[Mi 8] Kérdések, válaszok, megoldások
- 0Elek2
- V.I.P.

- 10
- Telefonom: Xiaomi 12T Pro
- megköszönte: 36 alkalommal
- megköszönték: 10 alkalommal
Medálok
Re: [Mi 8] Kérdések, válaszok, megoldások
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy amikor telefonálok saját magamat részben vissza hallom, mitől lehet ?
Mit tudok csinálni ?
Akivel tartósan szoktam telefonálni, nála szoktam hallani, de nem foglalkoztam vele, mert nem zavart..
Viszont az elmúlt napokban mással is beszéltem, és nagyon meglepődtem, hogy ejha! vissza hallom tőle is magam.
Nem zavaró rettenetesen, de zavaró tud lenni egy kicsit.
Mit tudok csinálni ?
MIUI 10 8.8.16 Béta xiaomi.eu
Azt vettem észre, hogy amikor telefonálok saját magamat részben vissza hallom, mitől lehet ?
Mit tudok csinálni ?
Akivel tartósan szoktam telefonálni, nála szoktam hallani, de nem foglalkoztam vele, mert nem zavart..
Viszont az elmúlt napokban mással is beszéltem, és nagyon meglepődtem, hogy ejha! vissza hallom tőle is magam.
Nem zavaró rettenetesen, de zavaró tud lenni egy kicsit.
Mit tudok csinálni ?
MIUI 10 8.8.16 Béta xiaomi.eu
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
OnePlus 12 - Xperience 25.06.22 A15
Oneplus Watch 2
Oneplus Watch 2
-
JaksaCsaba
- MIUI látogató

- 7
- Telefonom: Xiaomi Mi8
Szia!Beállítások-Rendszer,és készülék-További beállítások-Régió Itt Indiát próbáld meg beállítani,és működik az arcfelismerés.
-
piocasember
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Sziasztok! Always on kijelzőn hogyan lehet megoldani, hogy a gmail üzeneteket is jelezze? Csak a hívás és az sms látszik. Ezen kívül szintén az always on funkcióban lehet változtatni az óra kinézetén? Olyanra gondolok, mint a Samsungnál, hogy egymás alatt jelzi az órát és a percet. Köszönöm szépen!
-
csoki21
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Egyéb
Sziasztok. Vásárlás előtt állok.
Mi a különbség a global romos és a global verzió és az international verzió között?
Mi a különbség a global romos és a global verzió és az international verzió között?
-
krepsz
- MIUI látogató

- 11
- Telefonom: Redmi 2
Igazából én azt ajánlom, hogy egy nyitott bootloaderest vegyél! Hogy miért? A Global verzióban nem túl jó a kamera és tele van törölhetetlen hasznavehetetlen appokkl. Én xiaomi eu rommal használom most és a kamera jobb képeket csinál a rendszer jól optimalizált és nem kell atállogatni a régiót, hogy témázhassad meg, hogy működjön az arcfelismerés. Itt a link:
https://xiaomi.eu/community/threads/miu ... ase.46190/
https://xiaomi.eu/community/threads/miu ... ase.46190/
- 0Elek2
- V.I.P.

- 10
Medálok
Sziasztok!
Olyan észrevételem van, h tegnap kórházba voltam, vártam valakit. Mellettem balról hárman ültek, mellettem jobbról négyen. Samsung, huwae telefonokat láttam a kezükbe és nagyba neteznek. Na mondom én is előkapom a hiberszuper okos kis telefonom, mobilnetem 500MB-t, amiből 10mb-t használtam addig el, majd netezni akartam volna, de kinkeservesen tőltött be 1-1 lap, messenger is hol volt hol nem. Újra is indítottam, de nem volt semmi változás. Kijöttem, amikor végeztünk, kocsiba is kipróbáltam, h na akkor itt mit mutat, és pöcre ment a net. Na most szerintetek miért nem volt bent jó?
Másik kérdésem, hogy amikor selfizni akarok nem tudom sehol kikapcsolni, legalábbis nem jöttem rá, h hol lehet a "füstösitő" "ködösítő" efektet ki venni. Úgy értem, h az arcom éles, és körülötte a kép olyan amit írtam. Nem használok semmi effektet, alap minden, és szeretném kikapcsolni, vagy lévén i ezt a lehetőséget. Csak a szelfi kamerának van a hátsó bal nem tapasztaltam.

Olyan észrevételem van, h tegnap kórházba voltam, vártam valakit. Mellettem balról hárman ültek, mellettem jobbról négyen. Samsung, huwae telefonokat láttam a kezükbe és nagyba neteznek. Na mondom én is előkapom a hiberszuper okos kis telefonom, mobilnetem 500MB-t, amiből 10mb-t használtam addig el, majd netezni akartam volna, de kinkeservesen tőltött be 1-1 lap, messenger is hol volt hol nem. Újra is indítottam, de nem volt semmi változás. Kijöttem, amikor végeztünk, kocsiba is kipróbáltam, h na akkor itt mit mutat, és pöcre ment a net. Na most szerintetek miért nem volt bent jó?
Másik kérdésem, hogy amikor selfizni akarok nem tudom sehol kikapcsolni, legalábbis nem jöttem rá, h hol lehet a "füstösitő" "ködösítő" efektet ki venni. Úgy értem, h az arcom éles, és körülötte a kép olyan amit írtam. Nem használok semmi effektet, alap minden, és szeretném kikapcsolni, vagy lévén i ezt a lehetőséget. Csak a szelfi kamerának van a hátsó bal nem tapasztaltam.

X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
Oneplus Watch 2
Oneplus Watch 2
- mumin007
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Szia! Az első kérdésedre a válasz, hogy ez a telefon antenna érzékenység függvénye (személyes tapasztalat). Ott, ahol a Redmi Note 3 Pro-n nekem sem volt mobilnet korábban, most vígan netezek a Redmi Note 5 Pro-val.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- 0Elek2
- V.I.P.

- 10
Medálok
Szia!
Aha, ez nem hangzik jól.
A képes kérdésre tud valaki valamit mondani?
Aha, ez nem hangzik jól.
A képes kérdésre tud valaki valamit mondani?
Oneplus Watch 2
Oneplus Watch 2
-
Varga54
- MIUI látogató

- 7
Mi8 készülékem van, s mint kiderült ebben a régióban nem támogatott az arcfelismerés. Át kell váltani valamelyik Európán kívüli régióra. Megtehetem-ezt anélkül,hogy valami negatív változást generálnék a telefonban?
-
Varga54
- MIUI látogató

- 7