Bluetooth SAP (SIM Access Profile) és Redmi 15 - nem működik a beépített autó-kihangosító

Olyan témák gyűjtő helye, ami nem igazán specifikus, ide jöhet minden
Válasz küldése
DMcSwell
MIUI látogató
MIUI látogató
Telefonom: Redmi Note 13 Pro+ 5G

Bluetooth SAP (SIM Access Profile) és Redmi 15 - nem működik a beépített autó-kihangosító

Hozzászólás Szerző: DMcSwell »

Sziasztok!

Ide írok, mert egyrészt még nincs készülék-specifikus topik Redmi Note 15 Pro+ 5G-hez, másrészt úgy sejtem, hogy általánosabb is a problémám.
Pár napja vettem a készüléket, és hiába párosítom össze az autóval, illetve az abban levő adapterrel, nem veszi át a SIM-et a kocsi.
A (teljesen jogos) standard kérdéseket megelőzve:
- sok éve használom, LG és Samsung telefonokkal, tudom, minek kellene történnie;
- valami kapcsolat van is, mert keresi a fejegység a telefont, és meg is találja, mert látom a szokásos 'Provider search' szöveget (ami után normál esetben megjelenik a szolgáltató neve, aztán beolvassa a neveket a SIM-ről), de szinte azonnal el is tűnik, és kezdi elölről a keresgélést.

Elöször is az jutott eszembe (de nem találok róla infót), hogy vajon ismeri egyáltalán ez a készülék a Bluetooth SAP-ot? Mert ha nem, akkor nagyon ráfáztam! De eszembe se jutott, hogy előre ellenőrizzem, és őszintén szólva nem is hiszem, hogy így lenne.
A másik tippem, hogy esetleg a dual SIM kavarhat be, bár az előző (Samsung) telefonom is ilyen volt, és azzal nem volt gond, és csak egy kártyám volt/van.

Van erről infója valakinek, esetleg tapasztalata hasonló eszközzel (mármint kihangosítóval)? Holnap megpróbálom elérni a Xiaomi ügyfélszolgálatát, hátha tudnak mondani valami érdemit.

Mindenféle ötletet és segítséget előre is köszönök!
DMcSwell
MIUI látogató
MIUI látogató
Telefonom: Redmi Note 13 Pro+ 5G

Re: Bluetooth SAP (SIM Access Profile) és Redmi 15 - nem működik a beépített autó-kihangosító

Hozzászólás Szerző: DMcSwell »

Válaszolok is magamnak: sajnos a Xiaomik egyike sem ismeri ezt a protokollt, és amúgy a Honorok sem...
Válasz küldése

Vissza: “Általános témák”