Poco X3 Pro
-
- MIUI őrült
- 6
- Telefonom: Xiaomi Mi Mix 2
-
Medálok
Re: Poco X3 Pro
Ha Android verzió váltás is történt akkor érdemes lehet egy gyári visszaállítás is , és utána megpróbálni
Ha egy ember nem tud valamit,s nem tudja,hogy nem tudja-kerüld el őt!
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,MI Security Camera 360° 1080p
Ha egy ember nem tud valamit,s tudja,hogy nem tudja-ébreszd fel őt!
Ha egy ember tud valamit,s tudja,hogy tudja-akkor kövesd őt!
MI3,MI4,MI MIX2,MI 9Lite,MI Security Camera 360° 1080p
-
- MIUI látogató
- Telefonom: Nincs
-
- MIUI látogató
- Telefonom: Nincs
Köszönöm.
Elég sok beállításom és adatom egyéni, így nem nagyon szeretném gyárira visszaállítani, bíztam benne hogy van rá valami módszer hogy melyik része az ami nem engedi,azt ideiglenesen kikapcsolni vagy kiiktatni amíg feltelepül az app.
-
- MIUI látogató
- Telefonom: Poco X3 Pro
Sziasztok!
Android 12-re frissítés óta nem csatlakozik automatikusan semmilyen Bluetooth eszközhöz sem. Ha manuálisan csatlakoztatom, akkor működik, de ha lecsatlakozik, mert eltávolodom, és 10 perc múlva újra közelbe érek, már akkor sem csatlakozik vissza autó. Automatikusan.
Van esetleg valamilyen beállítás ami felett esetleg elsiklom?
Köszi
Tapatalkkal küldve az én M2102J20SG eszközömről
Android 12-re frissítés óta nem csatlakozik automatikusan semmilyen Bluetooth eszközhöz sem. Ha manuálisan csatlakoztatom, akkor működik, de ha lecsatlakozik, mert eltávolodom, és 10 perc múlva újra közelbe érek, már akkor sem csatlakozik vissza autó. Automatikusan.
Van esetleg valamilyen beállítás ami felett esetleg elsiklom?
Köszi
Tapatalkkal küldve az én M2102J20SG eszközömről
-
- MIUI imádó
- 7
- Telefonom: POCO X3
Medálok
A frissítés után volt gyári beállítások visszaállítása? Android főverzió váltást történt. Ekkor pedig ajánlott! Nállam nincs ilyen probléma. Igaz, én Xiaomi.eu romot használok. 
-
- MIUI rajongó
- 7
Ez lenne az? Ezt én napok óta nem tudom letölteni. Mi lehet6a gond?

-
- MIUI imádó
- 7
Medálok
#Botiga
Ez melyik rom? Ha a Xiaomi.eu, akkor töltsd le a Xiaomi.eu oldalról a fastbootos verziót, és telepítsd fel azt. Erről írtam a múltkor, és arra válaszoltál, hogy nálad megy a recovery-s verzió is. Már akkor is csodálkoztam, mivel android 12 alatt a Poco-ra nincs használható recovery! Nem véletlenül nincs a Xiaomi.eu - n recovery-s rom, csak fastbootos!
Ez melyik rom? Ha a Xiaomi.eu, akkor töltsd le a Xiaomi.eu oldalról a fastbootos verziót, és telepítsd fel azt. Erről írtam a múltkor, és arra válaszoltál, hogy nálad megy a recovery-s verzió is. Már akkor is csodálkoztam, mivel android 12 alatt a Poco-ra nincs használható recovery! Nem véletlenül nincs a Xiaomi.eu - n recovery-s rom, csak fastbootos!
-
- MIUI rajongó
- 7
@Gloob melyik rom melyik? Jelenleg ez van rajta. Eu-s romot használok, és mindig letöltődöttek a frissítések. A telepítés elindításakor pedig TWRP-ben újra indult a teló, és onnan telepítettem a frissítéseket.

-
- MIUI imádó
- 7
Medálok
De még mindig azt kérdezem, hogy ez a xiaomi hivatalos global romja, vagy a Xiaomi.eu custom romja? Mindkettőből van ugyan ezzel a számmal! Ezért kérdezem! Én a Xiaomi.eu - t használom. 
-
- MIUI rajongó
- 7
Fentebb is említettem, hogy régóta az általatok ajánlott eu-s romot használom.
Most visszaolvastam: nincs rá recowery: akkor megint hülye vagyok? A TWRP az nem az?
Most visszaolvastam: nincs rá recowery: akkor megint hülye vagyok? A TWRP az nem az?