Sziasztok Fórumtársak!
Egy ilyen csodabogár került a kezem közé és szeretnék tőletek segítséget kérni, korábban Poco X3 Pro-m volt, de azóta már volt nálam ez-az de még nem futottam bele ilyesmibe.
Szóval elkezdtem a korábbi "recept" szerint a bootloader nyitást megvalósítani (tiszta módszer, Milestone2 fórumtárs régi leírása alapján) de mivel ezen a szépségen már Hyper OS van ezért a Mi Unlock elakadt, azzal az üzenettel, hogy a rendszer nem engedélyezi a dolgot. Kicsit olvasgattam, videóztam és ott láttam, hogy kell telepíteni a Mi Communicty (remélem jól írtam) applikációt a PlayStore-ból és ennek van egy olyan ikonja, hogy "Open bootloader". Nost nem volt neki, így tovább keresgéltem és Redditen leírta valaki, hogy PlayStore-ból kell frissítani az applikációt és el kell benne érni 120 pontot (komment, üzenet, kedvelés stb.) által és utána megjelenik ez a panel. Így is történt, azonban rákattintva azt írta ki nekem, hogy a túl sok nyitási kísérletet tettem és várjak 2 napig, ezt kb. 6-8 napja ismétlen a telefonnal és betartom a "szintidőket" is de semmi. Találtam egy olyan megoldást is, hogy a "Setting" appot külső .apk-val frissítem és úgy engedélyezem USB-n keresztük parancssorral a bootloadert, de akkor meg az fájt neki, hogy "A nem csomagban telepített alkalmazás érvénytelen".
Kérnék tehát segítséget hogyan tovább, mert nekem az EU helyett a TW ROM kell, valaki már megoldotta, mert találtam 10.10-es friss Hyper OS romot a mifirm-en
Köszi előre is mestereim!