[ROM] MIUIHU V9 AZ UTOLSÓ MIUIHU!!!

Barthezz2
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Xiaomi Mi4

Medálok

Re: [ROM] MIUIHU V7 5.8.22

Hozzászólás Szerző: Barthezz2 »

Örülök, hogy megy az értő olvasás..
Egy szóval nem írtam, hogy a plusz szóra sem érdemes, de minek írjam le, ami pluszban van a ROM-ban(csak nekem mondjuk nem kell), mikor vagyula azt kérdezi, mi a bajom vele.. Ami pluszban benne van, arról meg nyilván tud, ők tették bele..

De azért remélem jó napod volt, hogy kötekedhettél egyet..

A problémám meg semmi? Neked lehet, de tőlem kérdezték, mi bajom vele. Az meg, hogy apróság vagy sem.. Tudod, ha van egy BMW-m, csak azért nem cserélem le egy másik ugyan olyanra, mert van benne egy kalap ajándékba, de az oldala meg meg van húzva.
Valakinek lehet nem akad a főképernyő lapozás, nekem akad, valakinek lehet nem gond a plusz eltérő ikon a biztonság értesítő paneljén, nekem az. Az extra dolgokra a beállítások közt nekem meg nincs szükségem. Konklúzió: ezért nem váltottam.

A kérdés meg ez volt, és remélem akinek szólt a válasz, ő értette, veled ellentétben.
KaiotEch
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2s

Hozzászólás Szerző: KaiotEch »

Én is hagy szóljak bele. Az exchange szinkronizálás még mindig nem jó. A telefonba felvitt névjegyek javasoltban jelennek meg, persze Office 2013 alatt nem, mert ott már olyan nincs. Ez így nem biztonságos, mert a javasoltakat bármikor törölheti az outlook ha úgy látja, hogy nem használjuk őket! Kérlek Titeket nézzetek utána, vagy kérdezzétek meg a kínaiakat, hogy mikor javítják. Köszönöm! ^:)^
karesz60
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Mi3

Hozzászólás Szerző: karesz60 »

Sziasztok!
Egy kérdésben kérem a segítségeteket, gyerkőc mi3 telóján MIUIHU fejlesztői van, a legutóbbi. A letöltő oldalon az 5.8.22 még nincs kint / nem a global verzió/, és még OTA sincs, eddig azzal frissített, tehát ha itt a fórumon vagyula mester által betett linket leszedjük és azt a teló saját frissítőjéből ROM kiválasztással feltesszük akkor ez már a V7 MIUIHU ROM lesz? Vagy várjuk meg mig lesz OTA?
Előre is köszi a segítséget.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: rajen »

Igen, nyugodtan le lehet tölteni és MIUI7-es lesz. OTA direkt nem raktuk ki, hogy itt a fórumon tesztelje mindenki és visszajelzések alapján az eheti tuti legyen!
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
karesz60
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Hálás köszönet! ^:)^
Bitang
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Hozzászólás Szerző: Bitang »

Sziasztok!
A kamera fényképezéskor le áll, a videó felvétel működik. Valami ötlet?

Megoldódott! A kamera beállításokat alaphelyzetbe állítottam, megjavult. Ezután visszaállítottam a korábbi beállításokat és úgy is működik. :-bd
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bitang 2015.08.27. 11:25-kor.
KeilWalker
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Hozzászólás Szerző: KeilWalker »

Hívásoknál és sms-eknél angolul van, hogy mikor volt az utolsó hívás/sms. Minden más magyar. Pl.: Yesterday vagy 11 mins ago
dhgmzx2z
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12

Hozzászólás Szerző: dhgmzx2z »

Barthezz2 » 2015.08.23. 22:48 írta:Örülök, hogy megy az értő olvasás..
Egy szóval nem írtam, hogy a plusz szóra sem érdemes, de minek írjam le, ami pluszban van a ROM-ban(csak nekem mondjuk nem kell), mikor vagyula azt kérdezi, mi a bajom vele.. Ami pluszban benne van, arról meg nyilván tud, ők tették bele..

De azért remélem jó napod volt, hogy kötekedhettél egyet..

A problémám meg semmi? Neked lehet, de tőlem kérdezték, mi bajom vele. Az meg, hogy apróság vagy sem.. Tudod, ha van egy BMW-m, csak azért nem cserélem le egy másik ugyan olyanra, mert van benne egy kalap ajándékba, de az oldala meg meg van húzva.
Valakinek lehet nem akad a főképernyő lapozás, nekem akad, valakinek lehet nem gond a plusz eltérő ikon a biztonság értesítő paneljén, nekem az. Az extra dolgokra a beállítások közt nekem meg nincs szükségem. Konklúzió: ezért nem váltottam.

A kérdés meg ez volt, és remélem akinek szólt a válasz, ő értette, veled ellentétben.

Persze, most már jól érzem magam!
karesz60
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Hálás köszönet a gyors válaszért, reggel már küldtem egy köszönömöt, de nem tudom hova lett, inkább kétszer legyen. ^:)^ ^:)^ Köszönjük valamennyiőtök önzetlen munkáját.
rajen
Adminisztrátor
Adminisztrátor
12
Telefonom: Xiaomi 13
 megköszönte: 21 alkalommal
 megköszönték: 62 alkalommal

Medálok

Re: [ROM] MIUIHU V7 5.8.27

Hozzászólás Szerző: rajen »

Frissítve 5.8.27-re!
MIUI Magyarország Igazgató Úr =)) SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi3”