Hirdetésblokkoló észlelve: Weboldalunkat online hirdetések megjelenítése teszi lehetővé látogatóink számára. Weboldalunk további használatához kapcsolja ki a hirdetésblokkolót.
Az Aqara Home honosítással kapcsolatban annyit, hogy hatalmas szövegkészlettel rendelkezik.
Nincs az az őrült, aki nekiállna a fordításának.
Jobban mondva egy talán mégis van
Mivel az oldalamon is kérték már korábban, nem lehetetlen, hogy megcsinálom.
Ha mégis lenne valaki aki ennyire "őrült", hát sokan hálásak lennének szerintem, mivel úgy látom talán eléggé feltörőben van az Aqara is termékek terén. Többek között ÉN is hálás lennék, no nem mint ha nem érteném angolul, de azért magyar nyelven kulturáltabb és egyértelműbb is
... és persze az "őrültekre" is másképp néznék ezután, a társadalmi megkülönböztetéseket is átértékelném magamban, főleg reggel az utakon munkába menet
Zityi írta: ↑2023.02.25. 10:44
Az Aqara Home honosítással kapcsolatban annyit, hogy hatalmas szövegkészlettel rendelkezik.
Nincs az az őrült, aki nekiállna a fordításának.
Jobban mondva egy talán mégis van
Mivel az oldalamon is kérték már korábban, nem lehetetlen, hogy megcsinálom.
Sziasztok! Napokban vettem egy mi mop essentialt használtan viszont minden takarítási kör kezdetekor kezdődik újra a feltérképezés. A "cleaning history" a settingsbe belépéskor csak egy pillanatra látszik és el is tűnik és a "stop upload map" funkciót pedig nem lehet ki kapcsolni. Valaki tudna esetleg segíteni? Volt már app újra telepítés és reset is
Szia,
A mi mop essential-hoz, lehet, hogy egy módosított bővítményt kellene használnod.
Vevs weboldalán a PLUGINS lapon vannak ilyenek -> https://mi.vevs.me/mihome/public
A Mi Robot Vacuum-Mop Essential-hoz van nála egy 1001721 mappajelű plugin, bár nem tudom a te masinád milyen régiójú.