Kezdő lépések, hasznos tudnivalók, tapasztalatok
-
szakitomi
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Redmi 2
Re: Kezdő lépések, hasznos tudnivalók, tapasztalatok
Sziasztok!Én se bírom összepárosítani az app-al az izzót,pedig már mindent kipróbáltam.a wifin látszódik az eszköz.Ha összepárosítom egy másik hálózaton,utána tudom itthon használni?(Bocsi ha hülyeséget kérdeztem)
-
vitat6atlan
- MIUI rajongó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s
-
Medálok
Szia. Ha nem a sajat otthoni halozatodon parositod, akkor utana, ha hazaviszed, nem fog mukodni alapvetoen. DNS cimet probaltal mar az otthoni routeredben cserelni google 8.8.8.8 es 8.8.4.4-re ahogy emlitettek nemreg a forumban? VPN probalkozas volt? Meg ami a temanyitoban le van irva? Neted milyen szolgaltatotol van? Kicsit tobb info kene, hogy segiteni tudjunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vitat6atlan 2018.03.16. 19:58-kor.
-
szakitomi
- MIUI látogató

- 10
A routerbe már be se tudok lépni mióta kicserélte a szolgáltató(invitel).A mobil hotspotos dolgot is próbáltam,az egyszer sikerült,müködött is egy darabig de utána átment offline-ba az izzó.
-
vitat6atlan
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Ha nem tudsz belepni a routerbe akkor elegge csokkennek a lehetosegek sajnos. Neha elofordul hogy offline lesz az izzo egy aramszunet vagy hasonlo utan, tapasztalatom szerint olyasmi lehet a hatterben hogy uj ip-t kap a router, es az izzo utana mar nem talalja meg a szervert, ami a parancsokat tovabbitja (vagy epp forditva, ez mar reszletkerdes). Allitsd be ujra akkor a mobilnetessel, az is egy megoldas. Esetleg ha az appban mainland china-t valasztottal az elejen probald ki a singaporet is, van amikor azt nem tiltja a szolgaltato (telekom nalam legalabbis azt jobban elviseli).
-
szakitomi
- MIUI látogató

- 10
Már állítottam mindegyik szerverre de nem tudom összehozni.Már úgy felidegesített,hogy lehet hagyom egy darabig a dolgot,mert kihajítom az ablakon 
-
vitat6atlan
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Az is egy megoldas (marmint hogy hagyod kicsit), van amikor segit, mert a sok probalkozas kozben mar figyelmetlen es turelmetlen az ember, elkovet apro hibakat. Sajnos nem tudni miert jo ez a szolgaltatoknak hogy ellehetetlenitik a kapcsolatot...
-
szakitomi
- MIUI látogató

- 10
Fejlemény:1.Be tudtam állítani a routerbe amik az összefoglalóba vannak,de úgy se sikerült.2.Beüzemeltem egy másik routert,úgy se sikerült.3.kivittem a nyaralóba,ott elsőre sikerült megcsinálni.4.hazahoztam,ugye nem látta ,mert másik hálózaton volt párosítva.itthon lereseteltem,elsőre sikerült.erre mondjon valaki valami logikus magyarázatot!
ui:a firmware-t még itthon lefrissítette a mobilnetes próbálkozásnál.
ui:a firmware-t még itthon lefrissítette a mobilnetes próbálkozásnál.
-
vitat6atlan
- MIUI rajongó

- 10
-
Medálok
Elofordulnak ilyenek. Neha nem tudni hol akad el a dolog, nincs rola tul informativ folyamatjelzes.
-
djpaal04
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi6
Sziasztok!
Nemrég hozzájutottam egy Yeelight Bulb E27 (white) fegyverhez , nagyon tuti meg minden
DE
Tudnátok segíteni nekem abban ,hogy hogyan kell konfigolni a MI Home app-on belül az automatizálást mert a "Smart Scene-n belül tök jól be lehetne állítani az időzítőt és ,hogy mi történjen, azonban nem történik meg az esemény
Van még "Schedules" ahol szintén működési időt lehet beállítani ,de sehol semmi reakció , bezzeg a sleep timer bekapcsolt állapotban működik...
Köszi ha van ötleted
Mainland China , 4.3.15
Nemrég hozzájutottam egy Yeelight Bulb E27 (white) fegyverhez , nagyon tuti meg minden
DE
Tudnátok segíteni nekem abban ,hogy hogyan kell konfigolni a MI Home app-on belül az automatizálást mert a "Smart Scene-n belül tök jól be lehetne állítani az időzítőt és ,hogy mi történjen, azonban nem történik meg az esemény
Van még "Schedules" ahol szintén működési időt lehet beállítani ,de sehol semmi reakció , bezzeg a sleep timer bekapcsolt állapotban működik...
Köszi ha van ötleted
Mainland China , 4.3.15
- Flashy
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4 Prime
nekem még csak nagyon kevés tapasztalatom van automatizálással, de olyat már észrevettem, hogy az időtartamnál néhol valami tök más időzónát használ, nem annyira kell beállítani ahány óra nálunk van akkor, hanem talán kínai időre. nem emlékszem, mennyi az eltérés mert most nincs időzített feladat nálam beállítva.