Folyt. köv.
Még 1 nap telt el és még mindig próbálkozom.
Terhelés és memóriakezelés terén.
Borzalmas a telefon memóriakezelése!
Van, hogy annyira belassul, hogy több másodperc kell a magához téréshez. volt, hogy fél perc múlva tudtam csak a zenelejátszót kikapcsolni.
iGO-ra visszatérve - mivel rengeteg memóriát fogyaszt, telefonálás közben is próbáltam és ugyancsak belassult a rendszer.
A hibák is ebből jöhetnek.
Letiltottam a háttérfolyamatokat, beállítottam a tevékenységek azonnali törlését és a memória optimalizálását is váltogattam.
Sok változást nem lehet észre venni, teljes tiltás esetén esetleg gyorsabb marad a telefon, de akkor is maradnak a memóriában alkalmazások, azokat sem törli, amiből kiléptem.
Jelzőhangok működnek, csak nem tudtam, hogy az emaileknél külön lehet állítani.
Valaki, aki jobban ért a dolgokhoz leírná, hogy mi mit befolyásol és milyen mértékben?
Zenelejátszónál - mindig az online résszel indít (ezt nem lehet megváltoztatni?) és ez több idő.
Otthon folyamatos a wifi kapcsolat, ezért ha zenét akarok hallgatni, ezt a kört végig kell járni. Ugyanez a galériánál is.
Szinkronizálás is rengeteg memóriát fogyaszt. Ekkor egy alkalmazás megnyitása ugyancsak belassít. (mem. max 40-50MB)
Összességében szép-szép, de majdnem használhatatlan ennyi belső memóriával és ezzel a rommal.
Persze, ha naponta, esetleg naponta többször újrainditjuk akkor elviselhető, meg ha csak telefonálásra használjuk és minden mást kikapcsolunk, letiltunk. De akkor már elveszti az okostelefonnak titulált mivoltját.
Hümmmm.....
Üdv.
ui: Ébresztőóra kétszer nem ébresztett, amikor hétfőtől-péntekig volt beállítva. Valamiért az ikonja is eltűnt
Megerősítve, hogy a gps jelet is elveszti.