Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Végűl Aliexpress-ről rendeltem, ~4.000 Ft, ez tűnik a leg megbízhatóbbnak, gyártói oldal, elvileg tudja a 4050 mah-t. Ha beraktam készítek képernyő mentést az Amper-ral, ott elválik.
US $12.62 32%OFF | NOHON BM47 BM46 BN41 BN43 BN40 Battery For Xiaomi Redmi 3 3S 4X 3X 4 Pro Note4 Replacement High Capacity Lithium Polymer Bateria https://s.click.aliexpress.com/e/v5KA0IU
Nekem is a végét járja. Gondolkodom rajta, hogy visszarakom a 9-es miuihut, és kap egy új akksit, aztán jobb lesz, mint új korában.
A cseréhez gondolom nem kell repülős jogsi, csak pár rögzítőcsavar meg a csatlakozó, amikhez nyúlni kell.
Tessék pár video ahol mutatják az egész folyamatot, sebész kesztyű, nem remegő kéz kell hozzá!
Google kulcs szavak: redmi note 3 battery change
Fő telefon: Mi11 Lite 5G NE
Tartalék: Redmi Note 9S
Nyugdíjas készülékeim (még mind működik):
Xiaomi Mi3, Redmi Note 3 Pro (Kenzo), Redmi Note 5 Pro (Whyred),
Én már cseréltem. A legrosszabb rész, amikor a szalagot húzod ki alóla. Na az nekem természetesen elszakadt, szóval feszegettem az akksit. Érdemes valami nagyon vékony műanyag lappal alá nyúlni.
Én már korábban kicseréltem az aksit pikk-pakk de tényleg nagyon egyszerű,a legnehezebb a burkolat leszedése nagyon ovatosan az oldalsó elemek,én egy helyen elb….tam és letört egy pöcök.
Azóta ott nem fogja és olyan mintha pupos volna a teló.Kb 20 perc alatt meg volt a műtét,ja és jó kis kétoldalas ragasztó az aksi alá nehogy csuszkáljon.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14