[ROM] MIUIHU9 8.4.26 [Utolsó MIUI9]
-
paradicsak
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
-
Medálok
-
Deleted User 7561
Re: [ROM] MIUIHU 5.11.5
Az outlookot nem hasznalom arrol nem tudok mit mondani.
A gmailnel csak az autostartot kellett engedelyezni.
A vibernel toroltem az adatokat, uninstallaltam, es ujratelepitettem, engedelyeztem az autostartot, es a jogok kozul hozzaadtam a felugro ablakot.
A hangoutot hasznalom es ott is egy reinstall tortent.
Mindegyik program mukodik jol, minden uzenet megjon idoben lezart kepernyonel is.
A gmailnel csak az autostartot kellett engedelyezni.
A vibernel toroltem az adatokat, uninstallaltam, es ujratelepitettem, engedelyeztem az autostartot, es a jogok kozul hozzaadtam a felugro ablakot.
A hangoutot hasznalom es ott is egy reinstall tortent.
Mindegyik program mukodik jol, minden uzenet megjon idoben lezart kepernyonel is.
-
szepi
- MIUI látogató

- 10
- Telefonom: Xiaomi Mi4c
-
Medálok
Azt vettem észre, hogy wifin nem mennek jól az értesítések 4g jó de ott se mindig. Autostart meg az engedélyek felugró ablak is be van állítva.
-
Deleted User 7561
Sajnos nincs mas otletem, nekem mukodik jol...
Epp most kerdezett az egyik ismerosom is errol, de nem segitett neki a dolog majd most irt 1 sms-t az alabbi szoveggel, szoval a fentiek utan ezt meg megcsinalhatod
"ujra inditottam a mi4ct es jo lett az uzenetjelzes"
Epp most kerdezett az egyik ismerosom is errol, de nem segitett neki a dolog majd most irt 1 sms-t az alabbi szoveggel, szoval a fentiek utan ezt meg megcsinalhatod
"ujra inditottam a mi4ct es jo lett az uzenetjelzes"
-
Deleted User 7561
Feltelepitettem az uj 5.11.12 multi romot.
A letoltessel kapcsolatban valtozott a dolog mert ha le szeretnek tolteni valamit akkor egy ujabb felugro ablakban megkerdezi a rendszer, hogy "hasznalja a xunlei letolto motort? igen, megsem"
Ha hasznalom akkor a szokasos kb 300 kb/sec sebesseggel jon a cucc, mas lehetoseg pedig nincs.
Egyelore nem talalom sehol, hogy hol lehetne kikapcsolni a xunleit, de legalabb rakerdez immar.
Valami otlet?
A letoltessel kapcsolatban valtozott a dolog mert ha le szeretnek tolteni valamit akkor egy ujabb felugro ablakban megkerdezi a rendszer, hogy "hasznalja a xunlei letolto motort? igen, megsem"
Ha hasznalom akkor a szokasos kb 300 kb/sec sebesseggel jon a cucc, mas lehetoseg pedig nincs.
Egyelore nem talalom sehol, hogy hol lehetne kikapcsolni a xunleit, de legalabb rakerdez immar.
Valami otlet?
- kovbandi
- Beta tesztelő

- 11
- Telefonom: Xiaomi Mi5
-
Medálok
Ezen azert besirtam
Igen. Megsem
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
Tapatalk-kal küldve az én Redmi Note 2-el
[center]Xiaomi felhasználók kötelező olvasmányai:
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
Tudásbázis
Gyakran Ismételt Kérdések
Xiaomi MI5[/center]
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Letöltések app - jobbra fent 3 pötty - Beállítások - Xunlei letöltőmotor kikapcshyena » Tegnap, 22:11 írta:Feltelepitettem az uj 5.11.12 multi romot.
Valami otlet?
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
Deleted User 7561
Nos ez volt az első amit próbáltam mert én is olvastam, hogy így kell kikapcsolni.
De ott nincs ilyen lehetőség.
Csak verziót tudok ellenőrizni, es méretet állítani.
Te személyesen meggyozodtel róla és ennél a verziónál ott neked van ilyen opció?
De ott nincs ilyen lehetőség.
Csak verziót tudok ellenőrizni, es méretet állítani.
Te személyesen meggyozodtel róla és ennél a verziónál ott neked van ilyen opció?
- rajen
- Adminisztrátor

- 12
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 21 alkalommal
- megköszönték: 62 alkalommal
-
Medálok
Bocsánat, nekem más verzió van fent. Töröld a letöltés app adatait és megkérdi újra, akkor nyomj egy mégsem gombot.
MIUI Magyarország Igazgató Úr
SZABÁLYZAT
-
Deleted User 7561
Toroltem a letoltes app adatait, de ezek utan a letoltes maga sem indult el tobbe.
A rom ujratelepitese utan tovabb probalkoztam letoltes ugyben, de sajnos ha a xunlei felkinalasakor a megsem gombra klikkelek, akkor ugye nem kezdodik el a letoltes nem pedig a xunleit kapcsol ki.
A rom ujratelepitese utan tovabb probalkoztam letoltes ugyben, de sajnos ha a xunlei felkinalasakor a megsem gombra klikkelek, akkor ugye nem kezdodik el a letoltes nem pedig a xunleit kapcsol ki.