Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
acaca68
Ha netalántán lenne a telomal valami gigszer,és vissza kellene küldenem garanciális javításra,vagy bootlopot kapna a telom akkor én itthon Miflashel nem tudok rá romot flashelni???
Redmi Note 5 /Whyred/ MIUIHU 10 | 9.3.7 | Béta
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
Telefonom:Redmi Note 3pro//Redmi Note 5pro//Redmi Note 8
Nyitott bootloderrel fastbootban tudsz flashelni, az aktuális vagy frissebb verziót. Downgredelni nem tudsz az ARB védelem végett. Zárt bootloder esetén csak tesztpontosan tudod EDLbe tenni de akkor sem tudsz flashelni mert az összes miflash pár másodperc után leáll. A legfrissebb 2018. 5.28 verzió verzió pedig pár másodperc után egy authentication fog kérni ami egy speciális amit csak hivatalos xiaomi szervizek kapnak meg. Meglehet kerülni ha belenyulsz a romba és kicsit variálsz a programmerel. Chimera tool a program neve aminek éves díja 160 euró ez megtudja kerülni ezeket a dolgokat. Érdekessége ennek a toolnak az hogy Budapesten magyar emberek fejlesztik.
Sziasztok Redmi Note 5/Pro tulajdonosok. Van itt valami nekem ami szamotokra erdekes lehet. Par honapja rendeltem egy Note Pro keszuleket. Ugyan abban az idoben rendeltem hozza egy tokot is. Na most a tok megerkezett de a telefon az a tracking szerint meg mindig uton van. Lenyeg a lenyeg ha valakit erdekel es hajlando kifizetni a postakoltseget UK-bol Magyarba akkor ingyen es bermentve elkuldom. Nem viccelek. Itt porosodik. Felraktam Ebay-re de senkinek nem kell. Amugy az eredeti ara 6USD volt. Szoval ha erdekel valakit akkor irjon privatban. Rakok fel par kepet rola.
Sajnos az eloadoval volt baj. Egy masik eladotol rendeltem igaz masik telefont DHL-el es az 7 nap alatt itt volt(Pocophone F1). Szoval a tok tenyleg teljesen felesleges es csak porosodik. Koszi hogy szoltal. Mar felraktam a masik topicba.
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14