Xiaomi Mi Smart Band 6 | kérdések, válaszok, magyarítás
-
lec
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
Re: Xiaomi Mi Smart Band 6 | kérdések, válaszok, magyarítás
Sziasztok
Mi Band 6 NFC globál-ra működne ez a magyarítás, vagy téglásitja?
Köszönöm
Mi Band 6 NFC globál-ra működne ez a magyarítás, vagy téglásitja?
Köszönöm
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Ne tedd fel, nem jó hozzá!
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
lec
- MIUI látogató

- 6
- Telefonom: Xiaomi Mi 9T Pro
dom123
- MIUI látogató

- 4
- Telefonom: Nincs
Hello nekem nem sikerült nem adjabe a pangu_v36
-
dom123
- MIUI látogató

- 4
Hello nekem nem adja be a pangu_v36 csak a 59 de az nem jo
-
Gloob
- MIUI imádó

- 11
- Telefonom: POCO X3
Medálok
A legújabb firmware-hez a v59 a jó! Mit szeretnél a v39-cel? Frissítsd a karkötőt.
-
FifiTheReal
- MIUI látogató

- 4
Sziasztok!
Édesanyámnak karácsonyra vásároltam egy ilyen karkötőt, de mivel nem beszél nyelveket örömmel láttam, hogy a termék magyar nyelvű menüvel történő "okosítása" általatok megoldott. Köszönet érte!
Mivel még nem volt dolgom Xiaomi termékkel ezért kis segítséget kérnék.
A Mi Fit alkalmazásban sehol nem láttam olyan menüpontot, mely a karkötő fw frissítésére vonatkozna.
Az fw frissítés automatikusan megtörténik vagy a felhasználónak jóvá kell hagynia a telefonon?
Azért kérdezem, mert hiába "magyarítottam" a karkötő menüjét, ha egyik reggel arra ébred, hogy a telefonja által frissült a karkötő fw-je, így visszaáll angol nyelvre. Tehát ki lehet kapcsolni az fw automatikus frissítését valahogy?
Az nem megoldás, hogy a telefonja ne kapcsolódjon internetre, mert közösségi oldalak függő
Édesanyámnak karácsonyra vásároltam egy ilyen karkötőt, de mivel nem beszél nyelveket örömmel láttam, hogy a termék magyar nyelvű menüvel történő "okosítása" általatok megoldott. Köszönet érte!
Mivel még nem volt dolgom Xiaomi termékkel ezért kis segítséget kérnék.
A Mi Fit alkalmazásban sehol nem láttam olyan menüpontot, mely a karkötő fw frissítésére vonatkozna.
Az fw frissítés automatikusan megtörténik vagy a felhasználónak jóvá kell hagynia a telefonon?
Azért kérdezem, mert hiába "magyarítottam" a karkötő menüjét, ha egyik reggel arra ébred, hogy a telefonja által frissült a karkötő fw-je, így visszaáll angol nyelvre. Tehát ki lehet kapcsolni az fw automatikus frissítését valahogy?
Az nem megoldás, hogy a telefonja ne kapcsolódjon internetre, mert közösségi oldalak függő
-
Gloob
- MIUI imádó

- 11
Medálok
Nem lehet kikapcsolni a frissítést. Ha MiFit frissül, és abban van a karkötőre új verziós firmware az órához akkor az frissülni fog. Maximum a MiFit frissítését tiltod le, ami nem biztos, hogy célszerű. De semmi gond, mert Rajen meg szokta csinálni az új firmware-hez a magyarítást 1-2 órán, esetleg napon belül.
A magyarítást nem a MiFit-tel tesszük fel, hanem az 1-es hsz-ben leírt módon a play áruházból letöltött Notify for MiBand alkalazással. De ez gondolom már sikerült is. Legalábbis nekem a hozzászólásból ez jön le!
A magyarítást nem a MiFit-tel tesszük fel, hanem az 1-es hsz-ben leírt módon a play áruházból letöltött Notify for MiBand alkalazással. De ez gondolom már sikerült is. Legalábbis nekem a hozzászólásból ez jön le!
-
FifiTheReal
- MIUI látogató

- 4
Igen a magyarítás sikerült, de mivel több száz km-re van/lesz tőlem, nem fogom tudni újra magyarítani, ezért gondoltam, hogy elejét venném az automatikus fw frissítésnek.
Viszont így lehet, hogy visszateszem angolra és elmagyarázom neki az alapvető angol menüket, amit használni fog.
Viszont így lehet, hogy visszateszem angolra és elmagyarázom neki az alapvető angol menüket, amit használni fog.
-
Gloob
- MIUI imádó

- 11
Medálok
Igen, ez a legjobb. A firmware frissítéssel jöhetnek új dolgok is, no meg ismert hibák javításai is. Nem kéne azt tiltani! Nem tudom, hogy édesanyád hány éves, de nem kell az angol nyelv professzorának lenni a használatához.
Az ikonok elég beszédesek. Aztán az a magyarosítás sem egy ördöngős dolog. Én 64 évesen ennél bonyolultabb dolgokat is megoldok. Ezt csak bátorításként írtam!
.