[Mi 9T] Kérdések, válaszok, megoldások

szekelyelek
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Poco F5
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 2 alkalommal

Medálok

Re: [Mi 9T] Kérdések, válaszok, megoldások

Hozzászólás Szerző: szekelyelek »

Tapatalkkal küldve az én Redmi K20 eszközömről

Blint456
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: Blint456 »

Sziasztok.
Egy olyan problémába ütköztem, 2 sim kártya van a telefonomba az egyiknél engedi átállítani a hivásazonositót a másiknál csak beállítások olvasásánál beakad. Más is tapasztalta ezt, egy újratelepités megoldhatja a problémát? Vagy esetleg tud valaki más módot parancsot ennek az átállitására?

Tapatalkkal küldve az én Mi 9T eszközömről

szekelyelek
MIUI őrült
MIUI őrült
10

Medálok

Én tudok 1 megoldást, de az sétálós...

A SIM kibocsátó kicseréli a kártyát, ami megoldás lehet, vagy ő tiltotta le és engedélyezheti... Nem kell ezt túl misztifikálni varázsszavakkal... Csak kérni kell...

Tapatalkkal küldve az én Redmi K20 eszközömről

pogifej
MIUI látogató
MIUI látogató
6
Telefonom: Xiaomi Mi 9T

Hozzászólás Szerző: pogifej »

Sziasztok!

Új 9T 10.3.11.0(PFJMIXM) tulaj vagyok, ráadásul android szűz is hehe. A két sim-es probléma nálam is fenn áll. Egyik feltöltős net nélkül, másik digi. Ha kikapcsolom a kettős 4G módot, akkor nem tudom a feltöltősnél beállítani hogy csak 2G, mert a preferált hálózat típus eltűnik, a másik sim-nél viszont ott van. Ha bekapcsolom a kettős 4G módot, akkor a feltöltős sim térereje is jobb ha lerakom "csak 2G"-re akkor is.
A MIUI 11-re nem merek frissíteni, mert aksi merülési gondot olvastam. Mi a gyakorlat, jól működik?

Köszönettel, Gábor
csatalo
MIUI látogató
MIUI látogató
9
Telefonom: Nincs

Hozzászólás Szerző: csatalo »

Merj frissíteni. Minden rendben van a Global 11.0.2 Stabil-al.(PFJEUXM) Nálam nincs akku probléma.
szekelyelek
MIUI őrült
MIUI őrült
10

Medálok

pogifej írta:Sziasztok!

Új 9T 10.3.11.0(PFJMIXM) tulaj vagyok, ráadásul android szűz is hehe. A két sim-es probléma nálam is fenn áll. Egyik feltöltős net nélkül, másik digi. Ha kikapcsolom a kettős 4G módot, akkor nem tudom a feltöltősnél beállítani hogy csak 2G, mert a preferált hálózat típus eltűnik, a másik sim-nél viszont ott van. Ha bekapcsolom a kettős 4G módot, akkor a feltöltős sim térereje is jobb ha lerakom "csak 2G"-re akkor is.
A MIUI 11-re nem merek frissíteni, mert aksi merülési gondot olvastam. Mi a gyakorlat, jól működik?

Köszönettel, Gábor
Néhàny észrevétel:
- ha megcseréled a 2 SIM kártyát szerintem a problémát megoldja...
- a korábban említett 11.0.2 rom szerintem nem megy fel a telefonodra (a leírt kérdésed alapján ... Bocs)
- más különben a tiédre elérhető 11.0.1 rom biztonsági szintje 1 hónappal frissebb, mint a korábban ajánlott 11.0.2, ráadásul "kezdők" számára is kompatibilis a mostani vasaddal...

Üdv. Kép

mARTon6
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi 9T

Hozzászólás Szerző: mARTon6 »

Sziasztok! Nagyon szemezek ezzel a telefonnal, RN2 MIUIHU-rol váltanék. Eustockról rendelném és az eddig olvasottak alapján xiaomi.eu romot szeretnék majd rátenni. Az általános tapasztalatokon kívül konkrét kérdéseim:
- Stabil vagy heti? Láttam a heti már android 10, van jelentős különbség? Vagy pedig a MIUI 11 hordozza a lényeget?
- TVGO, OTP SmartBank alkalmazások fognak-e működni? Nem világos, hogy a nyitott bootloaderre vagy pedig a rootolt készülékre érzékenyek? (RN2 MIUIHU hetin nem mennek, bár lehet én nem mentem utána eléggé.)
Köszönöm a válaszokat!
szekelyelek
MIUI őrült
MIUI őrült
10

Medálok

Szerintem a stabil az stabil... Ez abban manifesztálódik esetemben ezen vassal, hogy a heti multi rom SMS szinkronja mióta 10-es androidon megy, nem megy... :D a MIUI felhővel

Ugyancsak problémás olykor a kamera kitolása, amit a stabil stabilan tud...

A bankos appok szerintem a Magisk segítségével tudnak működni, azonban egy ideje nem használok csak TWRP-t és a romot... Nem bizergetem mélyebben... A MIUI meglehetősen ügyes... Kép

Vegyszer
MIUI Tag
MIUI Tag
12
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2

Medálok

Hozzászólás Szerző: Vegyszer »

Sziasztok!

Tegnap egy ismerősöm féltett egy kérdést.
Ő maga is évek óta MIUI user. (note 2 Pro, note 3 Pro, note 5)
A fia vett egy Mi 9T telót. És a gyerek (kb 21 éves) imádja. De az ismerős az automatikus hívás rögzítést használja az első MIUI telója óta. Neki ez életbevágó fícsőr. Rengeteg emberrel tart kapcsolatot, és néha vissza kell hallgatni a részleteket.
Ezt eddig minden MIUI tárcsázó ugye alapból tudta. De szerinte az új teló a MIUI 11 és android 10 házassága eredményeképpen ez nincs benne már. (és a play se segít etéren, állítható jópár app nem tette a teszt alatt a dolgát)

Valaki, ezt megerősíteni, vagy cáfolni tudná esetleg, hogy a beépített hívásrögzítő, és a külső appok sem támogatottak? Vagy csak jól el lett dugva valahová ez a tárcsázóból?

Köszönöm!
szekelyelek
MIUI őrült
MIUI őrült
10

Medálok

Szerintem tudják!... A droid 10 inkább azt a fícsört vitte el, hogy a számomra hasonlóan kulcsfontos SMS szinkron nem működik a MIUI felhővel, veszélyeztetve a vélhetőleg már meglévő "jó állampolgár" státuszomat... Kép Kép KépKép

Válasz küldése

Vissza: “Xiaomi Mi 9 / SE / EE / T / Lite / Pro”