Sziasztok!
Kicsit össze vagyok zavarodva. Ezer éve nem jártam erre, mert nem volt gondom a xioami telefonjaimmal, de jelenleg 1 napja küzdök és nem találom a megoldást. Hovatovább a hibát (ha hiba) senki nem jelentette, senki nem jelezte hogy neki lenne ilyen gondja. Szóval vagy én vagyok atomláma vagy ez valami 1 milloból az 1 eset.
Nem tudok launchert váltani! Tudom... röhely! Azóta, hogy feltelepült a miui 14. De észre sem vettem, mert csak pár napja gondolkozom hogy kéne valami új.
Eddig ha feltelepítettem egy lauchert és megnyomtam a home gombot automatán felajánlotta, hogy ez legyen az új alapértelmezett laucher?
Ez volt az első furcsaság, hogy nem ajánlotta fel, sőt át sem váltotta a telepítettere.
Na mondom majd manuálisan!
Bementem a beállításokba, rákattintottam a Kezdőképernyő menüre és... és csak nézek ki a fejemből. A miui 13-ban itt volt hogy Alapértelmezett inditó és itt lehetett kiválasztani hogy mi legyen a laucher.
De most a keresőbe beírva hogy inditó, laucher, home screen, alapértelmezett stb stb... sehogy nem találom hol kell manuálisan beállítani.
Ez valami hiba vagy én vagyok hülye.
Légyszi segítsetek. kerestem youtubon, forumokban hátha másnak is van ilyen gondja de semmit nem találtam. Mindenki a kezdőképernyő menüre és ott az alapértelmezett laucherre hivatkozik, de ott nekem nincs ilyen.
Kérésre rakok be képet, de eskű nincs ott ilyen.
Köszi!