Kérdések, válaszok, megoldások

trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Re: Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: trebrona »

Akkor egyelőre sajnos nincs több ötletem.
iPhone 12 Pro
modzoltan
MIUI látogató
MIUI látogató
11
Telefonom: Xiaomi Redmi 3

Hozzászólás Szerző: modzoltan »

Köszönöm szépen az eddigi segítséget! Nézem a külföldi fórumokat is talán lesz valami megoldás!
Persze ide is visszanézek naponta!
trebrona
MIUI őrült
MIUI őrült
12
Telefonom: Xiaomi Mi A1

Medálok

Hozzászólás Szerző: trebrona »

Nem tudom, hogyan használod a MiFlasht, esetleg ez?: "You need to download MiFlash 2015.10.28 and install it. Download the rom what you want to flash and extract to the root of you hard drive. Open the MiFlash and browse the main folder, not only the "image" folder."
iPhone 12 Pro
modzoltan
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Szia!Így csináltam eddig is! Most újra telepítettem a Windowst, de ugyanaz a hiba!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára modzoltan 2016.05.08. 21:10-kor.
Snowfox
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Mi4c

Hozzászólás Szerző: Snowfox »

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nincs rá megoldás.
A páromnak is Redmi 3 van. Szerintem már lassan kettő hete, hogy kértem a telója feloldását, de még semmi reagálás rá. Viszont ameddig ennyire nehéz "buherálni", addig inkább marad az alap rommal, s nem kezdek hozzá amíg nem lesz legalább annyira " kitaposva" ez a művelet, mint például a Redmi 2 szériánál. Azokat már szinte csak malterral lehet téglásítani :) Van abból is kettő a szűk családi körben, s én szoktam buherálni azokat.

Tapatalkkal küldve az én Mi 4i eszközömről
modzoltan
MIUI látogató
MIUI látogató
11

Sajnos nem találok rá megoldást!Ha nem lenne ez a zárt bootloaderes szarakodás,egy TWRP recovery-vel már megoldottam volna! Az a vicc az egészben,hogy pont a feloldàs miatt akartam visszarakni a gyári romot!Azóta van egy szép,használhatatlan telóm!
anitakiss
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: anitakiss »

Sziasztok!

Pénteken jött meg a telefon, a xiaomishop.hu-tól rendelve.http://kepfeltoltes.hu/160509/337172734 ... es.hu_.jpg
Minden szuper rajta, viszont a google play-jel gondjaim vannak...
Nagy nehezen egyszer sikerült belépni, majd folyamatosan 2 kép fogad...Ha az áruházba lépek be, akkor az első, ha a fiókok között próbálok újat hozzáadni, hátha azzal jó lesz, akkor a második.
Ez mitől van? Illetve, hogy tudom orvosolni a problémát? (Gyári beállítások visszaállítása meg volt, idő dátummal való babrálás meg volt, másik fiókkal is próbálkoztam, de dettó...wifivel/ adatkapcsolattal is szórakoztam már).

Valaki ötlet?

első:
Kép
második:
Kép
rolmillion
MIUI rajongó
MIUI rajongó
10
Telefonom: Xiaomi Mi5

Medálok

Hozzászólás Szerző: rolmillion »

Ma rendeltem egy Redmi 3 Pro-t. Az lenne a kérdésem, hogy a Redmi 3-as ROM-ok és egyéb technikák jók lesznek hozzá, vagy az egy másik topic lesz, ahol csak a Redmi 3 Pro lesz? A Pro-ban ujjlenyomat olvasó is van, gondolom annak a drivere is kellene a ROM-ba.
Toportyan
MIUI őrült
MIUI őrült
11
Telefonom: Redmi Note 11 NFC
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Toportyan »

Sziasztok,

Segítsetek nekem kérlek, mert minél többet olvasok, annál bizonytalanabb vagyok. Vennék redmi 3-at. Viszont eustock, xiaomishop boltokban nincs
Ha.megrendeltem máshonnan (honnan érdemes), akkor mi van a garanciával? Ha nem magyar menüvel jön, akkor mit hogyan telepítsek rá? Van egy elavult PC-m, amin Windows 7/32 fut. 64-es oprendszert ez már nem bír el. Mitévő legyek? Várjak, míg lesz eustock? Egyáltalán gyártják még?
Esetleg, ha berendelem külföldről, akkor lenne itt valaki, aki egy jó sör/kávé meg némi HUF társaságában megcsinálná nekem BP- Tatabánya vonalon?

Köszönöm előre is a segítséget!
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
teo8028
MIUI imádó
MIUI imádó
10
Telefonom: Xiaomi Mi 9T

Hozzászólás Szerző: teo8028 »

Kollégám kettő Redmi 3-at vett egyszerre a Spemall-nál márciusban. Szűk két hét alatt megjött, eu-s szállítás, nem áfaköteles. A verzió, ami rajta van használható (semmi irritáló nincs benne), magyar van. A fordítás minőségéről nincs infóm.
Így tudom, van ott eu-s garancia lehetőség 10$-ért.

Sent from my Mi-4c
Válasz küldése

Vissza: “Redmi 3”