[MEDÁL] Redmi Note 3

Itt lehet medálokat szerezni (ideiglenesen kikapcsolva)
Lezárt
sanzy
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi Note 3
Re: [MEDÁL] Redmi Note 3

Hozzászólás Szerző: sanzy »

sanzy » 2016.02.14. 06:37 írta:Még csak 2 napja van nálam, és ott tartok, hogy jelenleg nincs telefon a piacon amire lecserélném. Bár ha ilyen ütemben fejlesztenek lehet, hogy februárban kijön a note 4 :) Szvsz egyenlőre nagyon kár lenne piszkálni. Túlárazott prémium telefonokat megszégyenítő külső és beltartalom.
Hamar berendezkedtem, már csak a finomhangolás van hátra amit idővel, menet közben fogok megtenni.
1 negatívumot találtam, a BT jobban fogyaszt mint a mobil net+sync
Máté337
MIUI Tag
MIUI Tag
10
Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3

Medálok

Hozzászólás Szerző: Máté337 »

1 hete van meg. Nagyon szép telefon, gyors, eddig csak a miuiban csalódtam. Meg ugye a bootloader nyitás nagy hátrány :) üzemidővel is elégedett vagyok. Ennyi pénzért egy ajándék ez a telefon.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sekypapa
MIUI Tag
MIUI Tag
11
Telefonom: Xiaomi Redmi Pro
Kapcsolat:

Medálok

Hozzászólás Szerző: Sekypapa »

A note 2-met cseréltem le egy Note 3 3GB/32GB-s verzióért. Először para volt bennem a micro sd hiánya miatt, de gyakorlatilag a helynek kb. szerintem a 20%-át sem használom ki :D Nagyon megvagyok elégedve a telóval, bár most gondolkodom esetleg egy MI5-s cserében (már ha a price rendben lesz).
Kép

广交友,无深交(guǎng jiāo yǒu,wú shēn jiāo) -A friend to everybody is a friend to nobody.
vbbalazs
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2

Medálok

Hozzászólás Szerző: vbbalazs »

Sziasztok!
Február 3-a óta van meg az XRN3. Sokat olvasgattam a fórumot, segítségével 6.1.14 felment SP FlashTool-al, mivel az a 7.0.919-es félig magyar érdekes karakterkészletű rom volt rajta, de így már használható. BL nyitás elindítva, ha kijönne a friss magyar ROM.

Egyébként nagyon jó a fórum :ymapplause: , meg néha a műsor is :D .
Blackphanter
Beta tesztelő
Beta tesztelő
10
Telefonom: Xiaomi Mi5s Plus

Hozzászólás Szerző: Blackphanter »

Pont egy hónapja van meg a teló. Maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nagyon tetszik a külseje, az unibody fémház. A képernyő kiváló, kamera szintén jó.
Bőven elég a 32 gigás tárhely, 3 giga rom zseniális. Nem akad, nem fagy mindig pörgős. Játékok is szépen szaladnak, pl real racing 3. Tetszik a helio x10. Az iphone 5s jobban melegszik játék és töltés közben.
Lassan ott tartunk, hogy a laptopot csak akkor veszek elő ha a telefont akarom piszkálni.
Üzemidő kiváló, bár a nap végén kell a töltő, de a 7 és fél órás kijelző idő mellett nem csoda.

Nekem nem volt gondom a mi fiók létrehozásával, nyitási kérelem benyújtásával, igaz a nyitás csak egy hét próbálkozás után sikerült, amikor az első mi cloud backup elkészült.

Összességében egy nagyon jó telefon, nagyon jó áron. Semmire nem cserélném el. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
pellerrichard
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Medálok

Hozzászólás Szerző: pellerrichard »

2-3 hónapja vagyok Redmi Note 3 tulajdonos és 110% ban megvagyok elégedve a telefonnal ! Minden várt képzeletet már most felülműlt a készülék. Imádom a kinézetét , a külső kialakítását , a nagy kijelzőjét és magát az egész telefont hiszen hibátlan kívül - belül. Sosem fagy le , mindenre elsőre reagál. Habár nem vagyok oda a játékokért azért unaloműzésként van a telefonomon 3-4 db és ott is teljes mértékben megállja a helyét , nem szaggat , nem akad , nem lép ki magától , nem melegszik át a telefon. Hajrá Xiaomi , hajrá Redmi Note ! ;)
szekelyelek
MIUI őrült
MIUI őrült
10
Telefonom: Poco F5
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 2 alkalommal

Medálok

Hozzászólás Szerző: szekelyelek »

RN2-t cseréltem le a RN3-ra múlt év végén. Elsők között tudtam nyitni a zárt BL-t. Az összes kompatibilis MIUI romot kipróbáltam. Eddig a MIUIHU a legjobb. Nem teljesen hibamentes (de melyik az?), azonban szépen muzsikál, és az újnyomat olvasóval együtt számomra a várva várt "megnyugvást" hozta telefoncserélgetés frontján!... már több mint 3 hónapja meg van... Fel is megyek az Ali... :)

Küldve az én Redmi Note 3 eszközömről
Thorday
MIUI látogató
MIUI látogató
10

Hozzászólás Szerző: Thorday »

Kérek egy medált,csak úgy a két szép szememért :) .....persze mtks redmim n3 van,és most hogy van rá miuiHU tényleg megérte megvenni,sajnos az sdkártya lehetőséget azért hiányolom. :-@
Alvin76
MIUI látogató
MIUI látogató
10
Telefonom: Xiaomi Mi5s

Medálok

Hozzászólás Szerző: Alvin76 »

Januártól van meg a RN3, nagyon meg vagyok elégedve a hétvégén felraktam a miui.hu-s Romot :p , elötte 6.1.14-esek táborát gyarapítottam. Ajánlom mindenkinek!
mokorottyu
MIUI látogató
MIUI látogató
12

Medálok

Hozzászólás Szerző: mokorottyu »

A telefon jó. Viszont a kedves sárgák elképzelése, hozzáállása a kernel forráskód kiadását tekintve nagyon nem az. MTK soc-ról beszélek. A Snapdragon-os bezzeg már ki is van adva , ehhez meg hónapok óta nem, és nem is lesz!!!...Első, és utolsó MTK-s procis telefonom, éppen ezért. Na ide azt a medált :D Ha már forráskód nincs, lastpass nem tudja kezelni az ujjlenyomatolvasót, ha már nincs Android 6, sőt még 5.1.1 se, sőt globál rom se... jézusom mennyi minden nincs, akkor legalább egy medál legyen
Lezárt

Vissza: “Medálok”