Kár, jó lett volna ha úgy is indítható lenne a lejátszó, de végül is állapotsávról is megy...bozarjoska » 59 perccel ezelőtt írta:Ez ilyen, csak akkor van ha megy a zene.
MIUI6 5.5.29
- BikaF1
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: Redmi 9T
- Kapcsolat:
-
Medálok
Re: MIUI6 5.5.29
Redmi 9T - MIUI14 xiaomi.eu ROM stabil | Redmi 4X - MIUIHU 11
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Ahh idő limitált linkek vannak androidfilehoston... átírtam a linkeket, kicsit tovább tart így letölteni, de már tuti!karesz60 » Ma, 11:48 írta:Üdv!
Multit használok, gondoltam letöltöm a frissítést, de a letöltő oldalon a letöltésre kattintva -a weboldal nem érhető el, vagy más helyre költözött - hibaüzenetet kapok. Más is tapasztalt ilyet, vagy még nincs rendes link? Végigolvasva a hozzászólásokat nem láttam hasonló problémát senkinél. A MIUIHU-nál nincs ilyen gond, azt töltené a számítógép. Előre is köszi a választ.
Bocs, telefon MI3 ès a multheti fejlesztőiről frissítenék 5.5.29-re multit
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
karesz60
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Köszi a gyors intézkedést
, letöltöttem (kanadai oldalak??) feltelepült, működik. Lehet én gondoltam rosszul, hogy a MIUIANDROID.HU oldalon vannak ezek a ROM-ok. Bár mindegy honnan töltődik le. A jövő hétre előre gondolva az időlimites elérhetőség pontosan mit jelent, a következő ROM meddig lesz közvetlenül elérhető az oldalon? Még egyszer köszönöm, és Üdv
-
vapega
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
-
Medálok
Szia vagyula!
Note 4G -re még nem találom a MIUIHU-t és az OTA is a 35megás kínai updatet dobja a telefonon.
Note 4G -re még nem találom a MIUIHU-t és az OTA is a 35megás kínai updatet dobja a telefonon.
Redmi Note 2 V7
- Kinsiinoo
- Medálgyáros

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
-
Medálok
MIUIHU-t nem is fogsz mert nincs kint még de lehet nem is lesz és már sokan írták ,hogy senki ne frissítsen.....
Úgy is szólnak rajen mesterék ah kész az új és megy az OTA-n!
- zsizsef
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
5.5.29 (813-ra)
Nem lehet hallani a kimenő hívás jelzését. Ha kihangosításra rakom akkor igen. 5.5.22 jó.
Nem lehet hallani a kimenő hívás jelzését. Ha kihangosításra rakom akkor igen. 5.5.22 jó.
-
vapega
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 4G
-
Medálok
Köszönöm szépen az információt................lehet én írtam először.Kinsiinoo » Ma, 17:15 írta:MIUIHU-t nem is fogsz mert nincs kint még de lehet nem is lesz és már sokan írták ,hogy senki ne frissítsen.....
Csak a főlapon ez van kint középen:
"Figyelem! A Redmi Note 4G javított rom mostmár OTA letölthető!"
Elnézést kérek az értetlenkedésért.Redmi Note 2 V7
-
hbarnabas
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Redmi 2
-
Medálok
-
Gépötty
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Redmi 2
Üdv mindenkinek!
Épp az előbb frissítettem a Redmi2 811-em OTA-n keresztül, sikerrel. Hála és köszönet érte!
A billentyűzetet hiába állítottam be, nem bújt elő amikor írni kellett volna, de aztán még egyszer végigzongoráztam a beállításokat (nem is változtattam semmit), azóta van (igaz a varázslót is át kellett tekerni elsőre, de ez nem gond).
Egyetlen javítandó dolog amit eddig észrevettem, hogy hiába van bekapcsolva a töltés közben ébren marad funkció, lekapcsolja a villanyt, és le is zárja magát a seggébe dugott kanóc ellenére is.
Ami hirtelen eszembe jut (ez még a korábbi verzióknál tűnt fel), hogy csatolt SMS írásánál a második üzenettől 60-ról indul a karakterszámláló - kipróbáltam most, a második üzenet 145, a harmadik és a negyedik 153 karakterről indult. Nem szóltam
Épp az előbb frissítettem a Redmi2 811-em OTA-n keresztül, sikerrel. Hála és köszönet érte!
A billentyűzetet hiába állítottam be, nem bújt elő amikor írni kellett volna, de aztán még egyszer végigzongoráztam a beállításokat (nem is változtattam semmit), azóta van (igaz a varázslót is át kellett tekerni elsőre, de ez nem gond).
Egyetlen javítandó dolog amit eddig észrevettem, hogy hiába van bekapcsolva a töltés közben ébren marad funkció, lekapcsolja a villanyt, és le is zárja magát a seggébe dugott kanóc ellenére is.
Ami hirtelen eszembe jut (ez még a korábbi verzióknál tűnt fel), hogy csatolt SMS írásánál a második üzenettől 60-ról indul a karakterszámláló - kipróbáltam most, a második üzenet 145, a harmadik és a negyedik 153 karakterről indult. Nem szóltam
-
attilav
- MIUI Tag

- 11
- Telefonom: Redmi 8
Érdmes bekapcsolni az automatikus frissítést? Redmi 1s-em van, és be volt kapcsolva, szépen fel is kúszott az 5.5.29, de írták egy páran hogy kínai update települt magyar helyett. Most egyelőre kikapcsoltam az autoupdate-t. MIUIHU romnál érdemes bekapcsolni? Előfordulhat hogy kínai update jön? Inkább bekapcsolnám az autoupdate-t mert az nekem kényelmesebb hogy nem kell foglalkoznom a frissítésekkel.
Redmi 8/Redmi 1S