Értem. Köszi az infót.peanar » Tegnap, 21:16 írta:V6-nál már így működik, azaz megszűnt az a, hogy rom letöltés, majd aztán ha én jónak látom, telepítem funkció, hanem ha leszippantja a romot, utána azzal a lendülettel telepíti is! Lehet, ezt az újítást beletették a stabil V5-be is.
Így lehet, jobb letiltani mint mobilnet, mint wifiről, így nem érhet ilyen kellemetlen meglepetés.
Hol lehet totálisan letiltani? Mert én csak azt találtam meg ahol azt kapcsolhatom, hogy csak Wifi-n nézze a frissítést és ez on/off. Az off nekem azt jelenti, hogy akkor nem csak a wifi-t nézi hanem adatkapcsolaton is. Az on meg, hogy csak a wifi-n.

