MIUI V5 4.2.7
-
klor
- MIUI látogató

- 12
- Telefonom: Samsung S4
Re: MIUI 4.2.7
Énppéldául törlöm a szolgáltató nevét, csak egy szóközt teszek bele. Több a hely az értesítés sorban.
- peanar
- MIUI imádó

- 12
- Telefonom: Xiaomi Mi4
-
Medálok
De nemigazán mondható pontosnak, sem a helymeghatározás, sem az időjáráswolfpapa írta:Ill. a Multi Lang verziokba vegre belekerült az uj Weather app, ami eddig csak a fejlesztöi romokban volt talalhato. :oke:
Magyarán jó, hogy van, de így csak egy felesleges app :?
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
-
wolfpapa
De nemigazán mondható pontosnak, sem a helymeghatározás, sem az időjárás
Magyarán jó, hogy van, de így csak egy felesleges app :?[/quote]
Alapra jo. Nemetorszagi helymeghatarozasa jo. Ill. ami a lenyeg, hogy a temakba be tud epülni..Nekem megfelel mar most. Ezt is rendbe rakjak hetröl hetre, igy ez is jobb lesz idövel... ;)
Magyarán jó, hogy van, de így csak egy felesleges app :?[/quote]
Alapra jo. Nemetorszagi helymeghatarozasa jo. Ill. ami a lenyeg, hogy a temakba be tud epülni..Nekem megfelel mar most. Ezt is rendbe rakjak hetröl hetre, igy ez is jobb lesz idövel... ;)
- peanar
- MIUI imádó

- 12
-
Medálok
Ha már beépülés, akkor ott a W.Bz.
Persze én is annak vagyok a híve, hogy ha gyárilag tud(na) valamit, akkor nem kellenek a + felesleges alkalmazások, de sajnos (akkor ugy fogalmazok,h. nálunk) egyelőre pontatlan. A helymeghatározás pár kerülettel mellé lőtt, illetve a hőmérséklet is 3-4 °C-al tévedett.
Akkor a megoldás,megyünk ki N.országba:)
Azért én is remélem,javitani fognak rajta!
Persze én is annak vagyok a híve, hogy ha gyárilag tud(na) valamit, akkor nem kellenek a + felesleges alkalmazások, de sajnos (akkor ugy fogalmazok,h. nálunk) egyelőre pontatlan. A helymeghatározás pár kerülettel mellé lőtt, illetve a hőmérséklet is 3-4 °C-al tévedett.
Akkor a megoldás,megyünk ki N.országba:)
Azért én is remélem,javitani fognak rajta!
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
-
wolfpapa
A hely pontatlansagnak nem tudom az okat, de az idöjarasnal ne is csodalkozz. Mindegyik mast mutat. A beepitett Weather 7 a W.BZ meg Foreca-ra allitva 8-at mutat. Atallitom W.BZ-et WeatherUnderground-ra vagy Accuweather-re megint mas adatok lesznek. 9 es 7 fokon.
Igy a beepitett 7 fok jelzese egyezik az Accuweather-vel....Amugy meg a hömerönk 10 -et mutat...
Tehat egy külsö idöjaras alkalmazas az ami nyert: Palmary Weather. :lol:
Szoval a nagyapaink megszegyenitenek ezt a sok idöjaras jost...
:oke:
Ne idézd az előtted szólót! Most már komolyan kiveszem az idézés gombot. rajen
Igy a beepitett 7 fok jelzese egyezik az Accuweather-vel....Amugy meg a hömerönk 10 -et mutat...
Szoval a nagyapaink megszegyenitenek ezt a sok idöjaras jost...
Ne idézd az előtted szólót! Most már komolyan kiveszem az idézés gombot. rajen
- peanar
- MIUI imádó

- 12
-
Medálok
Az tuti, hogy a kinti hőmérő mondja meg az igazat!! :oke:
Én csak az én tapasztalatom alapján vélekedtem (a másik időjárás app, amit használok, az kerületre pontosan belő, és annak az időjárás előrejelzését/pillanatnyi időjárását vetettem össze a gyárival, igencsak eltérő eredménnyel), mivel a két mutatott időjárás igencsak eltért, gyorsan sz.gép elé ültem (kíváncsi voltam, hogy melyik lehet pontosabb), és rákerestem Budapest aktuális hőmérsékletére, itt persze több "szolgáltató" időjárását meglestem és mindegyik pontosan annyit mutatott mint amennyit a másik app
Ebből következtettem arra, hogy a gyári még pontatlan.
De mint tudjuk, az időjárás előrejelzés nálunk olyan, mint a lottó 5-ös
Én csak az én tapasztalatom alapján vélekedtem (a másik időjárás app, amit használok, az kerületre pontosan belő, és annak az időjárás előrejelzését/pillanatnyi időjárását vetettem össze a gyárival, igencsak eltérő eredménnyel), mivel a két mutatott időjárás igencsak eltért, gyorsan sz.gép elé ültem (kíváncsi voltam, hogy melyik lehet pontosabb), és rákerestem Budapest aktuális hőmérsékletére, itt persze több "szolgáltató" időjárását meglestem és mindegyik pontosan annyit mutatott mint amennyit a másik app
De mint tudjuk, az időjárás előrejelzés nálunk olyan, mint a lottó 5-ös
Mobil:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
System1:
System2:
CWM:
TDB:
-
klor
- MIUI látogató

- 12
- vagyula
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi MiNote Pro
-
Medálok
-
klor
- MIUI látogató

- 12
Az OTA ami érkezni szokott, az nem a multilang verzióhoz jön, legalábbis a multi szó nincs benne.