Viszlát MIUI, Hello HyperOS
-
- MIUI őrült
- 8
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 12 alkalommal
-
Medálok
Re: Viszlát MIUI, Hello HyperOS
Beállítások menü , A telefonról , MIUI verzió , jópárszor nyomogasd a 14-es számot és akkor bekapcsolja a További frissítési funkciókat
... majd jobb felső 3 pötty , Frissítő csomag kiválasztása és itt a megfelelő letöltött ROM-ot fel tudud telepíteni
... majd jobb felső 3 pötty , Frissítő csomag kiválasztása és itt a megfelelő letöltött ROM-ot fel tudud telepíteni
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,RN 10Pro,MI SC 360° 1080p
-
- MIUI látogató
- 7
- Telefonom: Poco M6 Pro
Szia!alphard írta: ↑2024.07.09. 17:24 Sziasztok!
Van egy Poco F5 PRO telefonom, ami OTA-n keresztül nem frissül fel HyperOS-re. (Redmi PAD tabletem és POCO X4 Pro telefonom probléma nélkül felajánlotta és azóta is frissíti magát HyperOS-re.) Próbáltam régiót átállítani Indiára, rendszeralkalmazásokat frissített meg felrakott kérés nélkül pár alkalmazást és játékot, de így se talált frissítést.
Úgy látom jó ideje jelennek meh erre a típusra HyperOS változatok, legutolsó OS1.0.6.0.UMNMIXM...
Van valaki akinek ilyen telfonja van és sikerült? Ötlet, hogy miként sikerülhet rávenni OTA frissítésre. (FASTBOOT-on keresztül nincs kedvem mokolni.)
Bootloader zárva van,mert nyitott állapotban nem jön le az OTA frissítés.
-
- MIUI látogató
- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Köszi a válaszokat.
Ha a Bootloader tényleg zárva van és emiatt nem frissít HyperOS-re át, hát üsse kavics, nem játszok azzal. Használom tovább MIUI-val.
Recovery zip-re meg sajnos Can’t verify update. Sorry, flash to this stable version… ad a frissítő.
Ha a Bootloader tényleg zárva van és emiatt nem frissít HyperOS-re át, hát üsse kavics, nem játszok azzal. Használom tovább MIUI-val.
Recovery zip-re meg sajnos Can’t verify update. Sorry, flash to this stable version… ad a frissítő.
-
- MIUI őrült
- 8
- Telefonom: Redmi Note 10 Pro
- megköszönte: 11 alkalommal
- megköszönték: 12 alkalommal
-
Medálok
https://new.c.mi.com/global/miuidownloa ... ce/1900585
erről az oldalró letöltöd a zip filet és azt probáld meg
erről az oldalró letöltöd a zip filet és azt probáld meg
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Sziasztok!
Xiaomi 12x-re sikerült már valakinek hyperOS-t feltenni? Itt az oldalon is van hozzá ROM, csak olyan sebességgel jön le, hogy akár betárcsázós netem is lehetne.(2 napot ír most is)
Felgyorsul, már csak 1 nap
Xiaomi 12x-re sikerült már valakinek hyperOS-t feltenni? Itt az oldalon is van hozzá ROM, csak olyan sebességgel jön le, hogy akár betárcsázós netem is lehetne.(2 napot ír most is)
Felgyorsul, már csak 1 nap
-
- MIUI látogató
- 9
- Telefonom: Xiaomi Redmi 1S
Reedit-en találtam fórumon beszélgetést pontosan az én problémámról.
Poco F5 Pro 5G frissítése MIUI 14.0.5.0-nál megakad, nem frissíti magát tovább. Főleg a korai kiadású telefonoknál.
Aki kezdte, azt írta, hogy át kell váltani a régiót Hongkok-ra, úgy frissíti magát újabb MIUI-ra, majd utána HyperOS-re.
Másoknak is működött, és nekem is. Próbáltam én is régióváltást, de Indiára, meg Szingapúrrá.
Nem telefonnál van a probléma, hanem a Xioami global régiónál a szervereken nem állított be jól infókat.
-
- MIUI látogató
- 6
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Érdeklődök, hogy mit takar a mókolás, mert nálam is problémás a fizetés a google wallet-al. Rettenetesen kellemetlen, hogy feltartom a sort a pénztárnál mert nem hajlandó fizetni. Azt írja ki, hogy a telefonom nem alkalmas az érintésmentes fizetésre, vagy rootolt (pontatlanul idézve). Ezt aztóta csinálja, mióta frissült HyperOS-re.
Jó lenne, ha valaki tudna megoldást erre a gondra, mert nagyon idegesít!
Köszönöm!
- 0Elek2
- V.I.P.
- 8
- Telefonom: Xiaomi 12T Pro
- megköszönte: 30 alkalommal
- megköszönték: 5 alkalommal
Medálok
Szia!
A telefon bootloadere nyitva van ? Ez az első legfotossabb kérdés. A második, milyen rendszer van rajt? A harmadik de ez már nem igazán fontos, root van, vagy nincs ?
Ha a bootloader nyitva van, akkor abból adodik a gond, amit javítani kell 'mókolással". A mókolás állhat pl root, és vele kapcolatos dolgokból, de nélküle is megoldható.
Ha a bootloadere zárva van, akkor rendszerfrissítés segíthet rajt, illetve párapróság is.
Nyilván minden dolog egymásra épül, és összetetté válik.
edit: (láttatlanba...)
"Ezt aztóta csinálja, mióta frissült HyperOS-re."
Ebből ki kindulva, a telefonon gyári rendszer van, boltba vásárolt, dobozból kivéve használatos. Első kőrben a Google Play árúház tanúsítását nézném meg. Google Play applikáció, profilképed, beállítások, részletek, és ott alul ki írja. "Az eszköz rendelkezik tanúsítvánnyal" vagy nem.
Ha igen, akkor google play, wallet, és google szolgáltatások gyorsítótár teljes törlése. Walletbe add hozzá újra a krtyád, a hitelesítés legyen meg. Ha csak arcalapú akkor pl pin, minta, is legyen. (Google megköveteli, hogy nem elég az arc neki...)
Ez egy alap.
Tovább lehet vizsgálódni, és ami a témában nagyon fontos, a Play Integrity milyen állapotban van. Erre vannak appok, amikt le lehet tölteni, pl amit írtam, és le ellenőrzi, hogy mi a történet, viszont sokan használják, és adhat fals adatot, vagy nem működik. Ezért szintén a legegyszerűbb dolog kell, Play Árúház applikáció, profilképed, részletek, Play Áruház-verzió, itt erre bökj rá sokszor, ameddig ki írja ön már fejlesztő. Ekkor fent álltalános, fejlesztőibeállítások, integritás ellenőrzése. Itt ami nagyon fontos:
3 dolog (Device, Basick, Strog) Első kettő együtt kell, hogy ki írja "jó legyen", tehát látható legyen. Csak ekkor, ebben az esetben működik a banki alkalmazások, és az nfc fizetés, ha csak a basic van, akkor nem fog működni az NFC fizetés. Strong, pedig a bootloader állapotára figyel, nyilván ha nyitott akkor ez nem lesz ott, a "Play Integrity cecher" -be pedig piros lesz.
Szóval ezt kell rendbe tenni a Google-nek, hogy tutira működjön minden.
Nos, ha valóban gyári a rendszer, és tuti nem nyitott, akkor frissítés megoldja, ha régi a készülék, (nagyon régi) akkor az macerássabb nagyon, mivel arra nincs frissítés már. HyperOS -t kaptál, valszeg nem olyan régi... (frissítés nem kimondottan a rendszer HyperOS miatt kell, hanem a google miatt. nyilván azt külön is meglehet csinálni részben, de szászor egyszerübb a rendszer frissítés.
Röviden, álltalánosan ennyi. Nyilván lehetne ragozni több infó alapján.
A telefon bootloadere nyitva van ? Ez az első legfotossabb kérdés. A második, milyen rendszer van rajt? A harmadik de ez már nem igazán fontos, root van, vagy nincs ?
Ha a bootloader nyitva van, akkor abból adodik a gond, amit javítani kell 'mókolással". A mókolás állhat pl root, és vele kapcolatos dolgokból, de nélküle is megoldható.
Ha a bootloadere zárva van, akkor rendszerfrissítés segíthet rajt, illetve párapróság is.
Nyilván minden dolog egymásra épül, és összetetté válik.
edit: (láttatlanba...)
"Ezt aztóta csinálja, mióta frissült HyperOS-re."
Ebből ki kindulva, a telefonon gyári rendszer van, boltba vásárolt, dobozból kivéve használatos. Első kőrben a Google Play árúház tanúsítását nézném meg. Google Play applikáció, profilképed, beállítások, részletek, és ott alul ki írja. "Az eszköz rendelkezik tanúsítvánnyal" vagy nem.
Ha igen, akkor google play, wallet, és google szolgáltatások gyorsítótár teljes törlése. Walletbe add hozzá újra a krtyád, a hitelesítés legyen meg. Ha csak arcalapú akkor pl pin, minta, is legyen. (Google megköveteli, hogy nem elég az arc neki...)
Ez egy alap.
Tovább lehet vizsgálódni, és ami a témában nagyon fontos, a Play Integrity milyen állapotban van. Erre vannak appok, amikt le lehet tölteni, pl amit írtam, és le ellenőrzi, hogy mi a történet, viszont sokan használják, és adhat fals adatot, vagy nem működik. Ezért szintén a legegyszerűbb dolog kell, Play Árúház applikáció, profilképed, részletek, Play Áruház-verzió, itt erre bökj rá sokszor, ameddig ki írja ön már fejlesztő. Ekkor fent álltalános, fejlesztőibeállítások, integritás ellenőrzése. Itt ami nagyon fontos:
3 dolog (Device, Basick, Strog) Első kettő együtt kell, hogy ki írja "jó legyen", tehát látható legyen. Csak ekkor, ebben az esetben működik a banki alkalmazások, és az nfc fizetés, ha csak a basic van, akkor nem fog működni az NFC fizetés. Strong, pedig a bootloader állapotára figyel, nyilván ha nyitott akkor ez nem lesz ott, a "Play Integrity cecher" -be pedig piros lesz.
Szóval ezt kell rendbe tenni a Google-nek, hogy tutira működjön minden.
Nos, ha valóban gyári a rendszer, és tuti nem nyitott, akkor frissítés megoldja, ha régi a készülék, (nagyon régi) akkor az macerássabb nagyon, mivel arra nincs frissítés már. HyperOS -t kaptál, valszeg nem olyan régi... (frissítés nem kimondottan a rendszer HyperOS miatt kell, hanem a google miatt. nyilván azt külön is meglehet csinálni részben, de szászor egyszerübb a rendszer frissítés.
Röviden, álltalánosan ennyi. Nyilván lehetne ragozni több infó alapján.
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?
12T Pro - Xperience 24.06.05 A14 /
OnePlus 12 / Global stock
Xiaomi Watch S1 Global - V1.3.119
-
- MIUI látogató
- 6
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
A bootloader zárva (bár eddig azt se tudtam mi fán terem, de utánanéztem és megkerestem a telefonon és zárva). A frissítést már előzőleg megcsináltam, mert olvastam, hogy ha átváltok más régióra pl. Maláj, akkor frissül. Ez meg is történt és pillanatnyilag a HyperOS 1.0.5.0.UCVEUXM amit mutat. Azonban a google wallet probléma nem oldódott meg. Ekkor próbáltam másik alkalmazást keresni, de nem találok. Vagyis egyet "MI Pay" találtam, de nem embernek való betükkel (valószínüleg kínai). Most itt tartok.
- 0Elek2
- V.I.P.
- 8
- Telefonom: Xiaomi 12T Pro
- megköszönte: 30 alkalommal
- megköszönték: 5 alkalommal
Medálok
Hm... Tehát akkor ez egy Redmi 12C modell, ha kicsit a specifikációit megnézem, nincs semmi olyan. Sőt felesleges is ennek a modellnek a bootloaderét nyitni.
Ha NFC fizetés lényeg telefonnal, és eddig ez jött le számomra, akkor a wallet -t javaslom minden téren, de mások is. a Xiaomi Pay, az okosórán működik csak. Az egy más történet.
Kicsit utánnanéztem, hogy az EEA régióban mi a legfrissebb kiadás a modellhez (Redmi 12C)
miui_EARTHEEAGlobal_OS1.0.5.0.UCVEUXM_cb6382cef1_14.0
Ha jól nézem, akkor amit Te is írtál. Így marad a további vizsgálat.
Play Árúház tanúsított ?
Play Integrity mit mutat ? Play Integrity ellenőrzés, SPIC ellenőrzés, vagy magában a Play Árúhzban
Google Play Árúház, Google Play Szolgáltatások, Google Wallett gyorsítótár, tárhely törlése, és modell újra indítás meg volt ?
Modell feloldásnál legalább két opció van ? ( arc + pin, vagy arc + minta, etc)
Vásárlás előtt, a telefon kiejzlzője nem csak fel van oldva, hanem a telefon is fel van oldva, és a vásárlás elött az "azonosítom magam" is rendben van ?
Ha NFC fizetés lényeg telefonnal, és eddig ez jött le számomra, akkor a wallet -t javaslom minden téren, de mások is. a Xiaomi Pay, az okosórán működik csak. Az egy más történet.
Kicsit utánnanéztem, hogy az EEA régióban mi a legfrissebb kiadás a modellhez (Redmi 12C)
miui_EARTHEEAGlobal_OS1.0.5.0.UCVEUXM_cb6382cef1_14.0
Ha jól nézem, akkor amit Te is írtál. Így marad a további vizsgálat.
Play Árúház tanúsított ?
Play Integrity mit mutat ? Play Integrity ellenőrzés, SPIC ellenőrzés, vagy magában a Play Árúhzban
Google Play Árúház, Google Play Szolgáltatások, Google Wallett gyorsítótár, tárhely törlése, és modell újra indítás meg volt ?
Modell feloldásnál legalább két opció van ? ( arc + pin, vagy arc + minta, etc)
Vásárlás előtt, a telefon kiejzlzője nem csak fel van oldva, hanem a telefon is fel van oldva, és a vásárlás elött az "azonosítom magam" is rendben van ?
X14 - 12T Pro - Mi 10T Pro - Poco F3 - Mi 9T Pro -Redmi Note 8T - Redmi Note 7 - Mi8 - Redmi Note 4 - Redmi 5 - Redmi 6 - Mi5s Plus - Redmi Note 3 - ?