Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Sziasztok,mar par napja szenvedek , de nem tudom megoldani a problemat. Amikor megjelent a friss 7.2.9 frissites, feltettem (aztan lattam, hogy vissza lett vonva) es nagyon merult es melegedett az aksi. Probaltam visszrakni a 6.12.22-es verziot de nem megy fel. Probaltam a TWRP -bol (eddig semmi gond nem volt vele ) de most meg sem nyilik. a bekapcs -hangero fel gomb hosszu nyomasa utan megjelenik a feher MIUI logo es par masodpercre ra ki is kapcsol.
Van valami otletetek, hogy miert nem tudok rebootolni TWRP-ben ? Es , hogy hogyan tudnam vissza rakni a 6.12.22 verziot?
Koszi, a tudnatok segiteni
Sziasztok
Tegnap fel tettem a 7.5.25-ös MIUI-t remekül működik a rom, de nem tudok recoverybe lépni. Minden módszerrel megpróbáltam felrakni a TWRP-t de sikertelenül. A bootloader nyitva van.
Hogyan tudnám fel tenni?
Segítségetek előre is köszönöm.
Sajna Mi4c-re mióta 7-es Android az alap, nem készült jó TWRP. Wipe és akár rom telepítés törli a TWRP-t. Próbáld meg Multitoollal feltenni, vagy manuálisan több verziót. Néha csak ideiglenesen lehet, fixen nem. Sok itt a probléma az új rendszerrel...
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14