Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Supersu kérdésem megoldottam én voltam béna twrp-ben kellett volna elsőre is próbálnom
Eftibor tedd fel a 3.0.0. Twrp-t. Azzal mennie kellene. Azt gondolom korábbival nem megy fel,ugyanúgy mint xiaomi eu romok.
Ha nem megy akkor tegyél fel egy Eu-s romot és felteszi vele twrp 3.0.0-t.
Ne feledd hogy az mtk-s socra jó ez a rom és hennesy a kód neve.
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
Köszi, már úgy is megpróbáltam. Úgy sem ment. Most töltöm az EU-s ROM-ot, hogy feltegye a 3.0 TWRP-t, gondolom, hogy az lesz a baj... (remélem). De ezt már csak holnap próbálom ki...
Köszi, gondoltam, hogy van megoldás... Ami a TWRP letöltőhely topikban van .zip, az a mostaniból feltehető? Ha segítenél megköszönném... Nem szeretném elrontani, hogy rosszul csinálom...
Sziasztok. Lehet nem ide kell írnom akkor bocsi. Fent van a rom (ez) és most figyeltem meg, hogy mikor újraindítom vagy bekapcsolom a telót és előjön a 7 boot animáció a képernyő szélein egy vékony sávban körben, olyan mintha ott ragadnának a 7 színei vagyis nem fekete a ott a kijelző hanem színes. Nem mondom hogy a rom miatt csak most vettem észre. Lehet a kijelző meg fog halni? Máshol nem tapasztalható ez a jelenség csak a bootnál.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14