Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Sziasztok,
Ezer éve romoltam telefont (talán az 1. szériás Note-ot), de most, hogy vásároltam egy Pro-t, erre csak feltenném a xiaomi.eu (vagy van jó hu is?) stabil romot. Közérthető leírás, és linkek segítségével meg tudnám oldani. Ezért @msaca, @szekelyelek, nagyon hálás lennék, ha segítenétek, mivel ti már feltettétek a romot.
Köszönöm előre is
Hu -> már rég nincs
EU -> bindeld össze a telefont a MiFiókoddal. Majd várj egy hetet (ha több várakozásra köteleznek, akkor annyit várj). Utána nyisd a telefon bootloaderét. Ha ez megvan, jelentkezz újra. (Leírás a Bl-nyitásról az aláírásomban) Utána majd TWRP-t kell telepitened,azzal megszüntetni az adat-partíció titkosítását, végül telepiteni a xiaomi.eu rendszert a TWRP-vel.
Sziasztok
Mile, Elek! Normális TWRP, ne adj isten OrangeFox recovery van már a Poco x3 pro - hoz? Olyanra gondolok, amivel nem kell minden frissítésnél tiszta telepítéssel kezdeni. A bootloaderem még mindig zárt, de ha már van rendesen működő recovery, akkor lehet, hogy megnézném. Köszi!
Kedves @Milestone2
Így telefonon Tapatalkban én nem találom az aláírásodat (tehát a leírást), de ez alapján: https://c.mi.com/forum.php?mod=viewthre ... bum&page=1
Eljutottam idáig:
Honnan tudom meg hogy megkaptam a jogot a nyitásra?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14