatalk-kal küldve Mi4W-ről
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
-
LJoco
- MIUI látogató

- 11
Hmmm...
Már az első lépés megoldotta: reboot a recoveryből.
Ez tehát nem ugyanaz, mint a power gombra felugró menüből való reboot :O
(jó tudni)
Köszönöm a segítséget!
(jav. lásd a következő hozzászólást)
Már az első lépés megoldotta: reboot a recoveryből.
Ez tehát nem ugyanaz, mint a power gombra felugró menüből való reboot :O
(jó tudni)
Köszönöm a segítséget!
(jav. lásd a következő hozzászólást)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LJoco 2015.01.27. 07:11-kor.
-
LJoco
- MIUI látogató

- 11
Áááááááá megvan mi kavar be!
Ha egyszer is "kilövöm" az üzenetküldőt (amit ugye nem lehet, mert a rendszer része és elpusztíthatalan - legalábbis ezt mondja, amikor egyedül őt akarom kitakarítani, hogy ne is fusson), na akkor utána belepusztul a "+" nélküli számokba.
A hiba - talán - ott van, hogy a csoportos mészárlás simán végez vele is, minden taszk eltűnik, annak nem tud ellenállni... aztán már elbutulva ébred.
(lelke van - na)
Ha egyszer is "kilövöm" az üzenetküldőt (amit ugye nem lehet, mert a rendszer része és elpusztíthatalan - legalábbis ezt mondja, amikor egyedül őt akarom kitakarítani, hogy ne is fusson), na akkor utána belepusztul a "+" nélküli számokba.
A hiba - talán - ott van, hogy a csoportos mészárlás simán végez vele is, minden taszk eltűnik, annak nem tud ellenállni... aztán már elbutulva ébred.
(lelke van - na)
- Digojr
- MIUI Szerviz

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
- Bobolyszka75
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
Sziasztok!
Egy hónapos készülékemmel van egy kis problémám...ugyanis általában reggelente 2-3 naponta kéri a pin-kódot mintha újraindítanám a rendszert, de semmilyen sleep mód nincs rajta beállítva. Volt olyan hogy napközben is kérte egyszer-egyszer de a reggeli hibák inkább a jellemzőek, tehát mikor a készülék hosszabb ideig van nyugalmi állapotban.
Már volt rajta hard reset, folyamatosan frissítem nem értem mi lehet a gond?
Ha valaki "erre jár" megköszönném a válaszát!
Egy hónapos készülékemmel van egy kis problémám...ugyanis általában reggelente 2-3 naponta kéri a pin-kódot mintha újraindítanám a rendszert, de semmilyen sleep mód nincs rajta beállítva. Volt olyan hogy napközben is kérte egyszer-egyszer de a reggeli hibák inkább a jellemzőek, tehát mikor a készülék hosszabb ideig van nyugalmi állapotban.
Már volt rajta hard reset, folyamatosan frissítem nem értem mi lehet a gond?
Ha valaki "erre jár" megköszönném a válaszát!
- peanar
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Medálok
Szia.
A legtöbb gond általában a helytelen telepítésből adódik, így először annak a menetét lenne célszerű átbogarászni (Tudásbázis)!
A térerő hiánya is okozhat újra indítást! Próbáld meg, váltsd át csak 2G-re és nézd meg, úgy mit csinál! Amíg nincs meg a megoldás, addig kapcsold ki a pin kód kérést, így legalább vissza tud kapcsolni a telefon.
A legtöbb gond általában a helytelen telepítésből adódik, így először annak a menetét lenne célszerű átbogarászni (Tudásbázis)!
A térerő hiánya is okozhat újra indítást! Próbáld meg, váltsd át csak 2G-re és nézd meg, úgy mit csinál! Amíg nincs meg a megoldás, addig kapcsold ki a pin kód kérést, így legalább vissza tud kapcsolni a telefon.
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
System1:
System2:
CWM:
TDB: