Általános kérdések és válaszok
- Digojr
- MIUI Szerviz

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Re: Általános kérdések és válaszok
Az mi2 tönkre tehetetlen!
Én vagyok rá az élő bizonyíték. :viccescigi:
Én vagyok rá az élő bizonyíték. :viccescigi:
-
szabz
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi2S
üdv mindenkinek!
leírás alapján felraktam [ROM | 4.4.4][ | WIUI |][ 4.8.29 ] | v5 | AROMA | ezt a system 2re
remekül megy meg minden, de a wipedata után lehet rosszra klikkeltem és töröltem a reccoverymódot ami nem zavarna nagyon de de ebben az osban nem találom a update -ot és a hangerőfel+ power combinációra meg elkezd villogni mikor recoverynnek kéne bejönni, pedig szívesen kipróbálnék még pár Rom ot.
ja és az normális h lényegesen jobban eszi az aksit mint eddig a normál gyári rommal?
leírás alapján felraktam [ROM | 4.4.4][ | WIUI |][ 4.8.29 ] | v5 | AROMA | ezt a system 2re
remekül megy meg minden, de a wipedata után lehet rosszra klikkeltem és töröltem a reccoverymódot ami nem zavarna nagyon de de ebben az osban nem találom a update -ot és a hangerőfel+ power combinációra meg elkezd villogni mikor recoverynnek kéne bejönni, pedig szívesen kipróbálnék még pár Rom ot.
ja és az normális h lényegesen jobban eszi az aksit mint eddig a normál gyári rommal?
- peanar
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Medálok
Töltsd le pl. ezt az alkalmazást és ezzel be tudsz lépni a recoverybe, lecsekkólva, hogy működik e.
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
-
beleriand
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Egyéb
sziasztok Mi2S-t szeretnék venni, MagyarXiaomi bolt azt mondta már nem forgalmazzák. Barátnőnek venném, mert színes és viszonylag kicsi. Jön ebben a méretben valami helyette vagy teljesen le lehet mondani róla? Ezt most magyar garival szerettem volna megvásárolni, de ha tényleg nincs vegyek Kínából?
Xiaomi Redmi 1S : JHCCNBD24.0 by vagyula
-
icserny
- MIUI érdeklődő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 7
Kínából is nehéz lesz, mert olybá tűnik, hogy a gyártónak sincs belőle (xiaomishop.com). Ha fontos a méret (kisebb legyen 5"-néll), és a színválaszték, akkor a sárga vagy rózsaszín Redmi 1S nem jó helyette?
- peanar
- MIUI imádó

- 12
-
Medálok
- petrot
- MIUI rajongó

- 12
-
Medálok
Etotalkon most 190$. Majd' leestem a székről. Én anno 2S-t akartam venni a méret miatt, csak elfogyott, így lett a mi3.
-
synyster725
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok!
Nekem olyan problémám volna, hogy eddig a gyári v5 4.12.5-ös MIUI és a 4.1.1-es android volt rajta. Tegnap akartam frissíteni a v6-ra, ami nem igazán sikerült, ekkor már nem akart elindulni a telefon, csak a logó jött be. Utána downgradeeltem, ekkor kiírta, h ez meg ez leállt és nem működik rendesen. Ezután recoveryben visszaállítottam a gyárira, de már itt elkezdett fagyni a telefon. Aztán visszaraktam a 4.12.5-ös MIUI-t de még mindig fagyott. Ilyenkor már nem írta ki h a folyamat leáll meg ilyenek, csk egyszerűen használok valamit, és lefagy. Utána kipróbáltam, hogy felteszem a v6-ot hátha akkor már nem fagy le. Meg is történt, sikerült, és most a 4.9.19-es van rajta. Frissíteni szeretném mert jött ki újabb, a 4.12.12 meg is találja h lehet frissíteni de amikor elkezdem, egy idő után itt is lefagy a telefon, de nem csak a frissítés miatt, hanem itt is más programnál is. Az lenne a kérdésem, hogy mi okozhatja az állandó fagyást. Remélem nincs minden veszve és rendbe lehet hozni, mert előtte eddig hibátlanul működött. Válaszokat előre is köszönöm!
Azt elfelejtettem odaírni, hogy MI2s-em van.
Nekem olyan problémám volna, hogy eddig a gyári v5 4.12.5-ös MIUI és a 4.1.1-es android volt rajta. Tegnap akartam frissíteni a v6-ra, ami nem igazán sikerült, ekkor már nem akart elindulni a telefon, csak a logó jött be. Utána downgradeeltem, ekkor kiírta, h ez meg ez leállt és nem működik rendesen. Ezután recoveryben visszaállítottam a gyárira, de már itt elkezdett fagyni a telefon. Aztán visszaraktam a 4.12.5-ös MIUI-t de még mindig fagyott. Ilyenkor már nem írta ki h a folyamat leáll meg ilyenek, csk egyszerűen használok valamit, és lefagy. Utána kipróbáltam, hogy felteszem a v6-ot hátha akkor már nem fagy le. Meg is történt, sikerült, és most a 4.9.19-es van rajta. Frissíteni szeretném mert jött ki újabb, a 4.12.12 meg is találja h lehet frissíteni de amikor elkezdem, egy idő után itt is lefagy a telefon, de nem csak a frissítés miatt, hanem itt is más programnál is. Az lenne a kérdésem, hogy mi okozhatja az állandó fagyást. Remélem nincs minden veszve és rendbe lehet hozni, mert előtte eddig hibátlanul működött. Válaszokat előre is köszönöm!
Azt elfelejtettem odaírni, hogy MI2s-em van.
- peanar
- MIUI imádó

- 12
-
Medálok
Tudásbázist nézd meg, hogyan kell a Miflasht használni!
A másik, mindegyik romnak megvan a telepítés menete! Más a multi és más a miuihu. A multi nem támogatja a cwm recoveryt,míg a miuihu igen. Szóval nem mindegy, hogy hogyan, mit telepítesz.
Tapatalk-kal küldve Mi2S-ről
A másik, mindegyik romnak megvan a telepítés menete! Más a multi és más a miuihu. A multi nem támogatja a cwm recoveryt,míg a miuihu igen. Szóval nem mindegy, hogy hogyan, mit telepítesz.
Tapatalk-kal küldve Mi2S-ről
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
- zolikaDB
- MIUI Tag

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi3
Sikerült szereznem egy Xiaomi Bluetooth speakert, mégpedig a kerek verziót.
A videón 00:40-nál látható akksi az melyik Xiaomi termék akksija?
A kocka speaker-ben azt hiszem a Redmié van, de ezt nem tudom.
Van közületek olyan, aki rendelkezik ilyen eszközzel?
A videón 00:40-nál látható akksi az melyik Xiaomi termék akksija?
A kocka speaker-ben azt hiszem a Redmié van, de ezt nem tudom.
Van közületek olyan, aki rendelkezik ilyen eszközzel?