Kérdések, válaszok, megoldások
Re: Kérdések, válaszok, megoldások
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne redmi 5a telefonnal kapcsolatban. Frissült Oreora, minden szuper. Kivéve a Messenger alkalmazásnál az értesítést jelző világítás. Az alkalmazás értesítéseknél be van kapcsolva, mégse világít. A többi appnál tökéletesen működik. Valakinek ötlete?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Egy rövid kérdésem lenne redmi 5a telefonnal kapcsolatban. Frissült Oreora, minden szuper. Kivéve a Messenger alkalmazásnál az értesítést jelző világítás. Az alkalmazás értesítéseknél be van kapcsolva, mégse világít. A többi appnál tökéletesen működik. Valakinek ötlete?
Köszönöm szépen a válaszokat.
-
- MIUI látogató
- 5
- Telefonom: Nincs
Sziasztok. Van egy ilyen telefonom az előző tulaj legyalulta teljesen nincs rajta rom. Le töltöttem a Mi Flash-t leszedtem egy Fastboot romot indítanám és Error : Flash tz error szöveggel nem akarja feltenni tudnátok nekem segíteni mit csinálok rosszul ? Már több féle Fastboot rommal és MiFlash-al is próbáltam a letöltött .tar .tgz és a kicsomagolt fájlokat is egy könyvtárba tettem de akkor sem megy a fastboot . TDE-LTE MCE3B
Partition flashing is not allowed ezt írja ki ha saját recoveryt szeretnék rátelepíteni. Totál tanácstalan vagyok mostmár.
Nemtudom a bootloadert sem kinyitni az Én accountommal. A készüléken csak a fastboot indul el más nagyon nincs rajta.
Partition flashing is not allowed ezt írja ki ha saját recoveryt szeretnék rátelepíteni. Totál tanácstalan vagyok mostmár.
Nemtudom a bootloadert sem kinyitni az Én accountommal. A készüléken csak a fastboot indul el más nagyon nincs rajta.
- rajen
- Adminisztrátor
- 10
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 19 alkalommal
- megköszönték: 58 alkalommal
-
Medálok
És fastbootban nem tudsz telepíteni TWRP-t?
MIUI Magyarország Igazgató Úr SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
- MIUI látogató
- 5
- Telefonom: Nincs
Úgy néz ki EDL módba raktam miután szét szedtem egy videó szerint és most flashel valami szoftvert felfele
-
- MIUI látogató
- 4
- Telefonom: Xiaomi Redmi 5
Sziasztok!
Xiaomi redmi 5 nél miért csinàlja a készülék, hogy ha leteszem nem érzékel a kijelző, de amint kézbe veszem megint jó?
Köszi
Xiaomi redmi 5 nél miért csinàlja a készülék, hogy ha leteszem nem érzékel a kijelző, de amint kézbe veszem megint jó?
Köszi
-
- MIUI Tag
- 10
- Telefonom: Xiaomi Redmi 4X
Új, gyári aksit cserélek a telefonban (BN34). Kell bármit is alaphelyzetbe állítani?
Bonca
Bonca
-
- MIUI látogató
- 3
- Telefonom: Xiaomi Redmi 5A
Sziasztok! A redmi 5 A telefonokon Hogy kell az sd-kártyát belső tárhelyként formázni? Mert bele tettem egy samsung sd-kártyát ami 64 GB és nem tudta belső tárhelyként észlelni és formázni sem. Ha valaki esetleg tudja a választ az kérem írja meg.