Akinek van egy kis ingere összeállítani egy Gy.I.K. adatbázis annak megköszönném segítségét! Olyasmire gondolok, hogy SIM kártya regisztráció, Fényképezőgép dátum, Rejtett beállítások, Facebook Messenger chat fej, fórum használat, weboldal használat, stb. Persze ezeket ha tudjuk idővel saját erőből is javítjuk, de ne kelljen minden friss tagnak új témát létrehozni olyan kéréssel, hogy honnan lehet letölteni.
Legyetek szívesek CSAK annyit írni a hozzászólásba:
Kód: Egész kijelölése
[b]Kérdés?[/b] (Vastagon szedve)
[rejtett]Válasz (Simán írva, akár képekkel tűzdelve)[/rejtett]
MINDEN MÁST TÖRLÖK!
Ezt a posztot be fogom tenni a regisztráció végére, első belépésre, stb., hogy a frissen regisztráltak itt kezdjenek neki. Minden helyes Kérdés-Válasz kombó bekerül az első HSZ-be és törlöm.
Eddig köszönet a bejegyzésekért: kovbandi, nokiae668, mumin007, szimat, Milestone2, trebrona
PÉLDA:
Ajánlott alkalmazások kikapcsolása (nokiae668)
Rejtett szöveg.
Ha a beépített (gyári) Kamera alkalmazás hibával leáll
Rejtett szöveg.
A rendszer a SIM kártya aktiválását kéri, de hiába kattintok a figyelmeztetésre, az eltűnik, de később újra megjelenik. Mit kell tennem, hogy regisztrálja a kártyámat a rendszer?
Rejtett szöveg.
Miért kell regisztrálni a SIM kártyámat egyáltalán?
Rejtett szöveg.
Frissíteni szeretném a rendszert. Hogyan tehetem meg?
Rejtett szöveg.
A frissítés alkalmazás nem jelez, de írták itt a Fórumon, hogy van új kiadás. Mit kell tennem?
Rejtett szöveg.
Van mód a romtípusok közötti váltásra ( pl. Multi romról Miuihu romra)
Rejtett szöveg.
Root jogosultságot hogy tudom engedélyezni? Az előző telefonomon a Superuser egy felugró ablakban értesített, de itt nincs ilyen
Rejtett szöveg.
Viber/Messenger üzenet nem jelenik meg, csak miután feloldottam a képernyőzárat, mi lehet az oka?
Rejtett szöveg.
Hogyan tudok képernyőképet készíteni?
Rejtett szöveg.
Nincs 3G / vagy 4g / kapcsolatom, csak 2G / vagy 3G /, mi lehet a probléma?
Rejtett szöveg.
Miért nincs Testreszabás ikon a témák alkalmazásban?
Rejtett szöveg.
Kell-e félnünk a telefon újraindításától?
Rejtett szöveg.
Az utolsó frissítés óta ( vagy: az elmúlt időben ) nagyon melegszik a telefonom, az akkumulátor idő sokkal rosszabb, folyamatosan bezárnak bizonyos folyamatok, mi lehet a gond?
Rejtett szöveg.
Miért jobb a TWRP recovery mint a MiRecovery, miért rakjam fel?
Rejtett szöveg.
Alkalmazásokat hogyan lehet áthelyezni az SD kártyára?
Rejtett szöveg.
Hogyan állíthatok be saját csengőhangot?
Rejtett szöveg.
Hogyan tudom elérni, hogy a "gyári" billentyűzet ne állítódjon vissza, ha másik van beállítva?
Rejtett szöveg.
Hol találom az alkalmazások menüjét (alkalmazásfiókot) MIUI-n?
Rejtett szöveg.
Nem tudok itt a fórumon privát üzenetet küldeni, miért?
Rejtett szöveg.
Ha, hardveres problémám van, kit kereshetek itt a fórumon?
Rejtett szöveg.
Miért van az, hogy a telefon akkumulátorának töltöttségi szintje hirtelen 1%-ra zuhan?
Rejtett szöveg.
Mit tehetek ha félek attól, hogy a Power gombom a sok képernyőfeloldástól idő előtt meghibásodik?
Rejtett szöveg.
Mi lehet a gond, ha a fülhallgató kihúzása után is aktív marad az értesítési ikonja és a telefon ennek megfelelően működik?
Rejtett szöveg.
Hogyan zárhatom le a képernyőt power gomb használata nélkül?
Rejtett szöveg.
Teljes rendszermentés TWRP Recovery-ben.
Rejtett szöveg.
Hogyan kapcsolhatom ki az ékezetes sort a billentyűzeten?
Rejtett szöveg.
Miért nem frissülnek a vidgetek?
Rejtett szöveg.
Hogyan tudom kikapcsolni a Redmi Note 3 Qualcomm készüléket, ha bootloopba került, system nincs épp rajta, MiFlash nem megy és csak Fastboot mód érhető el?
Rejtett szöveg.
Rossz irányt mutat az Iránytű?
Rejtett szöveg.
Miért nem rögzítik a sport és egyéb tracking alkalmazások a nyomvonalat?
Rejtett szöveg.
MIUI 8-on miért nem működik az alkalmazások (viber, messenger stb) LED értesítése?
Rejtett szöveg.
Mit tegyek, ha el akarom adni a telefonom?
Rejtett szöveg.
Mit csináljak, ha használt telefont vettem és nem tudok belépni a Mi Fiókba?
Rejtett szöveg.