[ROM] MIUIHU9 8.4.26 [Utolsó MIUI9]
-
walaky
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
-
gabeszm
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Re: [ROM] MIUIHU8 6.11.3
Nincs valami changelog hogy egy-egy ilyen új verziónál mik is változtak? mik lettek javítva?
- teo8028
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Fixálvawalaky » Ma, 08:48 írta:feltettem, majd felajánlja a frissítés app a 10.27-et
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
dhgmzx2z
- MIUI érdeklődő

- 12
Szép estét ! Segítséget szeretnék kérni... ! Kollégám mi4c telojára szeretne miuihu romot feltenni. A telón globál fejlesztői rom van, a készülék szűz sem root sem bootloader nyitás ninvcs rajta... kérdésem: Az általatok készített tools progival twr recovery felmegy-e a telóra mindenféle bootloader nyitás és root nélkül... Köszönöm.
- Root jogosultság engedélyezése csak SuperSU-val
- Root jogosultság engedélyezése csak SuperSU-val
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2016.11.06. 19:06-kor.
Ok: Most komolyan be kellett idézned a teljes első hszt???
Ok: Most komolyan be kellett idézned a teljes első hszt???
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
TWRP recovery-t csak nyitott bootloader-rel lehet telepíteni.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- elmo
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
-
Medálok
Szevasztok!
Feltettem ezt a 6.11.3-mat (OTA, szólt a telefon). Azóta ha lehúzom az értesítési sávot, akkor hiába nyomok bármelyik értesítésre, nem hozza be a hozzá tartozó alkalmazást, hanem felcsukja a sávot, és visszatér az előző képernyőre.
Cache törlés megvolt, újra indítás is. Mi lehet a gond? Másnál nincs ilyesmi?
Kösz,
Elmo
Feltettem ezt a 6.11.3-mat (OTA, szólt a telefon). Azóta ha lehúzom az értesítési sávot, akkor hiába nyomok bármelyik értesítésre, nem hozza be a hozzá tartozó alkalmazást, hanem felcsukja a sávot, és visszatér az előző képernyőre.
Cache törlés megvolt, újra indítás is. Mi lehet a gond? Másnál nincs ilyesmi?
Kösz,
Elmo
- zozo67
- V.I.P.

- 9
- Telefonom: Nincs
Medálok
nálam minden ok. tegnap feltettem a frissítést hibátlanul megy minden 
gabeszm, amikor letöltöd a frissítést akkor leírják hogy mi került változtatásra, legalábbis nálam.
gabeszm, amikor letöltöd a frissítést akkor leírják hogy mi került változtatásra, legalábbis nálam.
"Az az ember, aki nem olvas könyvet, semmiben sem különbözik attól az embertől, aki nem tud olvasni." Mark Twain
-
dhgmzx2z
- MIUI érdeklődő

- 12
Köszönöm...mumin007 » 2016.11.07. 16:39 írta:TWRP recovery-t csak nyitott bootloader-rel lehet telepíteni.
-
SchafHU
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Note 10 Pro
Esetleg valamelyik fejlesztő ránézhetne a következőkre...
Root uninstall után....
A második-harmadik 8-as MIUI verzió óta gyalázatos az AGPS támogatás és a GPS kezelés is necces. (Redmi 2 2/16) Néhány esetben mintha nem frissülne az almanach file, illetve valamilyen okból mintha nem tudná írni ezt a file-t a rendszer. Megesik, hogy ha nem fog műholdjelet és az AGPS-re támaszkodik, napokkal előbbi pozíciókhoz ugrik, ami meglehetősen érdekes jelenség, sem a 6-os, sem a 7-es verziónál nem találkoztam ilyennel.
De ezzel együtt a jelszintek (hektikusan ugrál szabad ég alatt is) és azok feldolgozása is gyalázatos valamiért.
A random újra indulás megmaradt, szerintem köze lehet a második asztal megoldáshoz, mivel megesik, hogy újraindulás után egyes alkalmazások is elérhetetlenné válnak. Csak tippelek, de vélhetően itt lehet a bibi.
Root uninstall után....
A második-harmadik 8-as MIUI verzió óta gyalázatos az AGPS támogatás és a GPS kezelés is necces. (Redmi 2 2/16) Néhány esetben mintha nem frissülne az almanach file, illetve valamilyen okból mintha nem tudná írni ezt a file-t a rendszer. Megesik, hogy ha nem fog műholdjelet és az AGPS-re támaszkodik, napokkal előbbi pozíciókhoz ugrik, ami meglehetősen érdekes jelenség, sem a 6-os, sem a 7-es verziónál nem találkoztam ilyennel.
De ezzel együtt a jelszintek (hektikusan ugrál szabad ég alatt is) és azok feldolgozása is gyalázatos valamiért.
A random újra indulás megmaradt, szerintem köze lehet a második asztal megoldáshoz, mivel megesik, hogy újraindulás után egyes alkalmazások is elérhetetlenné válnak. Csak tippelek, de vélhetően itt lehet a bibi.