SOS képernyő sárgulás,garanciáztatás,frissítés
-
- MIUI látogató
- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note
SOS képernyő sárgulás,garanciáztatás,frissítés
Hello
Azt szeretném kérdezni mitől sárgulhatott be a képernyő (fehér screen tesztnél látszik)és viszem be a kereskedőhöz
természetesen, de kikell cserélnie ugye?Még azt kérdezném, hogy hogyan tudom majd az ujjat frissíteni?
Az utolsó kérdésem hogy,lehet valahogyan átvinni beállításokat átvinni az ujj (mint a samsungoknál),és a régiröl hogy tudom egysreűen törölni az adataimat?
Köszönöm a választ előre is!
Azt szeretném kérdezni mitől sárgulhatott be a képernyő (fehér screen tesztnél látszik)és viszem be a kereskedőhöz
természetesen, de kikell cserélnie ugye?Még azt kérdezném, hogy hogyan tudom majd az ujjat frissíteni?
Az utolsó kérdésem hogy,lehet valahogyan átvinni beállításokat átvinni az ujj (mint a samsungoknál),és a régiröl hogy tudom egysreűen törölni az adataimat?
Köszönöm a választ előre is!
- Nataniel
- V.I.P.
- 9
- Telefonom: Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE
-
Medálok
Re: SOS képernyő sárgulás,garanciáztatás,frissítés
Hali. 3G vagy 4G?
Ha magyar,gariban ki kellene hogy cseréljék.
Beállitásokat átvinni nem tudom hogy kell,bár én a samsung esetében is erről most hallok öszinténszólva először.
A romokat frissiteni a letöltöm, kiválasztom az updatert,kiválasztom a romot, a telefon újraindul, frissiti,újraindul,örülök metódussal lehetseges. Vagy ha tiszta telepitést akarsz,akkor mented ami kell,exportra sms/mms/hivás, miegyéb.
CWM recovery (ha nincs akkor telepiteni azt is updaterből) és úgy egy cache/dalvik-art cache, factoryreset, és clean install a new rom megoldés (legalábbis nálam.)
Ha magyar,gariban ki kellene hogy cseréljék.
Beállitásokat átvinni nem tudom hogy kell,bár én a samsung esetében is erről most hallok öszinténszólva először.
A romokat frissiteni a letöltöm, kiválasztom az updatert,kiválasztom a romot, a telefon újraindul, frissiti,újraindul,örülök metódussal lehetseges. Vagy ha tiszta telepitést akarsz,akkor mented ami kell,exportra sms/mms/hivás, miegyéb.
CWM recovery (ha nincs akkor telepiteni azt is updaterből) és úgy egy cache/dalvik-art cache, factoryreset, és clean install a new rom megoldés (legalábbis nálam.)
-
- MIUI látogató
- 9
hello
3g-s de mindeggyik sárgul a 3g sek kzül?vagy csak gyakori? vagy mennyire elterjedt ez a jelenség? pedig ezen kívül nagyon megvagyok elégedve a telóval már igen kifizetik de azért kérdezem hogy vegyek e még ilyet vagy ne
3g-s de mindeggyik sárgul a 3g sek kzül?vagy csak gyakori? vagy mennyire elterjedt ez a jelenség? pedig ezen kívül nagyon megvagyok elégedve a telóval már igen kifizetik de azért kérdezem hogy vegyek e még ilyet vagy ne
- mumin007
- Beta tesztelő
- 9
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Döntened neked kell.
Nekem is Note 3g-m van és semmilyen problémám sincs vele. A kijelző sárgulás ritka jelenség és más típusoknál is előfordul. Egyesek szerint a telefon túlmelegedése okozza.
Nekem is Note 3g-m van és semmilyen problémám sincs vele. A kijelző sárgulás ritka jelenség és más típusoknál is előfordul. Egyesek szerint a telefon túlmelegedése okozza.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
-
- MIUI látogató
- 9
Egyébként hogyha be van sárgulva a kijelző és custom rom van rajta, akkor arra él a garancia? (vagy vissza kell raknom az eredetit?)
- mumin007
- Beta tesztelő
- 9
- Telefonom: Redmi Note 13 Pro 5G
- megköszönte: 1 alkalommal
Medálok
Ez a webshopoktól függ. Olvastam már példát erre is, arra is.
Redmi Note 13 PRO 5G (garnet) - xiaomi.eu HOS1.0.8.0.UNRCNXM A14
- nl32
- MIUI rajongó
- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 6 Pro
Lehet hülyeség amit írok, de nem lehet, hogy az olvasó mód be van kapcsolva?
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 2 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 2 eszközömről
-
- MIUI látogató
- 9
csak egy kis folt sárga a hangerő gombok mellett, ilyen 2 centi körül