Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Köszi! Nagyon rendes tőled, csak ritkán járok Budapesten...
Jó lenne, ha lenne itt Szfváron is Xiaomi hozzáértő. De itt csak bottal piszkálják a kínai telefonokat. Itt a Samsung a király.
Sajnos....
Pedig lehet, hogy jót tenne neki egy romváltás.
Redmi3-as tulajdonosa vagyok, de sokat bosszankodom azon, hogy Zámolyon nem tudom az internetet fogni, azt írja a telo, hogy nagyon gyenge a jel. (0,1..KB) Telekomos vagyok és nem megy a 4G. (Pedig korlátlan internetem van, és így elég körülményes neteznem.)
Azon gondolkodtam, hogy szerintetek ha lecserélném egy Xiaomi Redmi 3X-re jobban tudnám venni az adást? Ha jól néztem a 3X veszi a 800mHz jelet, igaz 3G-ben.
Igen, én is ezt néztem.
Épp most mentem fel a Telekom lefedettségi térképére és Zámolyon egy pici 3G sincs kiépítve. Csak a 4G LTE, amit ugye a Redmi 3 nem tud venni.
Pedig annyira örültem, mert egész jó áron láttam Redmi 3X-et. Gondoltam megvásárolnám, de így csöbörből vödörbe esnék.
Sajnos.
Hallottam már én is a Redmi S-ről, de, ha jól tudom, nincs magyar nyelvi menü. Ott is bütykölni kell valamit, amivel esetleg letölthető a magyar, de én ilyenekhez nem értek. Valamint újonnan már nem lehet vásárolni. A jófogáson pedig rizikós, hogy milyen állapotban fogod ki a készüléket.
Valamilyen telefon pedig jó lenne, ami nem nagyobb 5"-nál. Nézegettem a Samu J5 2016-ot is, de az sokkal butább a Xiaominál. Nem tudom mit tegyek, mert így elég gáz.....
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14