Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések
-
reviczkitamas
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Re: Redmi 3/Pro első lépések
Feltettem a kínai romot, nincs google a készüléken, kértem unlock engedélyt, utána egyből jött egy kínai sms amire ha rámegyek csak bejön valami Mi fiók de elég gázosan. Ez most gondolom nem az engedély lenne.
Továbbá az a problémám, hogy a gép USB-vel nem ismeri fel a készüléket, ezért nem tudok google telepítő apk-t rámásolni.
Továbbá az a problémám, hogy a gép USB-vel nem ismeri fel a készüléket, ezért nem tudok google telepítő apk-t rámásolni.
-
suttyó
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Sziasztok!
Kinai rom fent van.
Beléptem a Mi account-ba a jelzett helyen megkértem az unlockot.A név,telefonszám,indok kitöltése után elküldve.
A következő képrenyőn a telefonszámomra elküldött sms-ből be kellene pötyögnöm valamilyen ellenörző kódot.
Este vártam egy pár órát,de nem jött a telefonra semmi.
Meguntam kiléptem.Elméletileg várhatom a bl nyitás engedélyt,vagy valamit elrontottam?(A fiókom 100%-os zöld
)
Kinai rom fent van.
Beléptem a Mi account-ba a jelzett helyen megkértem az unlockot.A név,telefonszám,indok kitöltése után elküldve.
A következő képrenyőn a telefonszámomra elküldött sms-ből be kellene pötyögnöm valamilyen ellenörző kódot.
Este vártam egy pár órát,de nem jött a telefonra semmi.
Meguntam kiléptem.Elméletileg várhatom a bl nyitás engedélyt,vagy valamit elrontottam?(A fiókom 100%-os zöld
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Nem várható, kérd meg újra. Az az öt perces Sms, ha nem kaptad meg, nincs kész a nyitási engedély.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 Pro eszközömről
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Az sms elvileg nem kéne, hogy kínai legyen. Szerintem az valami reklám, azt is küld a xiaomi.reviczkitamas írta:Feltettem a kínai romot, nincs google a készüléken, kértem unlock engedélyt, utána egyből jött egy kínai sms amire ha rámegyek csak bejön valami Mi fiók de elég gázosan. Ez most gondolom nem az engedély lenne.
Google istallert szedd le a kínai app store-ból
-
suttyó
- MIUI érdeklődő

- 11
Köszönöm!Toportyan » 5 perccel ezelőtt írta:Nem várható, kérd meg újra. Az az öt perces Sms, ha nem kaptad meg, nincs kész a nyitási engedély.
-
reviczkitamas
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 2
Sikerült feltenni a google-t, ezután ujraindítottam az eszközt, bejött a záróképernyő egy pillanatra aztán elsötétült, és most semmilyen gombra nem reagál (hangerő fel-le + bekapcs stb.). Mit ronthattam el?
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Kapcsolat:
-
Medálok
Nem valami biztató így első blikkre. Nyomd nagyon hosszan a kikapcsoló gombot, kb 50 mp, utána kikapcsol. Várj egy pár percet, majd kapcsold be újra.
-
suttyó
- MIUI érdeklődő

- 11
Elküldtem újra,és semmi. 
Ha bármit változtatok a fiókban,pl. email cim stb,akkor jönnek az ellenörző kódok.
Most semmi.
Ha bármit változtatok a fiókban,pl. email cim stb,akkor jönnek az ellenörző kódok.
Most semmi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suttyó 2016.07.27. 17:27-kor.
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Sajnos, itt csak a kitartás segít. Van, hogy szinte azonnal megjön, van hogy egy napig sem. Időeltolódás, szerver leterheltség stb.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
suttyó
- MIUI érdeklődő

- 11
Ha megjön az ellenörző kód egy nap múlva,akkor hogy írom be? 
A Nagy Testvér figyel,tuti.Megjött,beírtam,várhatom a feloldást!
A Nagy Testvér figyel,tuti.Megjött,beírtam,várhatom a feloldást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suttyó 2016.07.27. 17:38-kor.