Poco X3 Pro

Milestone2
Morgó Medve - Óvóbácsi
Morgó Medve - Óvóbácsi
9
Telefonom: Xiaomi Mi 11
 megköszönte: 1 alkalommal
 megköszönték: 21 alkalommal

Medálok

Re: Poco X3 Pro

Hozzászólás Szerző: Milestone2 »

Keresd fel [mention]acaca68[/mention] kollégát itt a fórumon...

Sent from my EVR-N29 using Tapatalk

skylaci
Beta tesztelő
Beta tesztelő
9
Telefonom: Poco X3 Pro
 megköszönte: 1 alkalommal

Re: Poco X3 Pro

Hozzászólás Szerző: skylaci »

gyarm írta: 2024.11.25. 09:16 Sziasztok!
Már vagy 7 éve regisztráltam ide, de érdemben csak most van szükségem a fórum tapasztalataira. Végignézte a fórumokat, sokat ki is próbáltam, sőt innen szedtem le cuccokat, de elfogyott a tudományom.

Poco X3 Pro 8/256-os telefon. V13.0.1.0.SJUEUXM verzió van jelenleg rajta. Megbízható volt.
NINCS Bootloader nyitás ezen! Xiaomi fiókkal össze van kötve.

Egyszer csak bootloop lett.

A MIUI logoig nem jut el, csak a POCO logo loopol. Recovery módba lépés megy, de a Wipe data sem csinálja meg a gyári visszaállítást, legalábbis nem lép ki a bootloop-ból. Továbbra is Bootloop van.
Safe mode-ot próbáltam, de ugyanúgy bootloop-ol.
Fastmode-ba is belép, ha akarom. USB kapcsolat is megvan. De a Mi Unlock nem hajlandó unlockolni. Verifying device még OK, de az unlocking már piros X.
Recovery módban a magyar nyelvű 4.2.1028.hu progivel próbálok kapcsolatba lépni. Szerintem a kapcsolat meg is van, de akárhány ZIP csomagot próbálok rátenni (VAYUEEAGlobal, 120.0.4.0, 13.0.1.0 (ez a gyári mostani elvileg), 14.0.2.0, 14.0.3.0), stb. mindnél a csomagellenőrzésen nem megy át, és nem is kínál fel helyette csomagot. Az Assistant pedig jól felismeri, hogy 13.0.1.0 van jelenleg rajta.

Itt elfogyott a tudományom, sok órán benne van, hogy a telefon visszaállítsam. Adatvesztés nem érint.
Mit lehetne tenni még? Vagy adjam fel, engedjem el?
Köszönöm, ha tapasztaltabb válaszol akár azt is, hogy engedjem el, mert bizonytalan minden kísérletezés.
Ugyanígy jártam két hete. Cseréltem benne akkumulátort, de nem segített, félre tettem pár hétre. Ha lesz egy kis időm még megpróbálok életet lehelni bele, de ha sikerülne is, akkor sem tartanám már megbízhatónak. Vettem egy Poco X6 Pro-t.
Válasz küldése

Vissza: “Poco X3 / Pro / GT”