Nagyon kivagyok a global ROM "sajátosságaitól"...
[Mi 9T] Kérdések, válaszok, megoldások
-
wierra
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
Re: [Mi 9T] Kérdések, válaszok, megoldások
Van annak bármi realitása, hogy 9T-re is készüljön MIUI.hu ROM?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wierra 2019.08.22. 10:17-kor.
-
Gerdon
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Nincs
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mit lehet tudni a Mi9T-ről?
Le fog menni az ára , ha bejön a magyar boltokba a Mi9T pro? Érdemes rá várni? Ha igen, akkor hol ajánlatos leginkább megvenni? Első xiaomim lesz. Iphoneról váltanék. Besokalltam az Appletől
.
Köszi a válaszokat,
Gerdon
Le fog menni az ára , ha bejön a magyar boltokba a Mi9T pro? Érdemes rá várni? Ha igen, akkor hol ajánlatos leginkább megvenni? Első xiaomim lesz. Iphoneról váltanék. Besokalltam az Appletől
Köszi a válaszokat,
Gerdon
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Poco F5
- megköszönte: 1 alkalommal
- megköszönték: 2 alkalommal
-
Medálok
Addig is Bl nyitással kipróbálhatod a multi Eu romot... Az is mint a hu a kínai hetin alapul...wierra írta:Van annak bármi realitása, hogy 9T-re is készüljön MIUI.hu ROM?
Nagyon kivagyok a global ROM "sajátosságairól"...

Tapatalkkal küldve az én Redmi K20 eszközömről
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
-
Medálok
A mi9T ára már most is lent van... 120 körül kezdett, én 110-ért vettem, de tegnap láttam már 90 körül van... Ha esetleg arra vársz, hogy ennél is lentebb... Szerintem gyengül a sansz... Előbb megy ki a divatból...Gerdon írta:Sziasztok!
Le fog menni az ára , ha bejön a magyar boltokba a Mi9T pro? Érdemes rá várni?...
Gerdon
-
Gerdon
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Nincs
Én a 128 gigabyte-osat néztem olyan 110-115 körül láttam a boltokban. Nem tudom hogy lesz-e olcsóbb, ezért kérdezem.
Kérdésem még, hogy hol érdemes megvenni, ahol valóban jó terméket kapok és ha baj van gond nélkül tudom garanciát érvényesíteni?
Köszi,
Gerdon
Kérdésem még, hogy hol érdemes megvenni, ahol valóban jó terméket kapok és ha baj van gond nélkül tudom garanciát érvényesíteni?
Köszi,
Gerdon
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
-
Medálok
A manapság divatos 2 év garancia megspékelve olyan kifejezésekkel, hogy gyártói, vagy teljes körű bizony lassan igényli a jogi végzettséget... 
Egyik olcsóbb mint a másik, viszont, ha vízzel, vagy a padlóval hozod összefüggésbe a vasadat mindkettő ugyan azt a szolgáltatást nyújtja... Így jártál... Azt pedig, hogy szakszervíz, lévén a föld túloldalán lévő gyárról beszélünk őszintén nem hiszem, hogy egy audit vizsgálat esetenként meg tudná-e különböztetni a 10 éve ilyenekkel foglalkozót állító GSM szervizestől...
Szerencsére még soha nem volt szükségem garanciális kifejezés alkalmazására, viszont már szoftveresen is jutottam el acaca68-hoz segítségkéréssel...

Egyik olcsóbb mint a másik, viszont, ha vízzel, vagy a padlóval hozod összefüggésbe a vasadat mindkettő ugyan azt a szolgáltatást nyújtja... Így jártál... Azt pedig, hogy szakszervíz, lévén a föld túloldalán lévő gyárról beszélünk őszintén nem hiszem, hogy egy audit vizsgálat esetenként meg tudná-e különböztetni a 10 éve ilyenekkel foglalkozót állító GSM szervizestől...

Szerencsére még soha nem volt szükségem garanciális kifejezés alkalmazására, viszont már szoftveresen is jutottam el acaca68-hoz segítségkéréssel...

-
wierra
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
A BL nyitási kérelmet már beadtam, elvileg hétvégére meg kéne kapjam az engedélyt.
Több, mint 5 éve MIUI.hu ROM-t használok (hatalmas riszpekt azoknak, akik lehetővé tették ezt), túlságosan hozzászoktam a jóhoz.
Több, mint 5 éve MIUI.hu ROM-t használok (hatalmas riszpekt azoknak, akik lehetővé tették ezt), túlságosan hozzászoktam a jóhoz.
- kisjuhos
- MIUI Tag

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
MI9T PRO-bol (mikor) varhato a 8/256-os verzio? A spec alapjan kellene lennie.
Probaltam googlezni de nem hogy valaszt nem talaltam, hanem meg ezt a kerdest sem lattam hogy feltette volna barki. Szoval inkabb korabbi tapasztalatok alapjan hatha tudja valaki a valaszt. pl van hogy benne van a speckoban de vegul nem jon ki, vagy x idore ra szokott kijonni a nagyobb verzio stb. Mik a tapasztalatok?
Probaltam googlezni de nem hogy valaszt nem talaltam, hanem meg ezt a kerdest sem lattam hogy feltette volna barki. Szoval inkabb korabbi tapasztalatok alapjan hatha tudja valaki a valaszt. pl van hogy benne van a speckoban de vegul nem jon ki, vagy x idore ra szokott kijonni a nagyobb verzio stb. Mik a tapasztalatok?
-
novakalex
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok,
Vásároltam egy 9T-t, felszeretnem tenni rá a xiaomi eu romot. Tudtok valami normális leírást a bootloader nyitásról/twrp telepitesrol? Esetleg az eu rom telepítése se lenne hátrány...
Köszi
Vásároltam egy 9T-t, felszeretnem tenni rá a xiaomi eu romot. Tudtok valami normális leírást a bootloader nyitásról/twrp telepitesrol? Esetleg az eu rom telepítése se lenne hátrány...
Köszi
- szekelyelek
- MIUI őrült

- 10
-
Medálok
Itt indulj el...
https://en.miui.com/unlock/
Letöltöd az alkalmazást, telepíted...
A telefonban a miui verziót néhányszor koppintva elérheted a fejlesztői módot. A fejlesztői mód menüpontban az unlocker menüben felcsatolod a telefonodat...
Gondolom nem kell mondani, hogy miui fiók és bekapcsolt készülék keresés már megvolt mindezek előtt...
Ezt követően a letöltött alkalmazást elindítva, a fastboot üzemmódba kapcsolt telefont (hang le+power) usb-n csatlakoztatva elindíthatod az unlock folyamatot... Majd vársz 720 órát...
Utána az alkalmazással végzett műveletet újra elv~gezve nyithatod a telefont.
Az 1. Posztban pedig leírtam és linkeltem az általam használt TWRP linket és telepítési leírást.
Ezután már csak telepíteni kell a kifőzött multi rom telefonra illő változatát.. daVinci
Sikereket

https://en.miui.com/unlock/
Letöltöd az alkalmazást, telepíted...
A telefonban a miui verziót néhányszor koppintva elérheted a fejlesztői módot. A fejlesztői mód menüpontban az unlocker menüben felcsatolod a telefonodat...
Gondolom nem kell mondani, hogy miui fiók és bekapcsolt készülék keresés már megvolt mindezek előtt...
Ezt követően a letöltött alkalmazást elindítva, a fastboot üzemmódba kapcsolt telefont (hang le+power) usb-n csatlakoztatva elindíthatod az unlock folyamatot... Majd vársz 720 órát...
Utána az alkalmazással végzett műveletet újra elv~gezve nyithatod a telefont.
Az 1. Posztban pedig leírtam és linkeltem az általam használt TWRP linket és telepítési leírást.
Ezután már csak telepíteni kell a kifőzött multi rom telefonra illő változatát.. daVinci
Sikereket