Kezdő lépések, hasznos tudnivalók, tapasztalatok
-
- MIUI látogató
- 6
- Telefonom: Egyéb
Re: Kezdő lépések, hasznos tudnivalók, tapasztalatok
Sziasztok. Tud valaki valamit arról, hogy lesz-e frissítésba Light Strip-hez amivel majd támogatja a WPA3-az? Van itthon 3 is és csak ezek nem működtek miután átállítottam a routert wpa2-ről wpa3-ra. A YI kamerák és a roborock is működik tovább WPA3-al is. Emiatt nem tudom sajnos használni a WPA3-at. Vagy a ledeket.
-
- MIUI látogató
- 7
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Üdv,
Ha esetleg még ide téved valaki...Olyan problémám van, hogy az Alexa nem látja az izzót, skillek letöltve Mi home-ba bejelentkezve de mégse tudom hozzáadni.
J
Ha esetleg még ide téved valaki...Olyan problémám van, hogy az Alexa nem látja az izzót, skillek letöltve Mi home-ba bejelentkezve de mégse tudom hozzáadni.
J
-
- MIUI látogató
- 6
- Telefonom: Egyéb
Na ez fura. Nekem Rögtön megtalálta minden alkalommal. Bár nekem Echo plus is van itthon az meg megtalálja minden nélkül is. De a jelenség létezik, mert 2 hete szenvedek egy Smart Life app és skill kombóval, hogy ismerje fel a Menyezeti lámpát és eddig semmi. De ez nem Yeelight. Viszont a WPA3-ra nekem sincs megoldásom. Csak a yeelight miatt nem használom én sem. Ami idegesítő. Már megfordult a fejemben, hogy egy 2. routert kötök be wpa 2-vel csak a lámpáknak. A fő router meg mehet wpa3-al.
Gesendet von meinem SM-G975F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G975F mit Tapatalk
-
- MIUI látogató
- 7
- Telefonom: Xiaomi Redmi Note 3
Azóta sikerült, át kellett allitanom a régiót Szingapúrra a mi home alkalmazásba és igy már megtalálta. Kina se volt jó neki, se Amerika. Ki érti ezt?!