Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Nem, hivatalos magyar garival MM-ben vásárolt Global verzió, küldöm a képernyőképet, hátha elárul valamit, én már mindent megpróbáltam.
Ja, és újabb probléma:az értesítések sem jönnek meg, csak a gyárilag telepített alkalmazásoknál (hívások, üzenet), a többinél csak akkor látom, ha belépek az adott alkalmazásba. Minden engedély adott mind az értesítéseknél, mind az akksi beállításoknál, és az alkalmazásoknál is.
Nagyon köszönöm a segítséget!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2019.07.15. 08:35-kor.
Ok:Ne idézd az előtted szólót feleslegesen!!!
Igen ez a legutóbbi verzió ez alapján. Én azért megpróbálnék egy újratelepítést. Jobbra fent 3 pontnál kiválasztod, hogy a legújabb telepítőcsomag letöltése és ezt telepíted. EZ olyan mint egy sima frissítés, tehát nem vész el adatod.(bízzunk benne). Más ötletem nincs most.
Lewenter! Köszönöm a tippet, kipróbáltam, sajnos, nem változott a helyzet. Aztán ma megjött a legújabb frissítés, mellékelem.Reméltem,hogy ez talán majd megoldja a problémát, de semmi változás: az arcfelismerés továbbra sem működik! Szinte hihetetlen, pedig már végigjártam a lakóhelyem összes telefonos boltját, hátha valaki rájön, mi a gond, de nem.... Az értesítések is - random módon- hol megjönnek, de inkább nem... Van még bármi egyéb ötlet? Én az eddigiekért is roppant hálás vagyok, köszönöm szépen még akkor is, ha nem sikerült általuk megoldani ezt az X-aktát...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rajen 2019.07.15. 20:21-kor.
Ok:NE IDÉZD AZ ELŐTTED SZÓLÓT FELESLEGESEN!!!
Sziasztok!
@pylia ha garis, szerintem vidd vissza, ez és ez nem jó, nézzék meg, ha a fórumban, facebookon, illetve háztömbös telefonos üzletbe se tudtak segíteni.
Ha lejárt, akkor pl sok olvasás után egy tiszta telepítés, saját felelősséggel. (PL Eu Rom, nekem ezen ez hasít mint kés a vajon..)
Am saját tapasztalat, üvegfólia van rajt, egész nap a zsebembe, ráadásul konyhán, néha beszokott párásodni és egyből reklamál, hogy ne takarjam le, az arcfelismerés miatt. Így nekem se működik mindig, de 95% -ban minden rendben van vele.
Vagy csak rosszul telepűt egy frissítés valamikor, arra a következőkben már jók. PL pillanatnyilag megszakadt a net, vagy hasonló. Nálam gyenge net mellett ez gyakori szokott lenni régebben, sokat gugliztam mire rá jöttem, hogy a hiba nálam van.
Régióváltás ? Vagy már az nem játszik szerepet, rég voltam erre...
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
OnePlus 12 - Xperience 25.06.22 A15
Oneplus Watch 2
1.)A kikapcsolt telefon(Mi8, MIUI10) nem ébreszt! Ez előtt ébresztett! Vmi rossz frissítés?
2.) Hol,hogyan,és milyen oldalon lehet a készülékkeresőre regisztrálni? /analfabéta jeligére/
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! Rájött egy újabb rendszerfrissíté, ami megoldotta az arcfelismerés problémát, végre működik! Magyar régióban is!
Az értesítési problémák továbbra is fennállnak, random jelleggel érkeznek csak meg, nem sikerült rájönnöm, miért, pedig minden engedély adott...
Köszönöm még egyszer a segítségeteket, mindannyiótoknak!
Garamq! A készükékkeresőt a Beállítások>Rendszer és készülék beállítások >További beállítások >Adatvédelem >Készükékkereső menüpontban tudod bekapcsolni.
Az ébresztési probléma nálam is előfordult, de a rendszerfrissítés óta rendesen működik, kikapcsolt állapotban is, de ehhez az óra beállításaiban aktiválni kellett az "Ébresztés kikapcsolt állapotban" menüpontot, ez nálad be van kapcsolva?
0Elek2! Köszönöm a tippeket, rendszerfrissítéssel megoldódott az arcfelismerő probléma! Régióváltásmár nem játszik szerepet, a magyarnál is! Úgy látszik, sokszor tényleg nincs más megoldás, mint a megfelelő frissítés... Köszi még egyszer!
Sziasztok!
Kölcsön adtam a gyereknek a telefont játszani s sikeresen letörölte a MIUI témák appot ahonnan témákat és háttérképeket lehet letölteni. Mivel szeretném a továbbiakban is használni szeretném megkérdezni,hogy hogyan lehetne
a telefonra visszatelepíteni az appot? Mivel szeretném a továbbiakban használni.
Válaszokat előre is köszönöm.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3