Kérdések, válaszok, megoldások
-
bayern19891
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
telepitese siman az updater ...choose update packagebol kell? ki tallozom es felrakja?
- ksasa67
- MIUI őrült

- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Medálok
Aha... Úgy érzem ezt el kellene olvasgatnod: viewtopic.php?t=2518
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
-
maya0412
- MIUI látogató

- 10
Sziasztok!3 hónapja vagyok egy Redmi 3 tulaja
Nagggyon kezdő vagyok a témában,segítséget kérnék
A Xiaomishop-tól rendeltem és csupán annyi lenne a kérdésem(mivel az e-mailemre sem válaszolnak a shoptól!!),hogy várjak a frissítésre,vagy próbálkozzak magam a Miui8-ra?Ezt írja jelenleg a telóm:Android:5.1.1 LMY47V Miui verzio:7.1.2.0(LHPCNCK) Köszi a tanácsokat,segítséget
Üdv Nektek
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Cseréld le bátran, aláírásomban az infó hozzá.
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
Redmi 3 beüzemelés, első lépések ROM csere, GAPPS, BL nyitás, TWRP, MULTI ROM, saját tollból
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Szia maya0412!
Frissitest nem hiszem, hogy fog kapni, mert akkor meg nem tudott magyarul a stabil, igy valoszinuleg fozott rom van a telefonodon.
Global rom lesz a te baratod! ksasa67 par hozzaszolassal feljebb linkelte is a lelohelyet!
Eloszor probald meg a Frissito alkalmazasba "betallozni" a zip-et!
Ha nem ir ki hibat, akkor siman menni a fog a frissites, orulhetsz ujrainditas utan az uj, hivatalos rom-odnak!
Augusztus 16-an jelenik a 8-as stabil belole, utana valamikor lekuldik frissitesben is.
Ha kiir barmilyen hibat, akkor kenytelen leszel MiFlash-t hasznalni a frissiteshez. Es ha mar MiFlash, akkor a ne ezeket a 900M~1G meretu zip fajlokat hasznald, hanem a sokkal nagyobb fastboot fajlokat!
Minden tudnivalot errol a MiFlash-es fastboot rom-os flash-elesrol megtalalsz Toportyan leirasaban!
Frissitest nem hiszem, hogy fog kapni, mert akkor meg nem tudott magyarul a stabil, igy valoszinuleg fozott rom van a telefonodon.
Global rom lesz a te baratod! ksasa67 par hozzaszolassal feljebb linkelte is a lelohelyet!
Eloszor probald meg a Frissito alkalmazasba "betallozni" a zip-et!
Ha nem ir ki hibat, akkor siman menni a fog a frissites, orulhetsz ujrainditas utan az uj, hivatalos rom-odnak!
Augusztus 16-an jelenik a 8-as stabil belole, utana valamikor lekuldik frissitesben is.
Ha kiir barmilyen hibat, akkor kenytelen leszel MiFlash-t hasznalni a frissiteshez. Es ha mar MiFlash, akkor a ne ezeket a 900M~1G meretu zip fajlokat hasznald, hanem a sokkal nagyobb fastboot fajlokat!
Minden tudnivalot errol a MiFlash-es fastboot rom-os flash-elesrol megtalalsz Toportyan leirasaban!
-
maya0412
- MIUI látogató

- 10
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat,segítséget
Nincs esetleg valaki BAZ megyéből,aki megcsinálná nekem?Hozzá sem merek kezdeni :-D

-
Bagoly29
- MIUI imádó

- 10
Nezd, elrontani nem tudod vele a telot. Probalgasd csak nyugodtan leiras szerint. Meg tudod csinalni.
- xabolcs
- Beta tesztelő

- 10
- Telefonom: Egyéb
-
Medálok
Amig osszeszeded a batorsagodat, addig is csinalj biztonsagi mentest a telefon beepitett mento funkciojaval! (A widget-eket ujra ki kell rakni, miutan lefut.)maya0412 » Ma, 21:40 írta:Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat,segítségetNincs esetleg valaki BAZ megyéből,aki megcsinálná nekem?Hozzá sem merek kezdeni :-D
![]()
![]()
- Toportyan
- MIUI őrült

- 11
- Telefonom: Redmi Note 11 NFC
- Kapcsolat:
-
Medálok
Meg biztos, ami biztos a mi fiókba is csináld meg
Redmi 1s (elhalálozott) MIUI8 6.9.15. MIUIHU / Redmi 3 Pro MIUI9 8.3.22. MIUIHU
-
maya0412
- MIUI látogató

- 10
Kérlek segítsetek gyorsan!!!!!!!!!!Tutira elrontottam a telefont,frissíteni próbáltam!!Kérlek!!!Valaki