Mi Band 3 Magyarítás v2.3.0.6
-
Kanyec
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok! Először a gyári Mi fit appot raktam fel. Ha a telefont alngol nyelvre állítottam akkor
kiírta az óra a hívó nevét amikor kerestek. Ha magyarra volt állítva és az óra kínai volt akkor meg nem írta ki csak jelzett hogy hívnak. Most felrakatam a "magyarosító" appot és magyar az óra de így ugyan úgy nem ír ki nevet ha hívnak. Van erre valami megoldás? És lenne még egy kérdés. Nekem Samsung-om van. Lehet az s-health alkalmazással párosítani, vagy hogy a Mi-fit szinkronizálja az adatokat a Samsung Helath-el?
kiírta az óra a hívó nevét amikor kerestek. Ha magyarra volt állítva és az óra kínai volt akkor meg nem írta ki csak jelzett hogy hívnak. Most felrakatam a "magyarosító" appot és magyar az óra de így ugyan úgy nem ír ki nevet ha hívnak. Van erre valami megoldás? És lenne még egy kérdés. Nekem Samsung-om van. Lehet az s-health alkalmazással párosítani, vagy hogy a Mi-fit szinkronizálja az adatokat a Samsung Helath-el?
-
adamwww
- MIUI érdeklődő

- 10
Re: Mi Band 3 Magyarítás v2.2.0.8
A Mi Bandage appot ( https://play.google.com/store/apps/deta ... .mibandage ) le töltöd és ott levan írj hogy mit hogyan kell beállítani hogy kiírja a nevet. S Health-el nem kommunikál.
-
Gloob
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: POCO X3
Medálok
A MiBandage appal kiírja! Engedélyezni kell a hozzáférést a névjegyekhez a MiBandage-ben, beállítani, hogy bejövő hívást kezelje, és a MiFitben pedig ki kell kapcsolni a hívás kezelést.
-
bollokcs
- MIUI látogató

- 11
Sziasztok!
Köszönet a magyarításért.
Két apróbb probléma:
1. A MiFit-ben a beállításoknál A "Képernyő feloldása" menüpontra kattintva lefagy a program.
2. Az értesítéseknél van, hogy nem jelez bekapcsolt BT, lezárt kijelző mellett (engedélyek rendben.)
Az innen letöltött Mi Fit-et és a benne levő 2.2.0.8 firmware-t használom, a telefon Redmi Note 4 (Andorid 7.0 NRD90m, MIUI 9.6.1.0 Global Stable).
Köszönet a magyarításért.
1. A MiFit-ben a beállításoknál A "Képernyő feloldása" menüpontra kattintva lefagy a program.
2. Az értesítéseknél van, hogy nem jelez bekapcsolt BT, lezárt kijelző mellett (engedélyek rendben.)
Az innen letöltött Mi Fit-et és a benne levő 2.2.0.8 firmware-t használom, a telefon Redmi Note 4 (Andorid 7.0 NRD90m, MIUI 9.6.1.0 Global Stable).
-
Kanyec
- MIUI látogató

- 8
zotyeee
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Sony Xperia Z3
MIUI Magyarország Igazgató Úr
nekem ezt írja amikor telepíteni akarom a mifit-3.4.2-hu apk-t,mi lehet a hiba?
"A csomag ütközésben van egy ugyanolyan nevű már meglévő csomaggal"
köszönettel
nekem ezt írja amikor telepíteni akarom a mifit-3.4.2-hu apk-t,mi lehet a hiba?
"A csomag ütközésben van egy ugyanolyan nevű már meglévő csomaggal"
köszönettel
-
bollokcs
- MIUI látogató

- 11
- kobalu
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Sony Xperia Z2
Sziasztok!
Nekem az lenne a helyzet, hogy megvan az a Mi Bandage app, és tök jól müködik vele, csak néha szét kapcsol amit nem értek, és angolul megy ami nekem tökéletes, csak az időjárási adatok (napos, felhős, viharos, stb) kinaiak, ami mondjuk zavaró, mivel a telefont magyarul használom, ezért ilyen, ha át állítok mindent angolra akkor át írja angolra ami szintén tök jó, csak a telefont nem szeretem angolul
Tehát erre lehet valami kis egyszerű megoldás?
Esetleg hogy lehet át írni ezeket a dolgokat?
Nekem az lenne a helyzet, hogy megvan az a Mi Bandage app, és tök jól müködik vele, csak néha szét kapcsol amit nem értek, és angolul megy ami nekem tökéletes, csak az időjárási adatok (napos, felhős, viharos, stb) kinaiak, ami mondjuk zavaró, mivel a telefont magyarul használom, ezért ilyen, ha át állítok mindent angolra akkor át írja angolra ami szintén tök jó, csak a telefont nem szeretem angolul
Tehát erre lehet valami kis egyszerű megoldás?
Esetleg hogy lehet át írni ezeket a dolgokat?
-
zotyeee
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Sony Xperia Z3
-
supet
- MIUI látogató

- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Sziasztok! Nagyszerűen működik a magyar menü a kis kütyün, viszont nappali fénynél nagyon halványan látszik a kijelző. LEhet valahol erősséget állítani, nem tudjátok? Köszönöm!