Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések
-
vegyel
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
Re: Redmi 3/Pro & 3S/3X első lépések
Üdvözlök mindenkit!
Egy Redmi 3S boldog tulajdonosa lettem.
MIUI 8 Global 6.12.22 Beta magyar nyelvet is tartalmazó verzió.
Egyenlőre nem kértem unlock-ot.
USB hibakeresés bekapcsolva.
Néhány napja ismerkedem vele és pár kérdéssel fordulnék a fórumtársakhoz:
1: beállítottam az MTP csatlakozás de mégis mindig töltéssel csatlakozik a PC-hez és a lehúzható menüben kell átváltanom megint
2: amennyiben már megszoktam és kipróbálgattam rajta amiket szeretnék használni, akkor tudok egy üres, gyári állapotot visszaállítani és elölről kezdeni megint, hogy a felesleges programok, beállítások ne maradjanak meg?
Egy Redmi 3S boldog tulajdonosa lettem.
MIUI 8 Global 6.12.22 Beta magyar nyelvet is tartalmazó verzió.
Egyenlőre nem kértem unlock-ot.
USB hibakeresés bekapcsolva.
Néhány napja ismerkedem vele és pár kérdéssel fordulnék a fórumtársakhoz:
1: beállítottam az MTP csatlakozás de mégis mindig töltéssel csatlakozik a PC-hez és a lehúzható menüben kell átváltanom megint
2: amennyiben már megszoktam és kipróbálgattam rajta amiket szeretnék használni, akkor tudok egy üres, gyári állapotot visszaállítani és elölről kezdeni megint, hogy a felesleges programok, beállítások ne maradjanak meg?
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Szia. Az elsővel mit szeretnél kérdezni?
A 2.Beállítások->Rendszer->mentés és visszaállítás->gyári adatok visszaállítása.
A 2.Beállítások->Rendszer->mentés és visszaállítás->gyári adatok visszaállítása.
-
vegyel
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3s
Szia,
Köszönöm a 2.-ra a választ.
Az első kérdésem arra irányult, hogy a másik telefonomnál ha beállítottam az MTP csatlakozást USB-re akkor amikor a kábelt rádugom egyből a mappák látszódnak és nem kell megint a telefonon megismételni a kapcsolódást.
Most be van állítva hogy USB esetén MTP és mégis töltéssel kapcsolódik a telefon.
A fenti menüt lehúzva át tudom váltani, de gondoltam ha alappól megadom akkor úgy lesz.
Köszönöm a 2.-ra a választ.
Az első kérdésem arra irányult, hogy a másik telefonomnál ha beállítottam az MTP csatlakozást USB-re akkor amikor a kábelt rádugom egyből a mappák látszódnak és nem kell megint a telefonon megismételni a kapcsolódást.
Most be van állítva hogy USB esetén MTP és mégis töltéssel kapcsolódik a telefon.
A fenti menüt lehúzva át tudom váltani, de gondoltam ha alappól megadom akkor úgy lesz.
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
Én ha összedugom pc-vel felismeri a telót és megjelenik a redmi3 a meghajtók között, rákattintva megjelennek a mappák, nem kell semmit állítani. Am felesleges kábelezni, a gyári fájlkezelőt megnyitod és ott az ftp kapcsolatot elindítod pc-n total commanderrel beállítod a szervert és wifin keresztűl szabadon másolhatsz bármit a telóra/ról.
- trebrona
- MIUI őrült

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi A1
-
Medálok
-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
A mai világban ne lenne wifi a lakásokban? Na ne viccelődjünk már... 
-
ar10n
- MIUI érdeklődő

- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 6 Pro
híváslista probléma
Sziasztok!
Redmi 3s-en az ismeretlen számról jövő hívásokból csak az utolsót mutatja, így pl. nem tudom utólag visszanézni, hogy egy korábbi hívás mikor történt. Bár, ha átállítom Lite Mode-ba, ott mutatja gond nélkül mindegyiket.
A normál módban egyszerűen nem lehet rábökni az ismeretlen számra, úgy ahogy a kijelzett számú hívásokra lehet, azoknál látható az összes előző hívás időpontja.
Másik kérdés (ez nem a saját készülékem miatt érdekes), hogy várható-e a Lite Mode-ra magyarítás?
Redmi 3s-en az ismeretlen számról jövő hívásokból csak az utolsót mutatja, így pl. nem tudom utólag visszanézni, hogy egy korábbi hívás mikor történt. Bár, ha átállítom Lite Mode-ba, ott mutatja gond nélkül mindegyiket.
A normál módban egyszerűen nem lehet rábökni az ismeretlen számra, úgy ahogy a kijelzett számú hívásokra lehet, azoknál látható az összes előző hívás időpontja.
Másik kérdés (ez nem a saját készülékem miatt érdekes), hogy várható-e a Lite Mode-ra magyarítás?
-
Zosy
- MIUI látogató

- 9
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget,rajen és ksasa67 fórumtársaknak!!!
Sikerült feltennem, a miui_HM3Global_6.12.23_e49f0a40eb_5.1 rom-ot.
Jó éjt,mindenkinek!!!
Köszönöm a segítséget,rajen és ksasa67 fórumtársaknak!!!
Sikerült feltennem, a miui_HM3Global_6.12.23_e49f0a40eb_5.1 rom-ot.
Jó éjt,mindenkinek!!!
- ksasa67
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok
Használd egészséggel 
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
-
tama83
- MIUI látogató

- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi6
Sziasztok,
új vagyok a fórumon, egy kis problémám lenne, amire nem találok választ, külföldi fórumokon is többeknek van ilyen hibája.
Vásároltam egy "Redmi3s Pro" készüléket (tinydeal..),de kissé bajban vagyok az azonosítással mivel vagy S vagy Pro készülékeket látok.
A telefon információi között Redmi3s szerepel mint modellszám.
MIUI: 7.8.21.8 (MALCNDE) Global Stabil
Android: 6.0.1MMB29M
Sec patch: 2016-06-01
Unlockolást igényeltem de még nem kaptam, egyenlőre csak frissíteni szeretném. viszont nem tudom eldönteni hogy melyik rom lenne a megfelelő, ez lenne a tippem az olvasgatások után.: "land_global_images_V8.1.1.0.MALMIDI_20161108.0000.00_6.0_global"
jó lehet ez nekem?
A másik probléma ami egyenlőre nem tudom, hogy probléma-e az az hogy a PC Suite nem látja ezt a készüléket, illetve hogy az újlenyomat olvasó beállítása csak fehér képet mutat miután egyszer beállítom (emiatt is szeretnék frissíteni) de továbbra is működik a funkció
Köszönöm a segítséget előre is!
üdv
új vagyok a fórumon, egy kis problémám lenne, amire nem találok választ, külföldi fórumokon is többeknek van ilyen hibája.
Vásároltam egy "Redmi3s Pro" készüléket (tinydeal..),de kissé bajban vagyok az azonosítással mivel vagy S vagy Pro készülékeket látok.
A telefon információi között Redmi3s szerepel mint modellszám.
MIUI: 7.8.21.8 (MALCNDE) Global Stabil
Android: 6.0.1MMB29M
Sec patch: 2016-06-01
Unlockolást igényeltem de még nem kaptam, egyenlőre csak frissíteni szeretném. viszont nem tudom eldönteni hogy melyik rom lenne a megfelelő, ez lenne a tippem az olvasgatások után.: "land_global_images_V8.1.1.0.MALMIDI_20161108.0000.00_6.0_global"
jó lehet ez nekem?
A másik probléma ami egyenlőre nem tudom, hogy probléma-e az az hogy a PC Suite nem látja ezt a készüléket, illetve hogy az újlenyomat olvasó beállítása csak fehér képet mutat miután egyszer beállítom (emiatt is szeretnék frissíteni) de továbbra is működik a funkció
Köszönöm a segítséget előre is!
üdv