köszi
Tacsy » 2016.10.27. 15:55 írta:A több kapcsolónak szerintem nincs akadálya, de ezt én nem próbáltam, mert nekem csak egy kapcsolóm van. Viszont mivel a környezeti szenzorból és a nyitásérzékelőből is többet használok egy központi egységhez csatolva, szerintem működhet a kapcsolókkal is. Csak arra kell figyelni, hogy amikor hozzáadsz egy kapcsolót, akkor rögtönd nevezd át, mert ha már látszik a listában több kapcsoló egyszerre, utólag nehéz megkülönboztetni egymástól. Ebből kifolyólag szerintem nincs akadálya, hogy egy adott kapcsolóval csak egy adott izzót tudsz működtetni.
Az egy kapcsolóval 2 izzót kérdésre megint csak elméleti szinten tudok válaszolni: szerintem ez is lehetséges, annyi, hogy amikor állítod be a végrehajtandó parancsot, akkor külön-külön kell hozzáadni, egymás után, hogy melyik izzót kapcsolja. Ha jól emlékszem, akkor lehetséges több végrehajtandó parancs hozzáadása egy művelethez.
Hangsúlyozom, ezt mind csak elméleti szinten írtam, én nem próbáltam még ezeket a gyakorlatban. Szóval rajtad áll a tényleges kipróbálás!