Xiaomi porszívó magyar hang
-
Vargane
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Nincs
Segítséget kérnék 2018 októberében vásárolt Xiaomi Mi Robot porszívómhoz. Eddig minden rendben működött, de egy internet hálózati probléma alatt lecsatlakozott a wifi-ről és azóta nem tudom visszaállítani. Próbáltam resetelni, próbáltam a wifit visszaállítani a home és a bekapcsolás gomb egyidejű lenyomásával, de a kis kék lámpa csak villog, nem csatlakozik. Úgy emlékszem, hogy a telefonos alkalmazást nem Magyarországra kellett állítani, már azon is több mindent kipróbáltam, de hiába. Mit lehet tenni? Netán szervíz? Még garanciális.
- MVSV
- V.I.P.

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
- megköszönték: 2 alkalommal
Medálok
Re: Xiaomi porszívó magyar hang
Sziasztok! Pár oldallal ezelőtt beszélgettünk a robi Eus-ról Kínai szerverre való átállításáról. Valaki megcsinálta már? Leírná, hogy sikerült neki, esetleg a lépések menetét? Találtam pár leírást és neki kellene állnom, mert már csak a robi árválkodik Eu-s szerveren.
@Vargane Ha le resetelted akkor az eszközök közül törölni kell a robit a Mi Home alkalmazásban, majd újra megkeresni. A legfontosabbat nem írtad meg Ha Magyarországon vetted akkor több, mint valószínű, hogy Global verziós a robi akkor Magyaországra kell állítani a régiót a programban, hogy működjön rendesen.
@Vargane Ha le resetelted akkor az eszközök közül törölni kell a robit a Mi Home alkalmazásban, majd újra megkeresni. A legfontosabbat nem írtad meg Ha Magyarországon vetted akkor több, mint valószínű, hogy Global verziós a robi akkor Magyaországra kell állítani a régiót a programban, hogy működjön rendesen.
Fő telefon: Mi11 Lite 5G NE
Tartalék: Redmi Note 9S
Nyugdíjas készülékeim (még mind működik):
Xiaomi Mi3, Redmi Note 3 Pro (Kenzo), Redmi Note 5 Pro (Whyred),

Tartalék: Redmi Note 9S
Nyugdíjas készülékeim (még mind működik):
Xiaomi Mi3, Redmi Note 3 Pro (Kenzo), Redmi Note 5 Pro (Whyred),

-
Gtoth07
- MIUI látogató

- 6
Én Csongrád megyei vagyok és telefonon telepítettek fel nem géppel egyszerű és azóta is jó ami azt jelenti hogy fél éve jó már!
-
Vargane
- MIUI látogató

- 6
Köszönöm, végül valaki újratelepítette a szoftvert, azóta rendben van. Mindenesetre megjegyzem a te tanácsodat, még jól jöhet.MVSV írta: ↑2020.04.26. 09:23 Sziasztok! Pár oldallal ezelőtt beszélgettünk a robi Eus-ról Kínai szerverre való átállításáról. Valaki megcsinálta már? Leírná, hogy sikerült neki, esetleg a lépések menetét? Találtam pár leírást és neki kellene állnom, mert már csak a robi árválkodik Eu-s szerveren.
-
spipo111
- MIUI látogató

- 6
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Akkor lehet, hogy oda lenne írva...
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Tebe
- MIUI látogató

- 6
Kedves csoport tagok.,
Nem kimondott magyarítás, de máshol nem találtam olyan helyet,ahol kérdezhetnék?!
Most vettünk egy S55 porszívót és az Istenért nem tudom bekonfigurálni. Sok videót végig néztem, de sehol nem láttam, hogy kell nulláról beüzemelni. Mindenhol regisztrálja az eszközt és a következő képen már a feltérképezett lakás. Hogy tudom vele végig járatni a lakást? Valamiért folyamatosan offlinenak érzékeli, pedig bevan kapcsolva. Ha valaki tudna nekem beüzemelni nagyon hálás lennék!
Köszönöm szépen előre is a segítő válaszokat! Akár, hol olvassak utána.
Nem kimondott magyarítás, de máshol nem találtam olyan helyet,ahol kérdezhetnék?!
Most vettünk egy S55 porszívót és az Istenért nem tudom bekonfigurálni. Sok videót végig néztem, de sehol nem láttam, hogy kell nulláról beüzemelni. Mindenhol regisztrálja az eszközt és a következő képen már a feltérképezett lakás. Hogy tudom vele végig járatni a lakást? Valamiért folyamatosan offlinenak érzékeli, pedig bevan kapcsolva. Ha valaki tudna nekem beüzemelni nagyon hálás lennék!
Köszönöm szépen előre is a segítő válaszokat! Akár, hol olvassak utána.
-
Pikpak1
- MIUI látogató

- 6
huliganboy
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi8 Pro
Sziasztok!
Van mód rá, hogy S5 max esetén is működjön a magyar hang?
Home Assistant esetén valószínüleg megoldható, hogy mondja be a státuszokat, de mégis ha megoldható lenne az lenne az igazi...
Köszönöm!
Van mód rá, hogy S5 max esetén is működjön a magyar hang?
Home Assistant esetén valószínüleg megoldható, hogy mondja be a státuszokat, de mégis ha megoldható lenne az lenne az igazi...
Köszönöm!
-
huliganboy
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi8 Pro
Sziasztok!
Hogy tudok segíteni abban, hogy az S5 max esetén is elérhetőek legyen a magyar nyelvi fájlok és hangok?
Hogy tudok segíteni abban, hogy az S5 max esetén is elérhetőek legyen a magyar nyelvi fájlok és hangok?