Redmi 3/Pro Android 7.1 - Android 8 Oreo
-
- MIUI imádó
- 8
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
- Adminisztrátor
- 10
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 19 alkalommal
- megköszönték: 57 alkalommal
-
Medálok
Re: Redmi 3/Pro Android 7.1 MoKee
Akkor legyél szíves mindent lefordítani és kiegészíteni az első bejegyzést. Ha már egy MIUI Android fórumban engedjük az egyéb főzött romokat kitenni, akkor tessék tisztességesen megcsinálni! Bite danke!
MIUI Magyarország Igazgató Úr SZABÁLYZAT
PÜ-t csak akkor ha nagyon nagy a baj! Minden mást a fórumba! THX
Hívj meg egy kávéra, hogy jobban menjen a meló!
XDEV - Fejlessz, tedd közzé, tarts kapcsolatot
Gamelot - Játsz, ha unatkozol
-
- MIUI látogató
- 8
- Telefonom: Egyéb
Hello !
Légyszi ird meg hogy melyik verziót tetted fel.És hogyan a legegyszerűbb feltenni xiaomishop.hu-s romom van 5.1es androiddal.Örülnék egy install videónak is,az nagy segitség lenne. Esetleg angol nyelvi youtube videó ami jó.
Az OTA frissités működik utána?Ha ezt rakod fel?
köszi
Légyszi ird meg hogy melyik verziót tetted fel.És hogyan a legegyszerűbb feltenni xiaomishop.hu-s romom van 5.1es androiddal.Örülnék egy install videónak is,az nagy segitség lenne. Esetleg angol nyelvi youtube videó ami jó.
Az OTA frissités működik utána?Ha ezt rakod fel?
köszi
- rajen
- Adminisztrátor
- 10
- Telefonom: Xiaomi 13
- megköszönte: 19 alkalommal
- megköszönték: 57 alkalommal
-
Medálok
Ugye azt tudod, hogy ez nem MIUI, hanem gyári Android?
MIUI Magyarország Igazgató Úr SZABÁLYZAT
-
- MIUI látogató
- 8
- Telefonom: Egyéb
Kedves badamx86!
Telepitési útmutató? Te mi alapján és hogyan raktad rá?Esetleg weboldal cim?
Nem baj ha stock android,ha minden működik
köszi
Telepitési útmutató? Te mi alapján és hogyan raktad rá?Esetleg weboldal cim?
Nem baj ha stock android,ha minden működik
köszi
- jansen12p
- Beta tesztelő
- 9
- Telefonom: Redmi Note 7
-
Medálok
Annyival kiegészíteném, hogy a superuser-t nem muszáj fel flashelni hiszen a rom az pre-rooted. Ha benyomod a fejlesztői beállításokat annál meg lehet találni a rendszergazdai engedélyeket
Továbbá, figyeljétek meg, hogy a telepítés előtt (MIUI-val) mi a WiFi / Bluetooth MAC címetek és telepítés után mi ! Nekem teljesen más címre átszokta írni ! (és nem a "tipikus" 02:00:00:00:00:00-ra amiről már sokat olvastam a neten) - Nektek is ? :\
Továbbá, figyeljétek meg, hogy a telepítés előtt (MIUI-val) mi a WiFi / Bluetooth MAC címetek és telepítés után mi ! Nekem teljesen más címre átszokta írni ! (és nem a "tipikus" 02:00:00:00:00:00-ra amiről már sokat olvastam a neten) - Nektek is ? :\
"Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
Siemens CF62 -> LG KE 970 Shine -> Samsung S5620 Monte -> Samsung Galaxy S Advance I9070 -> Xiaomi Redmi 1S -> Xiaomi Redmi 3 PRO -> Redmi Note 7
Siemens CF62 -> LG KE 970 Shine -> Samsung S5620 Monte -> Samsung Galaxy S Advance I9070 -> Xiaomi Redmi 1S -> Xiaomi Redmi 3 PRO -> Redmi Note 7
- jansen12p
- Beta tesztelő
- 9
- Telefonom: Redmi Note 7
-
Medálok
Re: Redmi 3/Pro Android 7.1 - Android 8 Oreo
Hiába az Oreo, ha még a Nougat se oldotta meg a MAC cím problémáját.
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
Tapatalkkal küldve az én Redmi 3 eszközömről
"Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
- MIUI látogató
- 7
- Telefonom: Xiaomi Redmi 3
Re: Redmi 3/Pro Android 7.1 - Android 8 Oreo
Valaki esetleg tudja, hogy miért lehet az, hogy nekem a RR 5.8.5 os rom van fent, és fel szerettem volna rakni a 6.0 -át de amikor a gapps -al próbáltam bootloop volt csak... Anélkül simán ment.
Pedig a hivatalos 8.1 hez tartozó gapps ot töltöttem le, többféle verziót is megpróbáltam, régebbieket is, és ugyanaz.
Mindig próbáltam többféle variációban törölni mindent előtte amiket kell és írták, néha utána is töröltem cash -t néha nem. A lényeg h mindenfélét kipróbáljak, mindenféle lehetséges leírást, hogy kell twrp vel felrakni, de mindig ugyanaz volt a végeredmény.
A legvégén mielőtt visszaraktam volna a 5.8.5 ös et, még a PE -t is megpróbáltam, de ugyanúgy bootloop volt.
Pedig a hivatalos 8.1 hez tartozó gapps ot töltöttem le, többféle verziót is megpróbáltam, régebbieket is, és ugyanaz.
Mindig próbáltam többféle variációban törölni mindent előtte amiket kell és írták, néha utána is töröltem cash -t néha nem. A lényeg h mindenfélét kipróbáljak, mindenféle lehetséges leírást, hogy kell twrp vel felrakni, de mindig ugyanaz volt a végeredmény.
A legvégén mielőtt visszaraktam volna a 5.8.5 ös et, még a PE -t is megpróbáltam, de ugyanúgy bootloop volt.