Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Bzoli
Tedd át a régiót India.
Úgy nyomkodjuk az update.
Ha szerencséd van meg jön
Környezeti kijelzőt én nem használom az ügyben nem tudok nyilatkozni...
Mi 9T Pro 128 GB telefonom van MIUI 11 v10.0.3.0 rommal. A környezeti kijelzővel az a problémám, hogy csak az órát, dátumot és az akkut mutatja, semmilyen értesítés nem jelenik meg rajta (hívás, sms sem). Természetesen ezek a beállításokban engedélyezve vannak, sőt már rengeteg dolgot próbáltam, de nincs eredmény. Vajon hiba lehet a romban?
Sziasztok!
Twrp-vel szeretnék xiaomi.eu romot telepíteni. De! Ezzel a hibával leál: patching vendor image unconditionally.
Tőletek is kérdem mert még nem kaptam választ a xiaomi.eu fórumom. Hát ha ti tudtok segíteni.
Előre is köszönöm.
Sziasztok.
Jelenleg MIUI 11.0.1-es Global romot használok és gondolkozok azon, hogy átállítom a régiót indiaira, hogy kipróbálhassak néhány funkciót, amit magyar régión nem érek el.
Viszont azt olvastam, hogy a különböző appok mellett bloatware-ket is hoz magával az átállítás.
Tudtok segíteni abban, hogy miket telepít a MIUI a régióváltáskor? Lehet ezeket az appokat letörölni vagy letiltani?
Összesen
Hozzászólások száma: 182629
Témák száma: 12623
Összes bejelentés: 0
Összes ragacs: 61
Összes melléklet: 0
Napi témák: 3
Napi bejegyzések: 39
Felhasználók naponta: 14
Felhasználónkénti témák: 0
Felhasználónkénti bejegyzések: 3
Hozzászólások témánként: 14