Tapasztalatok,Nehézségek,Megoldások
-
LeKlein
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4 Prime
-
Medálok
Re: Tapasztalatok,Nehézségek,Megoldások
Lenne pár kérdésem hátha valaki nálam hozzáértőbb tudna segíteni:
- CWM recovery R11 és 5.1.30 fejlesztői rom van Mi4-emen és ha a Rendszer->Mentés és visszaállítás->Gyári adatok visszaállítása Emulált SD kártya törlése bekapcsolva esetén újraindul telefonom és belép a CWM recovery-be. Ez természetes?
- Mi4-nél ha fastbootal visszaállítom a telefont és felrakom az 5.1.30-at utána hogy tudom megoldani gyári recovery-vel hogy a System2-ön is az legyen, vagy nem kell vele foglalkozni?
- 5.2.27-es ROMnál nem tudom a céges Exchange levelezést beállítani azt írja, hogy hibás felhasználó név vagy jelszó(ami persze nem igaz mert jól adom meg).5.1.30-nál meg tudom.
Köszi a segítséget!
- CWM recovery R11 és 5.1.30 fejlesztői rom van Mi4-emen és ha a Rendszer->Mentés és visszaállítás->Gyári adatok visszaállítása Emulált SD kártya törlése bekapcsolva esetén újraindul telefonom és belép a CWM recovery-be. Ez természetes?
- Mi4-nél ha fastbootal visszaállítom a telefont és felrakom az 5.1.30-at utána hogy tudom megoldani gyári recovery-vel hogy a System2-ön is az legyen, vagy nem kell vele foglalkozni?
- 5.2.27-es ROMnál nem tudom a céges Exchange levelezést beállítani azt írja, hogy hibás felhasználó név vagy jelszó(ami persze nem igaz mert jól adom meg).5.1.30-nál meg tudom.
Köszi a segítséget!
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
5.3.6 vagy a pénteki 5.3.13 tedd fel. Az 5.2.27 elég rosszra sikeredett.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
gesu
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi4
Sikerült hazavágnom a telefont. Felraktam a CWM-et de nem nyújtott annyi pluszt a gyárihoz képest és mikor megpróbáltam visszaállítani akkor nagyon elronthattam valamit mert most be sem bootol csak az Mi logóig jut el és annyi. Ki sem lehet kapcsolni mert csak újraindul. Kuka vagy szervíz?
- hriska
- MIUIHU Grafikus

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Tudásbázis - [Mi2/Mi3/Mi4/Redmi 1S] MiFlash használata (Fastboot mód)
Ez kell neked,de olvasd el alaposan.Mi4-re nem lehet csak 4.7.18 utáni fastboot romot feltenni,erre figyelj.
De először próbáld a bekapcs+Hang fel gombot egyszerre sokáig nyomni.Ha bejön a recovery,akkor csinálj meg minden wipe-ot.És ha szerencséd van,akkor megmaradt a rom a telefonon,innét telepíteni is tudod
Ez kell neked,de olvasd el alaposan.Mi4-re nem lehet csak 4.7.18 utáni fastboot romot feltenni,erre figyelj.
De először próbáld a bekapcs+Hang fel gombot egyszerre sokáig nyomni.Ha bejön a recovery,akkor csinálj meg minden wipe-ot.És ha szerencséd van,akkor megmaradt a rom a telefonon,innét telepíteni is tudod
-
Vanka
- MIUI érdeklődő

- 12
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
-
Medálok
A MIUIHU V6 5.3.27 -ben már jól működik a böngésző .
Kicsit kihalt a MI4 fórum
Kicsit kihalt a MI4 fórum
-
gesu
- MIUI látogató

- 11
Elolvasom köszönöm. A recovery nem jön be már többször próbáltam.
- peanar
- MIUI imádó

- 12
-
Medálok
Akkor próbáld meg Miflashel életre kelteni, aminek leírását szintén a tudásbázisban megtalálod!
Ha nem sikerül az sem, keress meg pü-ben!
Ha nem sikerül az sem, keress meg pü-ben!
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
-
plehr
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Sony Xperia SP
Kedves Miui Magyarország!
Eddig stable V5 romot használtam a Mi4 telefonomon. Most kedvtelésből feltettem a V6 verziót (5.3.27) Az első problémám a következő. Amit a fülemhez tartom kikapcsol a képernyő, és sehogy nem tudom bekapcsolni ezért letenni sem tudtam. Ez elég kellemetlen volt a T-mobile ügyfélszolgálati automata rendszeren, mivel nem tudtam megnyomni a számokat az automata rendszerben való navigáláshoz. Valamint le se tudtam tenni a telefont.
Rá kerestem az interneten hogy proxymity sensor fix mi v6 mi4 , de ez senkit nem zavar (nincs ilyen találat). Olvastam ugyan hogy redmi készüléken bele kell fújni a jack dugóba és magához tér a képernyő. Jelentem ez nem működik mi4 telefonon.
Teszteljétek le ti is és várom a építő jellegű megoldást. Egyelőre mást nem tudtam kitalálni mint hogy a Beállitások/Rendszer/Kisegítő Lehetőségekben a power gombbal megszakítom a hívást. Ez sajnos csak fél megoldás, mivel sok helyen szolgáltatónál kell a hangalapu menükben navigálni.
Üdv
plehr
Eddig stable V5 romot használtam a Mi4 telefonomon. Most kedvtelésből feltettem a V6 verziót (5.3.27) Az első problémám a következő. Amit a fülemhez tartom kikapcsol a képernyő, és sehogy nem tudom bekapcsolni ezért letenni sem tudtam. Ez elég kellemetlen volt a T-mobile ügyfélszolgálati automata rendszeren, mivel nem tudtam megnyomni a számokat az automata rendszerben való navigáláshoz. Valamint le se tudtam tenni a telefont.
Rá kerestem az interneten hogy proxymity sensor fix mi v6 mi4 , de ez senkit nem zavar (nincs ilyen találat). Olvastam ugyan hogy redmi készüléken bele kell fújni a jack dugóba és magához tér a képernyő. Jelentem ez nem működik mi4 telefonon.
Teszteljétek le ti is és várom a építő jellegű megoldást. Egyelőre mást nem tudtam kitalálni mint hogy a Beállitások/Rendszer/Kisegítő Lehetőségekben a power gombbal megszakítom a hívást. Ez sajnos csak fél megoldás, mivel sok helyen szolgáltatónál kell a hangalapu menükben navigálni.
Üdv
plehr
- Digojr
- MIUI Szerviz

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Szia!
Rom telepítésnél csináltál teljes wipe-ot? (cache,data)
Vagy esetleg nincs a kijelző védő fólia a fényérzékelő szenzor előtt?
Már a 2x Mi4-emet nyúzom de még ilyen hibával nem találkoztam,csak akkor amikor a gyári fólia rajta volt.
Napi 2 órát beszélgetek és sokszor hívás közben kell a menükben ,email-ek ben lépkednem.
Üdv!
Rom telepítésnél csináltál teljes wipe-ot? (cache,data)
Vagy esetleg nincs a kijelző védő fólia a fényérzékelő szenzor előtt?
Már a 2x Mi4-emet nyúzom de még ilyen hibával nem találkoztam,csak akkor amikor a gyári fólia rajta volt.
Napi 2 órát beszélgetek és sokszor hívás közben kell a menükben ,email-ek ben lépkednem.
Üdv!
-
plehr
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Sony Xperia SP
Üdv!
Igen csináltam cache ,data . dalvik cache wipeot.
Egy üvegfólia van rajta, az 5 ös verzióval nem volt ilyen probléma. És működik a fényérzékelő mert azonnal elsötétül a telefon ha kézzel hívás közben eltakarod a tetejét.
Min gyárt felrakom a stabil V6 ot az remélem megoldja. Ha nem akkor megkeresem valahol a régi stabil V5 verziót.
Köszönöm!
Igen csináltam cache ,data . dalvik cache wipeot.
Egy üvegfólia van rajta, az 5 ös verzióval nem volt ilyen probléma. És működik a fényérzékelő mert azonnal elsötétül a telefon ha kézzel hívás közben eltakarod a tetejét.
Min gyárt felrakom a stabil V6 ot az remélem megoldja. Ha nem akkor megkeresem valahol a régi stabil V5 verziót.
Köszönöm!