Xiaomi Redmi Note WCDMA megjelenés

Xiaomi és MIUI hírek minden mennyiségben
wolfpapa

Re: Xiaomi Redmi Note WCDMA megjelenés

Hozzászólás Szerző: wolfpapa »

@csabi236
Sziasztok. Sikerült megrendelni a hongmi note-ot az ibuygou-n,bízok benne hogy minél hamarabb megérkezik.
:miuilike: :miuilike: :miuilike: :szia:
znagy
MIUI látogató
MIUI látogató
12
Telefonom: Egyéb

Hozzászólás Szerző: znagy »

csabi236 írta:Sziasztok. Sikerült megrendelni a hongmi note-ot az ibuygou-n,bízok benne hogy minél hamarabb megérkezik.
Az komoly, hogy semmi garancia nincs a xiaomi telefonokra. Mi az igazság, mert mindenfélét lehet olvasni a fórumokon.
wolfpapa

EZT HONNAN VESZED ES HALLOTTAD?
A http://www.xiaomishop.hu/ oldalarol vasarolt keszülekekre is van garancia es szerviz.
Ill az ibuygou oldalarol vasarolt keszülekekre is van annyi különbseggel, hogy a visszaküldes költsege teged terhel. Viszont nem sokat szoktak szörözni vele es altalaban küldenek egy masikat.
znagy
MIUI látogató
MIUI látogató
12

wolfpapa írta:EZT HONNAN VESZED ES HALLOTTAD?
A http://www.xiaomishop.hu/ oldalarol vasarolt keszülekekre is van garancia es szerviz.
Ill az ibuygou oldalarol vasarolt keszülekekre is van annyi különbseggel, hogy a visszaküldes költsege teged terhel. Viszont nem sokat szoktak szörözni vele es altalaban küldenek egy masikat.
Nagyon köszönöm a válaszod. A mobilaréna xiaomi telefon fórum oldalain olvastam olyan hozzászólást, hogy vagy a javítást vagy az alkatrészt fizetni kell. Már csak azt várom, hogy ezen készülékkel mi a tapasztalat. Az ibuygou oldal teljesen megbízható? Igaz "sajnos" nem nekem kell a készülék, saját magam sajnálom, hogy ez a note nem hamarabb jelent meg.
wolfpapa

Külföldi vasarlas eseten az ibuygou az egyik legmegbizhatobb forras, mivel felhivatalos forgalamazoja a Xiaomi termekeknek sok mas kinai gyarto termekei mellett! -sokszor irjuk...Söt azt is, hogy vasarlobarat modon küldik a termeket, igy vammentesen kerül minden fogyasztohoz. Ehhez csupan csak annyit kell tenni, hogy a szallitast DHL-en keresztül kell lebonyolitattni a + csomagbiztositassal, ami kb. 2$ -ba kerül. Igy összesen olyan 20$ a szallitas. Egy het alatt meg is szokott erkezni.
Gekki
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Mi3

Hozzászólás Szerző: Gekki »

Igy igaz, 1hét és itt a cucc folyamtosan nyomon lehet követni a dhl honlapján éppen merre jár. Ebből kb. 2 nap míg a dhl-hez kerül. A telefont forgalmazó honlapján csak 1 cég van megjelölve viszonteladónak ez pont az ibuygou. Ez miatt és az onnan vásárlók tapasztalatai alapján mondjuk megbízhatónak.

Tapatalkingolva
znagy
MIUI látogató
MIUI látogató
12

csabi236 írta:Sziasztok. Sikerült megrendelni a hongmi note-ot az ibuygou-n,bízok benne hogy minél hamarabb megérkezik.
Szia,

Kérlek majd írj a szállításról és a telefonról.

Köszi.

Eddig minden telefonom nagyon szívesen és sokat használtam a MIUI-t. Sajnos NOTE3-on ez lehetetlen. Nagyon szeretem, de a MIUI hiányzik. Viszont a családba rendelnék egy ilyen telefont.

Wolfpapa

Nem tudok PÚ-t küldeni még. De itt válaszolok, komoly gondolkodóban vagyok. Lehet ha megismerem meg is teszem.
csabi236
MIUI érdeklődő
MIUI érdeklődő
12
Telefonom: Xiaomi Redmi Note

Hozzászólás Szerző: csabi236 »

Üdv.

Természetesen leírok minden fontos információt a telefonról és a szállításról. Én is jelenleg miui-t használok a telefonomon és nagyon tetszik a rendszer,bár a Lenovo a820-ra elég gyenge portolások vannak.
wolfpapa

@znagy

Wolfpapa
Nem tudok PÚ-t küldeni még. De itt válaszolok, komoly gondolkodóban vagyok. Lehet ha megismerem meg is teszem.
:oke: :miuilike: :)
Válasz küldése

Vissza: “MIUI Hírek”