Kérdések, válaszok megoldások
-
sola
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
- Gagacs
- MIUI imádó

- 11
- megköszönte: 3 alkalommal
-
Medálok
Re: Kérdések, válaszok megoldások
lehet érdemes lenne megpróbálni. persze nem akarlak rábeszélni, nem tudom mennyi idő vissza lakni a telefonod.
minden esetre fura, hogy elsőre jó volt, aztán nem csináltál vele semmit és megint rossz.
minden esetre fura, hogy elsőre jó volt, aztán nem csináltál vele semmit és megint rossz.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem...
-
sola
- Beta tesztelő

- 11
-
Medálok
Ami érdekes volt, hogy nem H+-ra kapcsolt vissza hanem mint amikor átállítjuk a gsm végű beállításra akkor híváskor a netet leveszi. Direkt vettem telekomos és vodafonos kártyát. Azokkal minden tökéletes volt. Telekomon LTE-n ment a beszélgetés is. Váltanék én bármerre de sajnos a telenoros 6000Ft-os korlátlan netet nem tudja ilyen áron adni egyik szolgáltató sem 
- Gagacs
- MIUI imádó

- 11
-
Medálok
De akkor a többi xiaomi készüléknél miért nem jön elő? Engem meg ez birizgál. Nem lehet, hogy nem is szoftveres gond hanem hardveres? Kezdek bizonytalan lenni... :/
- Gagacs
- MIUI imádó

- 11
-
Medálok
Hát... Nagyon kíváncsi lennék egy Resurrection Remixel mit mutat... Vagy egy Epic roma-al.
-
sola
- Beta tesztelő

- 11
-
Medálok
Biztos nem hardveres. Inkább a szolgáltatónál van valami beállítás ami nem stimmel, de azt válaszolták, hogy csak azoknak a telefonoknak hálózati stabilitását támogatják amiket náluk lehet venni...
hmmm...érdekes nem?
hmmm...érdekes nem?
-
sola
- Beta tesztelő

- 11
-
Medálok
Jaja. Note 4-et. Az megy is... 
Tapatalkkal küldve az én Mi MIX 2 eszközömről
-
sola
- Beta tesztelő

- 11
-
Medálok
Ha egyszer befejezik az állandó "csinálj ilyen log-ot meg olyat" kéréseket akkor biztos. Remélem most már dűlőre jutnak ezzel a telenor fo..sal. Legutoljára kellett nekik egy diag_log ugyanazon a helyen, ugyanazon sim kártyával redmi 4x-el és mix 2-vel. Ebből már csak rájönnek, hogy mi van elcse..ve a romban. 
-
mov1kbence
- MIUI látogató

- 8
Sziasztok
Telefon vásárlásán gondolkodom , a topicnak megfelelően mi mix 2 természetesen.
Olyan kérdésem lenne, hogy honnan érdemes venni? Gearbesten most nagyon olcsó, 470 usd
körül mozog az ára, viszont egy kicsit félek a vámtól illetve az áfától. Valakinek van tapasztalata?
Eu express szallitassal rendeltem mar egy olcsóbb tabletet, akkor DHL hozta és nem volt gond.
Illetve főként olyan személy tapasztalata érdekelne aki iPhoneról váltott. Eddig csak iPhoneom volt
Viszont most megelégeltem hogy rettenet drágák, valamint az iOs 11-el szívtam eleget az elmúlt hónapokban.
Előre is köszi a válaszokat.
Telefon vásárlásán gondolkodom , a topicnak megfelelően mi mix 2 természetesen.
Olyan kérdésem lenne, hogy honnan érdemes venni? Gearbesten most nagyon olcsó, 470 usd
körül mozog az ára, viszont egy kicsit félek a vámtól illetve az áfától. Valakinek van tapasztalata?
Eu express szallitassal rendeltem mar egy olcsóbb tabletet, akkor DHL hozta és nem volt gond.
Illetve főként olyan személy tapasztalata érdekelne aki iPhoneról váltott. Eddig csak iPhoneom volt
Viszont most megelégeltem hogy rettenet drágák, valamint az iOs 11-el szívtam eleget az elmúlt hónapokban.
Előre is köszi a válaszokat.
-
sola
- Beta tesztelő

- 11
-
Medálok
Szia.
Két forrást ajánlok.
Keresd fb-on Komáromi Attilát, vagy a teleketyere rendelde csoportot. Mindkettő megbízható és jó áron van náluk.
Az utóbbinál van is 6/128-as.
Udv.
Sola
Két forrást ajánlok.
Keresd fb-on Komáromi Attilát, vagy a teleketyere rendelde csoportot. Mindkettő megbízható és jó áron van náluk.
Az utóbbinál van is 6/128-as.
Udv.
Sola