9000+ játék között így találsz

Ide jöhet minden ami nem Xiaomi vagy MIUI vagy nem találod a fórumban! Csak ésszel!
Válasz küldése
dondonpiton
MIUI látogató
MIUI látogató
Telefonom: Nincs

9000+ játék között így találsz

Hozzászólás Szerző: dondonpiton »

Fél órát simán elcsesztem azzal, hogy csak görgettem a játékokat, mert “na majd szemre kiválasztom”… hát 9000+ címnél ez kb. esélytelen. Végül akkor lett rend, amikor elkezdtem úgy kezelni, mintha egy Netflix-katalógus lenne: kategória szerint szűrtem (slot/élő/instant/jackpot/új/népszerű), és rögtön más lett az egész, nem fulladt bele az ember a zajba.

Két tipp, ami nekem bevált: először is, ha van rá lehetőség, próbáld ki demóban a kiszemelt játékot, mert sokszor csak ott derül ki, hogy idegesít-e a tempó vagy a bónuszmechanika (és ezt elvileg reg nélkül is meg lehet tenni több játéknál). Másodszor, én rászoktam, hogy ránézek az RTP-re meg a volatilitásra: ha nagy szórású a játék, nem várom el, hogy “minden percben fizessen”, és kisebb téttel indulok.

Amikor gyorsan kell egy kapaszkodó, én ezt használom: betmatch
. Amúgy bármennyire okosan válogatsz, a pörgetések vége akkor is random — néha betalál, néha meg teljesen üres, szóval jobb úgy választani, hogy a saját tempódhoz és türelmedhez passzoljon.
Válasz küldése

Vissza: “OFF TOPIC”