Xiaomi 12T Pro (diting) kérdések, válaszok, megoldások

labe
MIUI imádó
MIUI imádó
7
Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 6 alkalommal
Re: Xiaomi 12T Pro (diting) kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: labe »

Te azt írtad teszt szerint 24fps ami csak 8knál lehetséges nem 4knál. Mind1 én elengedtem a dolgot.
hondasoma75
MIUI rajongó
MIUI rajongó
8
Telefonom: Xiaomi Mi 9T
 megköszönték: 3 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: hondasoma75 »

Három, 4k videóval próbáltam a minőséget, a teszt szerint 24 fps ! A stabil mentés pendrive -ra , 4k 60 fps, ugyanaz a videó! Valahol lerontotta a minőséget!
Ezt írtam!

Tapatalkkal küldve az én 22081212UG eszközömről

rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

A Google Fotók felhőszolgtatása lerontja a minőséget képnél és videónál is, így ingyenesen tárolhatod. Ha szeretnéd eredeti minőségben megtartani, van rá lehetőséged, de akkor az induló 15 GB tárhely kárára megy.
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
hondasoma75
MIUI rajongó
MIUI rajongó
8
Medálok

Igen, sajnos ezt is elvették tőlünk. Most minden egyes (új, másik) rom telepítés előtt lementem pc-re a képeket, aztán vissza a telóra.

labe
MIUI imádó
MIUI imádó
7

rajen írta: 2023.03.04. 19:26 A Google Fotók felhőszolgtatása lerontja a minőséget képnél és videónál is, így ingyenesen tárolhatod. Ha szeretnéd eredeti minőségben megtartani, van rá lehetőséged, de akkor az induló 15 GB tárhely kárára megy.
Már az se ingyenes. 15 giga ha eredeti,ha nem.
0Elek2
V.I.P.
V.I.P.
10
Telefonom: Xiaomi 12T Pro
 megköszönte: 36 alkalommal
 megköszönték: 10 alkalommal
Medálok

Hozzászólás Szerző: 0Elek2 »

Üdv újra!
Nos végig próbáltam 1 ciklust, feltettem azokat az appokat amiket használni szoktam, csak egyedül a root, és ami ehhez tartozik nincs. Nagyon különös dolgot nem csináltam, játék kevés volt. a képen látszik ez 1 nap, kijelző idő 8 óra lett.
Használat során melegedett a modell, de nem volt gond, sem hardver sem használati oldalról. A rendszer szépen stabilan ment, a google chrome 1-2 indítást követően nem tudta, hogy mi történik és csak címsor volt, de ennek semmi köze a rendszerhez. Egyformán használtam a gyári, és a Gcam -t, a gyári világosabb képeket csinált, de ezen kívűl semmi különbséget nem vettem észre. Értesítések rendre megjöttek használat, és kikapcsolt kijelző melett is. AOD -t használtam, Messenger, Telegram, Gmail, Revanced app értesítési ikonok megjelentek.
Ellenben ha 20% alá kerültem, akkor átváltott takarékos üzemmódba, "akkumlátor kímélő mód", és ezután semmi értesítés nem jött sehonnan se!
Amint töltőre tettem, és 20% főlé került, megjöttek, viszont zavaró volt, mert pl konkrétan az emailokat néztem, persze nem nyitottam meg, azaz olvasatlan volt pár levelem, és azokat jelezte.
Valamint ami nekem ezek mellett szembe tűnt, hogy PC-re kötve, USB debug engedélyzése mellett, amikor kiválasztom mit akar, "Nincs adatátvitel", ez a töltés lenne, "Fájlátvitelek, Android Auto", ez adja magát mi, "Fotótranszferek", amikor csak a képek mappát jeleniti meg PC -n, tök mindegy, hogy melyik opció van, töltődik a modell, holott én úgy tudom, hogy nem kellene, csak az első esetben!
Ha ezt valahol ki, be lehet kapcsolni, akkor írd meg, én nem jöttem rá.
Hang, max hangerőn elég hangos, de szerintem lehetne hangosabb is. (régről úgy emlékszek, hogy volt is magasabb hang)
Nem próbáltam semmi fülest, se vezetékest, se vezetéknélkülit, így a Dolby Atmos ilyen téren mennyire jó ? Nem tudom, de Stereo az meg van.
Wifi internet gyors, stabil, elég jól jön a tartalom. Mobilnet mellett sem volt gondom, 1-1 lap lassabban jött.
Aktuális "utolsó" heti eu rom, v14.0.23.2.27.
Videózni nem videóztam, mert ez nem érdekel.

KépKépKép

Szerkeszttés:
Mivel a kínai ROM-ból van, ezért van "minden" mai trendeknek megfelelően, pl ez a mappa nézet, mondjuk a legelső opció régen is volt, és nem rossz, de nekem pl az utóbbi kettő nem jön be, giga mega ikon méretek, 20 méterről sasszemű emberek kinézik mit csinálsz a telefonon, jól néznek ki meg kb ennyi.
Google API rendben van (Device, Basic), így nem kell root, mennek a banki, és egyéb appok, tanúsított a Play Árúház is. Curve -ba fellehet venni pl OTP kártyád, és ezek után a Wallet-ba hozzá lehet adni, és tudsz NFC -vel fizetni. Ezt az utóbbit nem próbáltam ma ki, de sort kerítek rá.

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 0Elek2 2023.03.05. 19:36-kor.
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?

OnePlus 12 - Xperience 25.06.22 A15
Oneplus Watch 2
labe
MIUI imádó
MIUI imádó
7

A regéhez nem tudok mit szólni,de sokat tiktokozol. :D
0Elek2
V.I.P.
V.I.P.
10
Medálok

Csak a kijlező miatt ment :D
(ezek eszik az aksit :D )
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?

Oneplus Watch 2
hondasoma75
MIUI rajongó
MIUI rajongó
8
Medálok

A 8 óra kijelző idő, nagyon jó. Most az Elite hetin, 4.45-nél tartok, 59% -os aksi. Szépen fut minden, a hang szerintem nagyon jó. Erős hálózati jel mindegyik SIM kártyán. Bluetooth kapcsolódás nagyon gyors. Érdekes, hogy le lehet cserélni a kínai téma appot, az eu.-s nem engedi. Eddig csalódás volt mindegyik romba, a kamera, és a videó.

0Elek2
V.I.P.
V.I.P.
10
Medálok

Új, "aktuális":
Xiaomi.eu heti: Eu_v14.0.23.03.07
Legfontosabb infó: Android Security Patch Márciusi.

Elite Heti Rom: V14.0.23.3.7.DEV-MIUI 14-A13
Legfontosabb infó: Az alap frissítve a legújabb DEV ROM kiadásokra, a többit a változásnapló tartalmazza.

Ez pedig pár napja van fent újra (igen, újra, mert már láttam januárba valahol)
K50U-20230120-ColorOS13-13
Nincs benne magyar nyelv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 0Elek2 2023.03.14. 11:11-kor.

Oneplus Watch 2
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi 12 / Pro / X / T / T Pro / Ultra”